Ahoj, večer mi sebral Míra počítač a hrál si... Ten domeček od Archteam je nádherný, tohle se mi také moc líbí - jednoduchá kostka a ta kombinace se dřevem... Nádhera.
Evi, tak to nakonec budete mít naráz byt i chatu, paráda. Hlavně, že nedostatky jsou jen nějaké blbosti a pokud to do konce května odstraní, tak skvělé.
jo, já mám ráda strašně tenhle funkční styl, kostky ;-)
ale jsou i jiné firmy, resp. přineseš projekt a někdo ti to postaví, ceny jsou ale dost podobný a jsou to montovaný domy, nejsem si jistá životností
každopádně, až koupíme pozemek vedle, bude tam ta kostka stát ;-)
presne, prave o tom to je....vsak je to tvoje, je potreba aby to bylo kvalitni. Tyhle domy ale miluju od ty doby, co Archteam zacal existovat, jsou nizkoenergeticky, coz je taky super.....
to je v cene 2,5
KONSTRUKCE DOMU A VYBAVENÍ
* železobetonová základová deska
* nosné konstrukce domu – zděná stavba – systém POROTHERM
* rovná střecha - střešní fóliová krytina
* fasáda - zateplovací systém s omítkou
* dřevěná Euro okna, zaskleno izolačním dvojsklem U=1,1
* vnitřní příčky, předstěny a podhledy - sádrokarton
* vnitřní dveře - SAPELI
* podlahy - plovoucí laminátová/ keramická dlažba
* dřevěné schodiště
* vytápění - elektrické nástěnné přímotopy
* elektroinstalace, vodovod a kanalizace
* koupelnové zařizovací předměty JIKA
utekli, pac byla moc rychla....
no, to je docela dobrej napad, letni byt - proste malej dum, neco takoveho
http://www.archteam.cz/detail.php?id=7
a v zime byt tady, to je idealni.
čoveče a přemejšlím o tý tvý kuchyni...........mně by tam sice nesedla přesně, ale tak by se tam něco dodělalo a jako za 7 tis, krása
Ale uvidím, možná bude Ikea........
vždyť jí utekli :-D :-D :-D
na dům, no..............
my chceme stavět dům tam ve světicích, ale za pár let a mít ho jako "letní byt". Jako jaro, léto, když je venku krásně, tak bych barák brala, abych mohla bejt venku a tak. A večer je i dlouho světlo a voní vzduch. Ale půl roku je venku hnusně, zima a tma a to bych tam bejt nechtěla, neb je to smutný :-S
Mít ten váš vyt a dům v počernicích, myslím, ideální ;-)
my chcem byt v praze a dům kousek u prahy
byt? no, do 26.5. odstraněj ty závady, do konce května snad budou hotová nějaká lejstra a pak bysme mohli podepisovat kupní smlovu, tak to odhaduju na půlku června
Jinak ježdění na chatu jednoznačně, nejen kvůli dítěti, ale ten klid, čistej vzduch a zahrada, to je něco úžasnýho :-)
Jsem sice městskej typ, ale na víkendy ráda zdrhám do lesů ;-)