Pojištění rozestavěné stavby. Na kolik vás vyšlo?

Nechávali jste si pojistit rozestavěnou stavbu? Na kolik Vás vyšla pojistka a jakou pojištovnu jste zvolili? Také by mne zajímalo, zda dům, který stavíte je dřevostavba nebo zděný domek.
Odpovědět
máme zděny dům pojištěný u Allianz na 2 600 000 a nejake drobné. Roční pojistka 1114,-Kč
Odpovědět
Profilova fotka
u pojištění záleží na tom zda: -pojistka slouží k vinkulaci -co vše už je postaveno a co ještě chybí (střecha krovy zdivo vodovod kanalizace, elektřina, okapy, komíny, parapety...) -typ střechy -typ obvodového zdiva -výše spoluúčasti -hodnot dalších součástí (garáž, plot, bazén) - frkvence placení - způsob vytápění + protipožární zabezpečení tyto věci se promítnou do ceny
Odpovědět
ahojky, mame zdeny dum, zajimala je zastavena plocha = 132 m2, podkrovni, protoze neni dostaven, tak mame 50% slevu a ta pokracuje i po kolaudaci, ale nesmime delat zmeny ve smlouve. Dum je pojisten na myslim 3 mil. Kc a platime rocne 1900 Kc - kooperativa jo 10% spoluucast a navic mame pojisteny okna proti rozbiti. Stavba neni pojistena proti vykradeni. To by pak bylo skoro o 1000 Kc vic. (vykradeni se rozumi demontovani jiz zabudovanych veci, nikoliv, ze vam privezou napr. tasky a nez se je povede polozit nekdo je napr. odveze) proto nam to prislo zbytecny, bydlime 20 metru od stavby, ani ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na velikosti domu. My platíme 1600 a máme v tom speciálně pojištěné tepelné čerpadlo proti krádeži.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?