Čištění komína 8 m zespodu

Postavili jsme komín a krov a zjistili jsme, že na půdičku nevejdou druhé dvířka. Navíc ze střechy na komín kominík nedosáhne. Máte někdo zkušenost, že kominík čistil komín vysoký 8m z revizních dvířek v přízemí u podlahy?
Odpovědět
řešili jsme něco podobného, aby jsme nemuseli dávat na střechu lavku. chtěli jsme dát jedny dvířka pod strop ve sklepě, které by byly na čištění ale přímo revizák nám řekl, že to lze pouze u komínů do 6m. u vyšších komínů musí být přístup ze střechy. taky se to dá vyřešit tím, že by jste na střechu dali tašky se schůdky a dalo by se tam vylézt z venku.
Odpovědět
@ivikkivik problém je, že komín má nad střechou ještě dobré skoro 4 metry, nedokážu si představit, jak se k němu kominík dostane...
Odpovědět
@flakac aha... tak to bude nejlepší poradit se s kominíkem přímo u vás, hlavně s tím kterej vám bude dělat revizi, aby pak nebyl problém... určitě poradí jak to udělat a třeba řekne že to lze vymetat v přízemí u podlahy... ale já osobně bych teda nechtěla aby mi v obytným prostoru vymetal komín...
Odpovědět
@ivikkivik já bych to snesl, protože ty dvířka jsou umístěna pod schody, kde bude komora na uklízení, ale asi máš pravdu, bude potřeba se poradit přímo s kominíkem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?