jo tak, já myslela, že bydlí s mámou....
z 1+1 jde udělat i 2kk x-) nějaká předělovka, je, to zase budeš mít zábavičku
a je to už jistý, už všichni kejvli?
Kristi, tak to je super! Třeba jí to aspoň dodá nějakou novou sílu a ona se trochu vzchopí ;-) ;-) ;-) a garsonka bude zařízená co by dub ;-)
mně je dneska zatím dobře, tak huráááá
ahoj holky, tak jak je? my jsme tedka konecne vymysleli, co s tou moji mamkou....
ten jeji byt se proda mame kupce, vsechno ok, a koupime ji stejnou garsonku jako ma teta v Rychnove, ve stejnym baraku, o 2 vchody dal, takze teta nad ni bude mit dohled, pac mamka to uz sama nezvlada a vyresi se tak cela situace.....
vsichni s tim souhlasi a ja se muzu za chvili vrhnout na dalsi zarizovani...
garsonka je super, ma vybourany jadro, coz je podle me fajn...
holky, tak jsem vstala z postele a snad dobrý, žaludek sice je teda děsnej, ale zatím nebl.... a doufám, že už nebudu
do cukrárny bych vystoupila na kamenický, ale je to asi jedno, jen řekni, kde vystoupíte, ať vás počkám na zastávce ;-)
baru: buď ráda, žes netrpěla, nemusíš mít všechno, ne? :-D :-D :-D
Všechno tam mají dobré, však uvidíš. Našla jsem ten nalepovací metr, co byl v Marianne: http://nalepsi.cz/productDetail.aspx?... Jen mi to tedy připadne už celkem drahé.
Cukrárna je mezi zástávkama Kamenická a Letenské náměstí. Asi je lepší vystoupit až na Letenském nám a pak je to pár metrů zpátky dolů po Milady Horákové a stejné straně, co vystoupíš.
http://www.erhartcafe.cz/cs/kontakt.html
Ahoj,
tak jsem dorazila z obědového rande s manželem. Fajn, sejdeme se jak jsme se domluvily, ve 4 v cukrárně a park pak uvidíme podle počasí, teď se tam zase zatáhlo a nevypadá to nic moc.
Evi, mě tě je tak líto, snad to rychle přejde a budeš se moct těšit na mimčo a trochu si to užít. Já mám až výčitky svědomí, že jsem pro malého dostatečně netrpěla - tedy zatím, však si ještě užiju.
Z Husinecký (to já beru jako od VŠE, neb jsem na ní vždycky jezdila), ale upozorňuju, že není nízkopodlažní....
Ty jo, tak jsem musela z postele vylézt, neb v leže to snad bylo ještě horší :-o ale trochu to ustává, mám pocit..... to mě asi dostal ten odběr krve, musím jim tam příště donést bombošku, chuděrám, páč se mnou měly práci
tak jo, uvidíme ;-)
k nám jede kdyžtak 26 od VŠE
a já uvidím, jak to dopadne..... :-o
na byt se jdeme kouknout tedy v pondělí, má to bejt nějaké technické přejímací řízení
já jsem byla připravená tady do cukrárny jít, neb kdyby to bylo horší, šla bych rychle domů, ale nevím, jestli se mám pouštět někam dál, spíš asi ne, musela jsem vlézt do betle
Už jsem vzhůru ;-) Nespala jsem, ale byla jsem na nějakých odběrech krve a pak jsem zase bohužel měla špatný den :-o
S Riegráčema uvidím, ale nevím, no
Já mám stejně domluvený oběd s mužem ve městě, takže vyrážím do centra. Počkejme, jak je na tom Eva, a případně se můžeme domluvit takto. Pro jistotu ti do IP pošlu číslo na mobil, kdyby něco.