Ahoj, tak jsme zpátky z procházky. Konktrakce pořád běží, asi tak v 8 minutových intervalech a už to jde i do zad. Tak snad na večer už ...
Email posílám.
Fajn, já bych stejně asi nejdříve vyrazila do Foto Škoda ve Vodičkově si ten foťák ošahat. Tam i dobře poradí. I když uvidím, kdy se odvážím s kočárkem na Václavák. Hlavně se ale těším na nějaké fotky :-)
Já jdu tedy ven, tak snad zase Matese trochu vyklepu směrem dolů.
Holky, já snad seženu tu desku a ne až zas tak příšerně drahou............... Akorát mě zaráží cenový rozdíl 30tis. kč u různých firem u té samé desky, bojím se, aby ta levnější nebyla nějak podělaná :-S Zas si ale nebudu připlácet za nic, že.............. Budu si to muset objet, dobrý je, že je to vesměs na Moravě :-D
Baru: tak to fakt držím maximálně palce, protože to už bude brzičko x-) Jinak já ještě nevím, promýšlím ............
ja mam nase zidle prave od nich, jedini nedelali potize, ze jsem chtela jen 3 ks, kdyz jsou balene po 2.
bych ti ho klidne nekdy ukazala, az se zase uvidime, at nekupujes zajice v pytli ;-)
Kristi, to je super, že jsi s foťákem spokojená. Stejně je to úžasné, jak se tyhle věci rychle posouvají. Když se podívám na svůj pět let starý kompakt, je to už jen tak na hraní. Jak jsem psala, také uvažuji, že na malého na procházky také pořídím nový kompakt, tak možná vezmu taky tenhle.
Natuzzi můžu zkusit, to máš pravdu, ti mě nenapadli.
Baru, ta zidle je mooooc a moooc pekna, vypada pohodlne. Zkus jeste Natuzzi, takyjsou prodejci.
tak kdyz ne o miminech, tak uz mam fotak doma a je bozi. Fak cumim, krasne to foti, skvele to toci kratky video a ten zoom je uplnej mazec
Nojo, jenže před týdnem jsem měla 7, tak to taková změna není :-) I když dneska jsou ty kontrakce už tedy znát, tak snad se to rozběhne.
Abychom si nepsali jen o miminech: celkem nás zaujala tahle židle: http://www.calligaris.it/catalogo/Sed... Je to ten styl, co se líbí Mírovi, a pro mě by to také bylo přijatelné. Psala jsem do Alaxu a bohužel ji nemají vystavenou a nejsem si jistá, zda bych objednala tak drahé židle bez vyzkoušení. U Říhy jsem je na netu nenašla vůbec, takže předpokládám, že je také mít nebudou. Tak pořád nevím.
Ahojky holky:
Baru: tak preji vsechno nejlepsi, aby se Matysek brzy narodil a moc te netrapil. Ono to bude v pohode, nebot v Podoli porod neboli, jak se rika, ale mezi nami, ja na to mam ciste jiny soukromy nazor. Ale dalo se to, hlavne ze mala byla v pohode. Co se tyce data, tak je to stejne jedno, kveten je krasny, to moje beruska me jednou asi pekne serve, co jsme si mysleli, kdyz se narodila den pred Stedrym vecerem, ale co se da delat....
Evi: Podoli je fajn, Apolinare neznam, tam tenkrat malovali, takze jsem nemela jinou volbu. No ale s Podolim jsem byla velice spokojena, az na jednu sestru a jednu noc to tam probehlo velice dobre. Ono je to nakonec jedno, kde clovek porodi, jen musi mit tu duveru, ze kdyby slo vazne do tuheho, tak by byl v rukou profesionalu. A ten pocit jsem v Podoli vazne mela.
Mejte se krasne, ja jdu delat veceri. :-D
Ahojky, tak jsem zpátky z kontroly v Podolí. Nachystaní jsme maximálně - cervix score mám 8 (10 je max.), doktorka ještě Matese nějak šťouchala, celkem jsem to tedy cítila. Na monitoru kontrakce po 10 min, ty jsou víceméně pořád, ale nijak nenabývají na intenzitě ani frekvenci. No, je to sranda s těma dětma i ještě, než se narodí. Nejdříve se člověk bojí, aby to nebylo moc brzy, a pak mu leze na mozek, kdy už to bude. Jinak máme termín do příští středy, jinak indukce, ale to snad zvládneme dříve. S tím datem, máma si vymyslela, že chtěl Mates počkat, aby byl blíženec jako ona :-)
Evi, skvělé, že je malý OK, už jsi se rozhodla, budeš se tedy také registrovat v Podolí?
Takže odpoledne půjdeme zase na procházku, když je tak krásně.
Ahoj holky,
tak jsme dneska zase byli očíhnout byt, opravují tam ty závady nahlášený.
Včera jsme byli s mimi na screeningu a vše ok, mávalo nám malejma ručkama x-)
Baru: tak to už se chystá Mates na svět x-) Co nevidět tady bude, jupíí
krasne rano, ja nejak nestiham, jsme furt nekde venku a vecer mi muz okupuje PC. Valime za chvili ke kamosce, aspon na dopoledne
Baru, mne sse libi i 22.5. ja jsem taky 22 narozena, je to hezky...
Ahoj, tak u nás se pořád jen chystáme. Odešla mi hlenová zátka, tak snad to už bude za pár. Zítra jdu zase do Podolí, tak jsem zvědavá, co mi řeknou. Samozřejmě ten příštý týden je jediný, kdy si Míra stoprocetně nemůže vzít volno, protože má audit. Naštěstí teda v Praze, takže mi dorazí domů někdy mezi 7-8, hladovej, unavenej...
Jinak mě tedy moc potěšil ten eshop, od kterého máme tu koupelnovou skříňku - jak v rámci reklamace poslali ten náhradní kryt na světlo, tak to bylo celé balení, kde byly kryty na obě strany (takže můžeme jedno rozbít ;-) ) a náhradní zářivky na obě světla... Takže super a máme na dlouho vystaráno. Sice to trvalo, ale stojí to za to.
U nás to také není úplně dokonalé. Nejvíc mě štve, že pozemek vedle nás patří NKÚ - původně se tam měla stavět jejich nová budova ve stejné době, jako ta naše. Samozřejmě se nic nepostavilo a doteď tam je jen rozoraná plocha s oprýskanou zdí s ostnatým drátem. No hrůza, ale co naděláš se státní institucí. Potřebujeme ještě trochu času, ale lepší se to tu :-)
Kristi, ty plány na rozšíření Jankovcovy jsou dlouhodobější, hned tak to nebude, ale mělo by se to rozšiřovat.
Jo, jinak jak River Lofts, tak Prague Marina jsou fakt hrozné. River je už hodně stranou, okolo nic není, jen sklady a kanceláře, takže večer tam není ani noha. U řeky jsou takové děsné garáže, na které koukají z oken. Podle zvonků je polovina na firmy a polovina na ruská jména.
Marina pořád není nastěhovaná, přitom to bylo kolaudované dříve jak náš pivovar. Řeka není nic moc, potřebovala by sanovat, teď spíše smrdí. No a ty náklaďáky tam fakt jezdí. U nás občas také něco projede, ale není to tak strasně a hlavně, jak bude dodělaný tunel Blanka, tak mají rozšířit Jankovcovu (to je ulice kolem River a Mariny) a bude to hlavní výjezd z Blanky. Takže fakt mazec. A to nekomentuji ty ceny, za které to bylo.