Jaké zvolit interiérové dveře k tmavší podlaze??

Dobrý den, zařizujeme byt a chtěli bychom tuto tmavší podlahu (viz foto).. Zároveň chceme nábytek ve venkovském stylu a tuto kuchyňskou linku (viz foto).. Jak k tomu sladit barvu dveří a také pracovní desky v kuchyni??? Napadla nás barva dveří v barvě kuchyňské linky (béžová) a barva desky v barvě podlahy, ale váháme, aby to nebylo "slité",.... jakou barvu potom vybrat jídelního stolu??? (jaké dřevo,..)? nechceme, aby to bylo překombinované... Díky moc za jakékoliv tipy ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám také ráda jednoduchost a tak trochu jednolitost...tzn. podlahy v celém bytě ve stejné barvě a pod. Také zrovna předěláváme, rekonstruujeme a my budeme mít v kuchyni a obýváku zachovány dřevěné podlahy, které budou namořeny do tmavšího ořechu - doufám, že se to povede, protože jsme k tomu vybrali vinylové dílce do chodeb a ložnice, tak aby to navazovalo. Kuchyň bude bílá a pracovní deska, korpus a zadní deska bude v dekoru hruška, ale podobností - barevností dost odpovídá tomu ořechu. Stůl budeme ladit buď opět do ořechu nebo do bílé... Dveře máme objednány čistě bílé i s obložkami, ale mají malý detail dekoru dřeva merano... Sama jsem zvědavá, jak to bude ladit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Někde jsem četla a souhlasím s tím, že dekory dřeva mají být buď stejné a nebo úplně odlišné. Ale více než dva dekory bych nekombinovala. Viděla jsem někde tady na MS dekor dřeva na podlaze, na lince i na pracovní ploše, každý dekor jiný a vypadalo to děsně. Já mám dveře v celém bytě bílé a i okna bílé, takže se hodí všude i kdybych se někdy rozhodla vyměnit nábytek za jiný.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj - nezapomeň, že na tmavé podlaze bude vidět více prach atd...
Odpovědět
ahoj, máme pracovní desku valentino hlinité od eggeru a tu desku miluju, je krásná - mají hodně dekorů, je to jakoby kámen, hrubší struktura, vypadá skvěle. http://www.kuchyne-reznik.cz/products... ( máme 6. desku - f148st82 ) Dveře bych dala světlé, klidně krémové, stůl třeba v barvě podlahy a k tomu krémové židle...jednoduché, pěkné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?