Termíny máme v rozmezí 14.-21. května. Ale já si myslím, že spíše až k tomu 21.5., protože to by odpovídalo tomu, jak se akorát Míra vrátil z kol s kamarády ;-)
Díky, nejsem si jistá sice, zda se tam ještě stihneme dostat, než se Mates vyklube, ale třeba pak někdy později.
To také bylo dobré, ve škole se mě všichni ptali, v jakém že měsíci jsem a když jsem říkala, že mi zbývají necelé tři týdny... koukali na mě trochu divně. Ale jsem ráda, že nebudu muset řešit na podzim s Matesem cestu do Brna. Písemné práce už nějak zvládneme doma.
Ahoj Kristi, tak jsem se zvládla ještě z Brna vrátit jako 2v1. Překvapivě to šlo celkem v pohodě, Mates během přednášek ani moc nekopal. To bude chytré dítě :-)
Na to světlo jsem zrovna koukala v tom jejich časopisu Ikea Family a říkala jsem si, že škoda, že ho ještě nemají na prodejně. Taky mě celkem zaujalo.
Evi, že máš muže v posledním čísle Ekonoma? ;-)
ahoj holky!
baru: prach ze svtěla bys vysála tí miele lixem ;-) ale koule taky dobrá ;-)
mám za sebou děsnou noc, tak si jdu lehnout, no, když se věci serou, tak se prostě serou, jsem málem zhebla ]-(
kristi: utz máme, ale fotku nemám, neb jí sbalil petr a už jí nechce vydat, neb já ho mám u sebe, tak on má fotku :-D
dasho: to je pech s tím bytem, ale vy najdete určo jinej ;-) zas ten nájem neplatíte tak vysokej, tak se to dá a můžete hledat, ty patra mě pobavily :-D
pardon, my jsme jeli vybrat Robovi to kreslo...
vybrali jsme nakonec tohle, moc se nam libi, bylo pohodlne i trochu zdravotni
http://www.rim.cz/futura/fu650.htm
a za dobrou cenu, navic od ceske firmy
ja jsem taky cim dal vic pro jednoduche lustry a svitidla....
Baru, obe svetla jsou fajn, vic se mi libi to barevne, jsou krasny, uz jsem je videla v hodne bytech i barech a na fotkach..
do toho druhyho se ale chytat prach urcite bude
Ahoj Kristi, jsem si také nebyla chvíli jistá, co že se to chystá v listopadu :-)
Říkala jsem si, že by toto světlo bylo fajn do dětského pokojíčku - asi ve fialové:
http://you-desmo.de/shop/product_info...
Do ložnice by se mi líbilo tohle: http://you-desmo.de/shop/product_info..., ale bojím se, že by se do toho hrozně chytal prach. Tak nevím.
jezis, ted koukam, ze se jsem vcera neco prehlidla :-) :-) :-) :-) to jsem ale debil, ja myslela, ze to V LISTOPADU patri k necemu jinemu
takze Eviiiiiiiiiiiiii, gratuluju a mooooooooc, to je super zprava :-) :-) :-) mas to potvrzene uz??? povidej a prehanej
Evi, no já si říkala, že to se vážně nedá. Navíc, já jsem také neměla vůbec nevolnosti, ale první trimestr bych nejraději jen prospala. Takže představa, že po půlnoci někam letím... Brrrrrrrrrr
Tak to ti to v práci rychle uběhne a pak si budeš moci užívat. Alespoň to nebudeš mít v poklusu jako já. A budeš mít čas prát dětské hadříky ;-)
Azi: bytik jsme jeste nekoupili, nebot se prodavajici rozhodli, ze prodavat jeste nechteji. Byli to expati, kteri se meli stehovat zpet, ale dostali jeste nejaky kontrakt, tak tu zustavaji. No hledame porad, ale zatim porad bydlime v najmu. No vsechno je ale schvalene, financovani vyresene, tak ted jeste najit ten vhodny bytik. Tady jich je asi 500, vsechny jsou na nase CR pomery obri, ale ten nas ideal jsme jeste nenasli. Tady se cena odviji od vyhledu, patra, svetove strany (nejzadanejsi je tu vychod a sever, nebot slunicko tu neni zadane ani nahodou, zaplatis vice za AC). Treba cislovani pater je tu zvlastni, za kazdou cenu se vyhybaji 4, takze tu mame patra 3A a 12a a 12b, coz je 13 (oni to i scitaji) a 14 patro. No sila. Ale je to tu krasne, vlastne rodinny baraky naskladane na sobe. No my neco najdeme, zatim jsme snizili najem co platime, takze dobry. Ale chceme vlastni, lepsi platit hypoteku a mit vlastni bydleni...
Azi: jeste jednou gratulace, musime zajit na milk shake az budu v Praze. Chystame se na prazdniny. Preji, aby ty nevolnosti ustaly, to je hruza. Ja je nikdy nemela, v tehotenstvi jsem bl.. jen jednou - prejedla jsem se cesnekove pomazanky. Jinak s temi kily si nedelej starosti, pujde to dolu - opravdu. Ja jsem byla jako koule a take je to dole. Hlavne se nestresuj a uzivej si. Ja jsem take byla rada, kdyz byla Anicka venku. Je to 10 mesicu odrikani...ale stoji to za to. :-D
Evi, to budeš pořád dál lítat? To si tedy opravdu moc neužiješ. Já jsem v práci jen sedela na zadku, takže v pohodě. Jen mi občas trochu víc ujely nervy, když mě někdo naštval :-)
kristi: to je super, že to opravěj, zrovna jsem minulej tejden byla u našich v domě a bavila se s mámou o tom, jak s tím máte taky potíž. Tak aspoň, že to bude čisté ;-)
Už aby jsme si šli byt taky převzít, já se tak strašně těším, jen se děsím, co to bude všechno stát peněz :-o
Baru: tak to já bych břicho klidně přenechala, neb mně 8 kg nehrozí, už teď mám půlku z toho nahoře :-D :-D a to permanentně bl.... :-p , tak nevím, jsem prostě buřtík od přírody :-D
jdu v noci do práce, mám teda příšernej let v půl jedný v noci a návrat v 11 dopoledne, kamsi z amstru na maltu, no, to se podělám :-o
Pokud to je kachlík akorát na přechodu, jak píšeš a asi ho řezali do správného rozměru, mohli tam udělat nějakou drobnou trhlinku a to pak praskne, ani nevíš jak. Každopádně super, že to vymění. Jen těch starostí okolo, co? Já jsem do těďka měla hlavně problém, že jsem si vždycky musela brát půlden volna v práci, aby mohli ti řemeslníci příjít. Tak mě pořád vytáčel stavbyvedoucí, když mi volal ve stylu "tak my zítra v 10 příjdeme". A já mu pořád musela vysvětlovat, že pracuji a nemůžu jen tak říct, že druhý den nepříjdu... A on byl hrozně překvapený...
no, jsem rada hlavne za tu v koupelne, vubec nevim, jak se to mohlo stat, nic mi tam nespadlo, tak fakt nevim. A to bychom fakt asi nesehnali, ani nevim, jak se to jmenuje...