Diskusi odebírá 120 lidí

RD Rýmařov a zkušenosti s nimi?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, stavíte někdo s RD Rýmařov? Případně jaké máte zkušenosti atd. atd. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@konvickovi2015 A je to vzdy jen po desti? Nekape na zem ze zaluzii?
Odpovědět
Profilova fotka
Odpovědět
Profilova fotka
Je to furt, ať už prší nebo je sucho. Jako že by to byl olej nebo tak něco?
Odpovědět
Profilova fotka
Odpovědět
Profilova fotka
Odpovědět
Profilova fotka
Odpovědět
Profilova fotka
Odpovědět
Profilova fotka
omlouvam se za SPAM, zblubnul mi net 😄 Tak to poznate, bud to uschne a nebo je na terase stale mastny flek. Ale je to divne.
Odpovědět
Profilova fotka
omlouvam se za SPAM, zblubnul mi net 😄 Tak to poznate, bud to uschne a nebo je na terase stale mastny flek. Ale je to divne.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, je to takto OK, nozicka vany na dlazdici? 😄 Me to moc neprijde.
Odpovědět
Profilova fotka
@silenoz Nevidím důvod se toho bát. Asi je to kvůli rozložení tlaku na spodní dlaždici. Možná pro sichr podsilikonovat, ale možná i to je zbytečné. Po obezdění se vana stejně nehne ...
Odpovědět
Profilova fotka
@silenoz Nevidím důvod se toho bát. Asi je to kvůli rozložení tlaku na spodní dlaždici. Možná pro sichr podsilikonovat, ale možná i to je zbytečné. Po obezdění se vana stejně nehne ...
Odpovědět
Dotaz a prosba...Konečně se po 3 letech bydlení dostáváme k dokončení schodů ke vstupu do domu 😉 Můžu tedy poprosit ty z vás, kteří už bydlí s dokončeným vstupem u domu, aby mi udělali foto? Jde mi o napojení schodů na práh vstupních dveří... Vím, že už to tady několikrát proběhlo, ale fotky jiných Rýmařováků nemůžu najít...tak to zkouším s váma tady a teď 🙂 Díky moc...
Odpovědět
@janaa1 také se rada mrknu, aktuálně řešíme taky schody - všem dík za fotky a komentáře 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@janaa1
Odpovědět
@jahooodka Děkuju moc za fotku a inspiraci 😉 A mám dotaz - ten práh není pochozí, nevadí tomu to, že jsou schody až pod prahem? Právě s manželem pořád diskutujeme o tom, jestli ten práh nějak nevyjmout ven a nezabetonovat až k domu úplně nový práh, který by pochozí byl... 🤔
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@janaa1 Já třeba ani nevím, že by práh neměl být pochozí. U vstupu na terasu mi to říkali, ale vstup do domu by měl být bezproblémů. Jinak jsme na tom stejně. Po třech letech (sakra to to letí), jsem si naplánoval, že udělám vstup do baráku. Ale letos už nestihnu, mám jen nakoupeno. Budu řešit palisádami a zámkovkou. Ke vchodovým dveřím nepůjdeme přímo, ale ze stran domu... U vchodu budou palisády/chodník prakticky v rovině se zmíněným prahem.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, má někdo zkušenost se sálavými přímotopy? Rešíme výměnu stávajících přímotopů za nějakou jinou variantu. Minimálně do dětského pokoje?
Odpovědět
@fantomik 🙂 Jsme na tom stejně, fakt jo 😉 My budeme mít vstup také z boku a hlavní část bude ze ztraceného bednění, které pak půjde do barvy fasády a schody budou klasická zámkovka, protože se nám to pak napojuje na parkovací stání, apod., tak ať to vypadá stejně. Já teda žiju v tom, že pochozí není, ten práh je pružný, jde promáčknout i rukou. Myslím si, že ten plech je jen zakončení, aby tam netekla voda. Ale je možný, že se pletu a pravdu máš ty (to by byla asi lepší varianta)... 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@janaa1 Já už si nepamatuji, jestli je nebo není pochozí😉 Každopádně my jsme se naučili chodit tak, že ho překračujeme, máme to jako další schod a rovnou z dlažby dáváme nohu na podlahu chodby😄
Odpovědět
@username no my je máme, máme i klasické přímotopy. Co potřebuješ vědět, zatím se učíme ovládání🤣 bydlíme teprve 6M
Odpovědět
@janaa1 U nás takto.Práh překračuje mě a není problém. Pěkný den.
Odpovědět
@konvickovi2015 ..podle mě je tam něco rozlitýho, je to vidět i na tom parapetu..
Odpovědět
Práh u dveří je normálně pochůzí, bylo by hodně na hlavu, kdyby nebyl. Dlažbu jsem udělal až ke krycímu plechu, protože jsou lidé, kteří jsou v zimě zvyklí, okopávat si při vstupu boty od sněhu. A než bych jim vysvětlil, že se to o dům nedělá, byla by v zateplení pod prahem díra.
Odpovědět
@dodoaj @nekdy Děkuju moc za fotky, pomohly... Problém je, že my ten práh máme poměrně měkký, když se na něj stoupne, tak se lehce promáčkne...je to takto normální? Máte to taky tak? Právě proto jsem chtěla i vidět, jak to máte vy, protože nevíme, jestli raději ten práh nevyrvat ven a nezabetonovat až k domu schody... 🤔
Odpovědět
@janaa1 ano to je asi normalne, my to tak mame 3 roky a zatial sa s tym nic nestalo.
Odpovědět
Profilova fotka
@nekdy Paráda! Palisády. Už je mám nakoupené, jen mám strach, že to bude dost pakárna. 😞
Odpovědět
@tojojot Děkuju za informaci... 🙂 Tak snad je to tak v pořádku... 🤔
Odpovědět
@fantomik chce to pár prken, svěrky, dost betonu a fakt hodně pevný nervy. Ale aspoň mám jistotu, že je to pořádně a ani o milimetr se to za 2 roky nehlo.
Odpovědět
Hodím vám sem jen tak pro inspiraci, jak jsem udělal pergolu u 101ky. Ještě čekám, až dorazí polykarbonát.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?