Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, večer mi sebral Míra počítač a hrál si... Ten domeček od Archteam je nádherný, tohle se mi také moc líbí - jednoduchá kostka a ta kombinace se dřevem... Nádhera. Evi, tak to nakonec budete mít naráz byt i chatu, paráda. Hlavně, že nedostatky jsou jen nějaké blbosti a pokud to do konce května odstraní, tak skvělé.
Odpovědět
jo, já mám ráda strašně tenhle funkční styl, kostky ;-) ale jsou i jiné firmy, resp. přineseš projekt a někdo ti to postaví, ceny jsou ale dost podobný a jsou to montovaný domy, nejsem si jistá životností každopádně, až koupíme pozemek vedle, bude tam ta kostka stát ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
presne, prave o tom to je....vsak je to tvoje, je potreba aby to bylo kvalitni. Tyhle domy ale miluju od ty doby, co Archteam zacal existovat, jsou nizkoenergeticky, coz je taky super.....
Odpovědět
no ono, když už do toho člověk jde, tak a to nechci bejt cynik, je jedno, jestli 2,5 nebo 3,5
Odpovědět
Profilova fotka
zase na letni byt, vid? ne,s i delam srandu.....bych si spis koupila projekt a nechala postavit
Odpovědět
nám říkali, že je to podle toho, co si vybereš, že ten standard je trochu nižší
Odpovědět
Profilova fotka
jasne,ono se to nascita...
Odpovědět
jako my byli na té výstavě..............
Odpovědět
Profilova fotka
to je v cene 2,5 KONSTRUKCE DOMU A VYBAVENÍ * železobetonová základová deska * nosné konstrukce domu – zděná stavba – systém POROTHERM * rovná střecha - střešní fóliová krytina * fasáda - zateplovací systém s omítkou * dřevěná Euro okna, zaskleno izolačním dvojsklem U=1,1 * vnitřní příčky, předstěny a podhledy - sádrokarton * vnitřní dveře - SAPELI * podlahy - plovoucí laminátová/ keramická dlažba * dřevěné schodiště * vytápění - elektrické nástěnné přímotopy * elektroinstalace, vodovod a kanalizace * koupelnové zařizovací předměty JIKA
Odpovědět
no................ je drahý to obložení a tak .....
Odpovědět
Profilova fotka
no, je mrnavej, malinkej
Odpovědět
spíš 3,5 a víc
Odpovědět
Profilova fotka
no, jasnacka....tenhle 2,5 to jde....pocitam 3 s nejakyma upravama
Odpovědět
no, tak takovej budeme stavět ;-) ale holka, byli jsme na veletrhu dřevistaveb a montovaných domů a žádná láce to tedy není :-S
Odpovědět
Profilova fotka
utekli, pac byla moc rychla.... no, to je docela dobrej napad, letni byt - proste malej dum, neco takoveho http://www.archteam.cz/detail.php?id=7 a v zime byt tady, to je idealni.
Odpovědět
čoveče a přemejšlím o tý tvý kuchyni...........mně by tam sice nesedla přesně, ale tak by se tam něco dodělalo a jako za 7 tis, krása Ale uvidím, možná bude Ikea........
Odpovědět
Článek se načítá
ale až jednou, teď postačí chata s vodou..............
Odpovědět
vždyť jí utekli :-D :-D :-D na dům, no.............. my chceme stavět dům tam ve světicích, ale za pár let a mít ho jako "letní byt". Jako jaro, léto, když je venku krásně, tak bych barák brala, abych mohla bejt venku a tak. A večer je i dlouho světlo a voní vzduch. Ale půl roku je venku hnusně, zima a tma a to bych tam bejt nechtěla, neb je to smutný :-S Mít ten váš vyt a dům v počernicích, myslím, ideální ;-) my chcem byt v praze a dům kousek u prahy
Odpovědět
Profilova fotka
ne na chatu, na dum......je to 1500m
Odpovědět
Horni Počernice nejsou na chatu kus, to je kousíček ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://n-joy.cz/video/mia-krmi-kacery... takovej krasnej rybnicek tam je
Odpovědět
Profilova fotka
chata dobraaaaaaaaaa
Odpovědět
Profilova fotka
no, ne my...jako firma, za dobry penize a bud se proda dal nebo se uvidi...je to kus, ale....je tam ten rybnik, vid...
Odpovědět
Vy jste ho koupili???? To je kousíček přeci ;-) Mám album chaty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, musim ho zpracovat...taky koupili pozemek v H. Pocernicich....krasnej, u rybnika....akorat ta dalnice je tam na hovno
Odpovědět
byt? no, do 26.5. odstraněj ty závady, do konce května snad budou hotová nějaká lejstra a pak bysme mohli podepisovat kupní smlovu, tak to odhaduju na půlku června
Odpovědět
Jinak ježdění na chatu jednoznačně, nejen kvůli dítěti, ale ten klid, čistej vzduch a zahrada, to je něco úžasnýho :-) Jsem sice městskej typ, ale na víkendy ráda zdrhám do lesů ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, to psali na netu, ze mazec. no, a kdy teda prejimate byt???
Odpovědět
no jako, dnes to byl extrém ]-( ]-( ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
uaaaaaaaaaa, to je tedy program, jsi dobra, zes to vsechno dala.... doprava byla husta rano i cele dopoledne, prselo a pondeli, no
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?