Jak se kontroluje vyvážení jímky u domu?

Je nějak zákonem stanoveno, jak se kontroluje vyvážení jímky u domu? Dle st. povolení máme spočítanou četnost na cca. 1 x za 6 týdnu. Může to někdo přijít nějak zkontrolovat a co konkrétné mohou vyžadovat?
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda nikdy neslyšela že by tohle někdo chodil kontrolovat :-o Vyžadovali by patrně fakturu od hovnocucu....
Odpovědět
@jaasminka My měli ve stav.povolení, že máme vést denník odvozu žumpy:) Myslím že to teda fakt nikdo nedělá. Kontrola by mohla přijít ze stav.úřadu nebo ŽP, ale od nikoho jsem neslyšela že by k němu kontrola přišla. Myslím, že by stačilo když budete mít alespoň nějakou fakturu o odvozu.
Odpovědět
@kkaccullka Tak to se teda podívám, zda něco takového ve stav. povolení máme,ale myslím, že ne. A prosím když jste šli kolaudovat, tak chtěli taky po Vás už dopředu smlouvu s nějakou firmou na vyvážení? Po nás to totiž chtějí a mě se nechce upisovat nějaké firmě, ale mít možnost volby a do budoucna si to nechat vyvážet kýmkoliv kdo má oprávnění a bude nejlevnější.
Odpovědět
@jaasminka Smlouvu určitě nechtěli. Tak si s někým udělejte smlouvu na rok s tím, že se to pak bude prodlužovat a po roce už to neprodloužíte. Nebo smlouvu podepište at to máte pro kolaudaci a pak to hned vypovězte. Každá smlouva se dá přece vypovědět. Po nás třeba chtěl stav.úřad smlouvu s ČEZem o odebírání elektřiny a taky můžu klidně přejít jinam, nikdo to už pak neřeší. Já ten stavební úřad chápu, chtějí mít čistý stůl kdyby jim přišla kontrola z ŽP a to vím, že chodí - papíry musejí být v pořádku ať má úředník krytá záda.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?