Odpověď na příspěvek od mariacek:
@louda A nemůžeš jej tahat chráničkou co ti jde s… @mariacek Bohužel ne :-(Odpověď na příspěvek od richid:
Ahoj Kubisáci, začínáme šestý rok, jako uketěloto… @richid Nooo, napadá mě více variant, teleskopická tyč s valečkem, nebo takhle viz foto ... 🙂Odpověď na příspěvek od louda:
Má někdo prosím zkušenost jak udělat prostup skrz… @louda Pokud bych musel vrtat, asi bych zevnitř vykroužil větší kruh do fermacelu, navrtal, protáhl kabel a v rámci toho vyvrtaného bych pak přetěsnil prostor kolem kabelu páskou. Následně vratit vykroužený kruh, zatmelit a vymalovat ... Jinak to asi elegantně neuděláš, pokud nechceš rozdrbat kus fasády ..Zevnitř to alespoň nějak zaděláš do původního stavu ..Odpověď na příspěvek od sargic:
@richid Nooo, napadá mě více variant, teleskopick… @sargic To je dosť krkolomné. Lepšie sú schody s podestou, tam sa postaví koza a pár podlážok a je to. A pod nohy balík polystyrénu (mne ostalo z fasády a z podlahy). Valčekom už nikdy viac, to je otročina, už jedine airless. Aj na nenapenetrovanú ružovú SDK dosku stačil jediný nástrek. Zato sused valčekoval tak 4-5 krát, kým to prestalo presvitať.Odpověď na příspěvek od konvickovi2015:
Vypadá to. že jsem to tady svým dotazem zabil :-D… @konvickovi2015 no ted to tezko resit systemove, proste ta stena presahuje az k vam do loznice. co muzete ale udelat je, ze tam kde je postel a kde teda deti obcas bouchnou dat treba takove ty molitanove nalepovaci kusy na zed. popr nejakou predstenu.Odpověď na příspěvek od m2s:
RDRáci... jak jste prosím řešili prasklinky vznik… @m2s u nás plánujeme ještě chvíli počkat a potom zamáznout vhodným silikonem.Odpověď na příspěvek od klika1889:
Dobre rano. Mohu mit prosim dotaz? Asi to tu nekd… @klika1889 Tady roudnicko. Stavěli jsme 11-12/2023. Solo 117, neboli nově Klasik 182. Za nás asi spokojenost. Měli jsme dobrou partu. Možná by se našlo pár drobností, ale fakt jen prkotiny proti tomu, v čem nám vyšli vstříc. Tak do 10-15km od nás je další Solo 117, dokončeno 3/4 roku před námi. Ale tam nevím jak jsou spokojení.