Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak Inglesina má také otáčecí korbičku. Ne, že bych jí nějak prosazovala ;-) Hodně ale záleží, kde s tím chceš jezdit. Třeba já chtěla právě hlavně fortelný podvozek, abychom teď na léto mohli třeba do lesa a tak. Zase Inglesina má kolečka na pevno, takže se nejde otočit kolem vlastní osy, jak to umí tyhle kočárky s otočnýma předníma kolama.
Odpovědět
Baru: tak jo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, pak ti půjčím na oježdění Inglesinu, co mám já. No, zatím vlastní reference dát nemůžu :-) , ale co jsem ji zatím ošahávala, tak jsem moc spokojená. Ono je stejně nejlepší se s tím kočárkem někde v realu projet.
Odpovědět
x-) ten první se mi taky líbí ale čoveče, to je nějaký drahý............... jsem viděla, že si holky kupujou kočárky za 8tis., tak to musej bejt teda káry...........
Odpovědět
Profilova fotka
rikam, ten druhej je dobrej. Ten Chicco neee dobry treba http://www.nej-kocarky.cz/akce-set-co... http://www.nej-kocarky.cz/joolz-one-p...
Odpovědět
ale to jo, já nic ještě nevybírám, teď mám byt a chatu, ale tohle jsem viděla v časáku a fkat mě nadchlo to otáčení sedátka x-) no nic, když je blbej, tak se najde jinej
Odpovědět
Profilova fotka
ten druhej je lepsi, ale zase jsem v zivote neslysela ten nazev..mas cas jeste. Je potreba to probrat s nekym, kdo uz vi co a jak.mas na to jeste skoro pul roku
Odpovědět
http://www.maximshop.cz/detske-zbozi/...
Odpovědět
fakt??????????? no, já se v tom nevyznám, že jo, zatím ho nepotřebujem, ale jako ne??? takovej krasavec? tak pak mám ještě jinej tip, ale jestli je taky blbej, tak nevím..........
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, kocarek neeeee. Ty chicca nejsou nic moc, kolecka blby do mesta
Odpovědět
a taky zatím není nájemník, neb se mi lidi nelíbili a teď mi volali, že ruské studentky, no to ani omylem
Odpovědět
a jako viděla jsem exkluzivní kočárek x-) http://www.babylife.cz/zbozi/279-chic...
Odpovědět
baru: je to žula, exkuzivní zas až tak není............. ono ta metrová cena odpovídá, resp. u té tmavé je trochu vyšší, ale problém je v tom, že k tomu je drahé opracování, zaměření, montáž, doprava a ty výřezy, třeba jen výřez pro dřez stojí 5tis. kč :-o na ponížení ceny trvám, se vážně posrali, ne? jako když je v ceníku cena sklepa 23tis za metr a tamten měl 4,3m a ten novej má 2,5 m, tak jako došli k číslu 28????? ]-( ty brďo, tak ten river je mazec no, my tam byli ve vzorovém bytě vůůůbec se nám ten projekt nelíbil, ale náklaďáky jako? a ještě s bordelem? ještě, že tam nebydlíme
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, deska jako pracovní na kuchyň? Nějaký exlusivní kámen, předpokládám. To je fakt už hodně - většinou jsem měla cenu cca 12 tisíc za metr. Se sklepem, jasně, trvej na poměrné ceně.
Odpovědět
Profilova fotka
ty voe Evi, to by me z nich jeblo... dneska jsem cetla v novinach, jaky to maji v River lofts a v Prague Marina na hovno, ze tam ma betonarka do roku 2015 vecny bremeno na cestu, tudiz tam od rana od 6 jezdi nakladaky atd.....
Odpovědět
holky, tak jako kalkulace desky je 80tis.? :-o :-o :-o mě jebne, vážně :-S a samozřejmě začíná spor o cenu sklepa, chtějí slevit 28tis. se posrali asi ]-( já mám spočítáno 41400 a míň ani ťuk, jestli podle nich stojí 1,8m sklepa 28tis., tak ať navalej ještě jeden, to beru baru: vydrž, vydrž, on pak vykoukne aspoň rychle a nebude tě trápit ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No, já vím, že prostě musím počkat (a jak jsem psala, podle mě je krapet mladší, že oficiálně), ale už to trvá a pořád někdo volá, zda už... Si asi lidi myslí, že si tu malého schováváme pro sebe a nechceme o něm nikomu říct :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Baru, to pak stejne prijde tak najednou, ze se budes divit.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Snad ten dřez zvládnete. Nám dneska dorazil náhradní za ten reklamovaný kryt na boční světlo na koupelnové skřínce, co byl rozbitý, když skříňka dorazila. To jsem ráda, že i ten náš německý eshop funguje a řeší reklamace. Vyšplhala jsem dneska do 16. patra na té vedlejší budově - věži u nás a pak jsem si dala procházku na Letnou. Jen mi připadne, že to Mates bere jako bežnou aktivitu a nic to s ním nedělá.
Odpovědět
Sporák mít nebudeme, takže to je v pohodě, jen dřez, to se musí nějak zařídit a myčku bych koupila z bazáče volně stojící asi................
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, jé, to by bylo skvělé - to bych brala. Včera dopoledne jsem byla na monitoru a malej to celé prospal, vždycky se jen probral, když jsem do něj štouchla, a hned zase zabral. Tak mi hrozili, že mě tam poženou znovu odpoledne, ale naštěstí mě pak doktorka pustila. Zítra má Míra domluvený golf, tak třeba mu to bude chtít Mates překazit. Evi, ta chatka bude skvělá. Budeš mít volné léto a mít kam vyjet je paráda. Kuchyně z Ikea bude dobrá. Pět skříněk určitě smontujete sami, jen bych si netroufla na pracovní desku a vyřezy na dřez a sporák, ale na to byste mohli využít nějaké ty dělníky, co dělají ostatní věci, ne?
Odpovědět
Baru: já myslím, že teď to půjde rychle, než se naděješ ;-) začne to a za dvě hoďky bude venku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak jsem uklidila celý byt, vlasy jsem si umyla. Prostě jsem připravená... tak nevím, co malej. Ta chatka je úplná idylka...
Odpovědět
pustíme si ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, dneska na CT1 ve 21h, dokument o Mendoze :-)
Odpovědět
čoveče, budeš muset tlačit na manžela :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja chci chatuuuuuuuuu http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto....
Odpovědět
Lety byly v pohodě a ani mi nebylo špatně, už to ustává, teď už se to dá normálka vydržet, huráááá Chata běží parádně, teď se nějak bude malovat, teda, Evík bude malovat, mrzitím přijede vodař a zapojí to, musím teď objednat umyvadlo, záchod a vanu, dokonce jsem si tam nechala udělat i přípravu na pračku, kdyby byla potřeba a pak se to obloží a kuchyň bude z ikea, nějakej faktuým jsem vybrala. Jen nevím, jestli to sami smontujeme, ale snad jo, bude to 5 skříněk pouze. Zkusím sehnat myčku na inzerát a lednici nám dá babička. Koupím mikrovlnku, nějakou obyč, kamna se musej koupit a ten kotel na vodu..uááá, to zas bude peněz, ale strašně se těším x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, fajn, že let byl v pohodě a teď už si snad budeš jen užívat. S tou chatou koukám, jací jste rychlíci. To tedy beží úžasně.
Odpovědět
tak sehnat někoho z prahy a dovézt je tam a pak zase zpět, takhle to dělal táta na barák taky
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?