Půjčka, mám šanci když mám hypotéku?

Profilova fotka
Ahoj holky, máme hypotéku na dům, do kterého se teď budeme stěhovat, ale chybí nám peníze na kuchyň. Jsem na rodičáku, mám šanci, že mi někde půjčí?
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud ti chodí pravidelně peníze na účet mohla by jsi mít u své banky předschválený limit.To pak nemusíš dokládat příjem,řeší jen registr, Jinat to je dost složité,záleží jaký příjem má tvůj partner.
Odpovědět
@caboonek Nejsem sice "holky", ale i tak ;) Prvně to vypadá, že jste něco malinko podcenili. Pravděpodobně dosáhnete na spotřebitelský úvěr, ale bude to vypadat asi následovně: půjčíte si to 100t / 5 let, splátka bude cca 2500 a celkem zaplatíte 150t Osobně bych šel do nějakého provizoria, i když to nebude úplně komfortní a šetřil na pořádnou kuchyň.
Odpovědět
Profilova fotka
@caboonek radši navýšit hypo než si brát další půjčku... to je cesta do pekel...
Odpovědět
Profilova fotka
@atilius Jsem nějak zvyklá z MK, tak se omlouvám za oslovení, ale nebylo to úmyslně. Máme sloučené hypotéky na více nemovitostí a plán byl vzít si od jiné banky, konkrétně u Air bank, půjčku na kuchyň. Jenomže jsme nepočítali s tím, že nám jí nedají pro vysoké splátky hypotéky. Takže momentálně nemám řešení...
Odpovědět
Profilova fotka
@caboonek A co třeba úvěr ze stavebního spoření, tam jsou lepší úroky a nižší splátky, když to rozložíš na více let než u klasického úvěru.
Odpovědět
@caboonek s tím oslovením v pohodě ;) Já jen z těch pár informací, které tu jsou bych začal znovu počítat, jestli to dáte dohromady....banky obecně chtějí dávat peníze, a když vám říkají, že máte už vysokou splátku a nechtějí víc půjčit, tak je to chvíle pro znovuzvážení do čeho se pustit a co odložit. já vím, že kuchyně je problém. Ale stejně bych přemýšlel o náhradním řešení a opravdu low cost (levné) variantě.
Odpovědět
Profilova fotka
Nakonec jsme si vzali úvěr na lepší bydlení. Děkuji všem za rady a nápady. Simča
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?