Ahoj Kristi, u nás to už také skoro vypadlo, že mi vyhodí na ty schody a nadopovat se kávou. To jsem vůbec netušila, příště si s sebou vezmu čokoládu, na tu určitě zabere :-D Příště by nás také měli konečně pořádně změřit, doufám, že změří i mojí pánev a doufejme, že to přetočení k něčemu bude. No, zatím se chlubí, jak pořád nosím normální bokové džíny velikosti 26, ale jak se ze mě to dítě dostane, zatím netuším.
Já jsem zatím u Rendla jen okukovala, takže přístup k zákazníkovi jsem neotestovala. Myslím, že světla stejně teď rychle nestihneme, jiné věci jsou důležitější. Jen jak jsem jela po nábřeží, tak mě to přitáhlo, abych se tam podívala. Na záclony jsem zvědavá, tak je pak nafoť.
jeeee, to ja skakala po schodech v Podoli, aby ji namerili aspon nakou aktivitu :-D :-D super, ze je hlavou dolu, aspon to bude jednodussi.
mne se u Rendla libily svetla, ovsem pristup k zakaznikovi teda ani omylem...
mam hotovy zaclony, prisla mi sms, tak my tedka vubec neplanujem tam jet, az nekdy za tyden o vikendu, tak to nevydrzim asi a necham si je poslat...
Ahoj, dnešní dopoledne jsem zase byla v Podolí. A Mates se konečně přetočil hlavičkou dolů. Ani jsem to nevěděla, pořád se mi boulí do pravého boku, ale zatímco dříve to byla hlavička, teď to je zadeček :-D Na monitoru jsme zpočátku dostávali sprďana, že malej spí a že nic nenaměří, tak jsem ho štouchala a štouchala a naštěstí se probral a dobré. No, je to sranda s těma dětma, ještě se ani nenarodí.
Pak jsem se cestou zastavila v Rendl light studiu a byla jsem jak Alenka v říši divů - tedy vážně nevím, jak mám nějaké světlo vybrat, když jich mají tolik a většina z nich je něčím zajímavá.
No, židle máme ty nejlevnější rozkládací plastové z Ikea - vyloženě nouzovka. Brácha jich měl hafo, protože si je kupoval, aby měl zasobu na akce s kamarády, tak nám 4 věnoval. Takže sice na něčem sedět máme, ale žádná sláva.
Vozítko to je tedy zajímavé...
ale ted zidle mate, ne? tak to pocka.....
u nas to byla teda ruzova a ruzova a bila, des bes...a drzi nas to dodnes, i kdyz se snazim-.
ja objevila kocar, ze bych se snad i nechala ukecat na mimino
http://babygroup.cz/joolz/kolekce-joo...
U nás to je zatím s oblečky jednoduché - frčíme hlavně na bleděmodrou a zelenou (to bude ladit s kočárkem). Já se snažím pořídit občas něco béžového, aby to bylo neutrální, ale na to babička neslyší.
Židle se mi také moc líbí, ale teď jsem si dala dohromady, co všechno musíme ještě koupit: pohovka a křeslo, TV stolek, mikrovlnku, vysavač.... Uff a pak 4krát židle po 6 tisících - no nevím.
Ahoj Baru, na zidli uz jsem koukala, mne se nahodou libej, jsou moc hezky a vypadaji pohodlne a maji tu spojenou podnoz, to je podle me fakt super.
u nas se taky nakupovalo na Miu, mama, teta....ale ja jsem jim radsi rekla, ze to koupim sama, stejne lip vim, co se k cemu hodi a tak...
Ahoj,
dneska jsem objevila zajímavé jídelní židle - jen se obávám, že muž řekne, že jsou jak z tramvaje. Což tedy trochu jsou, ale mě zrovna tramvajové židle připadnou skvěle vydesignované a parádně sednou na zadek. I když mají jednu nevýhodu - stojí 6 tisíc, což mi tedy za jednu židli připadne trochu mimo.
Stavila se u mě maminka, že prý má pár hadříků pro Matese. No, kdybyste to viděli - to dítě bude mít víc oblečení, jak já :-D Ještě, že to nebude holčička...
Super. Také jsme o víkendu vymalovali ten spací koutek v dětském pokoji. Dali jsme tedy tu Atlantic breeze, v realu není zdaleka tak studena (jsem to mela vyfotit vic rano, kdy sem trochu svitilo slunicko) a moc se mi libi.
No, ja na to vubec nespecham. Vsak vidis, jak dlouho mi trva, nez se vubec rozhoupu, zda to objednam nebo ne. Jen pokud nepocitaji pak vickrat dopravne, tak v pohode.
no, Splitbacka mi privezli, ten predtim nefungoval, je pouze v poloze lezmo porad. Tenhle je misto nej, ale pac by s tim rozbitym nemeli co delat, tak nam ho nechali 8-)
bre dopoledne, ja jsem montovala kreslo, ktery mi dneska ZADARMO!!! dorazilo, cumiiim. Takze uz stoji tam kde ma a super...
zaclony nemam, nestihli je usit,tak asi tento tyden
ahoj holky!
jsem tu zase na skok, práce volá ;-)
mám přesazené muškáty a rajčátka ;-)
s babi jsme to přežili, ale bylo to strašně náročný, ještě dnes v noci se mi o tom zdálo =-)
Tak teď jen budeme muset udělat prognózu na vývoj eura, abychom to objednali v pravý okamžik :-) V showroomu mi jen splitback samotný nacenili na 31 tisíc - na You-desmo je za 640 euro ... Takže křesílko k tomu vlastně bude "zdarma".
Niccky ja taky ne, nevim ani omylem..
tak super, Baru....pravda, ze ta sediva je fakt dost sametova a umela, to bylo videt na obrazku. Hneda je krasna, moc.
Niccky, to bohužel neposloužím.
Kristi, tak jsem obhlídla vzorníky v Innovation a asi bych šla do té hnědé látky. Nazývají jí čokoládová a je opravdu taková čokoládová, celkem teplý odstín. Celkem hezky vypadala i světle šedá, ale u té bych se bála, že je už moc světlá a asi by nám s Matesem dlouho nevydržela. Sice má ta látka prý nějakou teflonovou úpravu, ale úplně dítěti-vzdorné to určitě nebude. A tmavě hnědá víc skryje. Látka to je opravdu pěkně pevná, působilo to na mě hodně solidně, že by se to nemělo vytahat a ošoupat. Jen je krapet "drsnější" - jsou i látky příjemnější na dotyk, ale zase lepší něco praktičtějšího. Ta šedá sametová na mě už působila hodně uměle, ta mi nějak nesedla. Ale je fakt, že já obecně tyhle mikroplyše moc nemusím. Vzali bychom tedy asi Splitback s jedním křesílkem (je to jako Oz, jen bez područek).
Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Však ono ho to přejde, až nás bude budit Mates. Jdu se podívat do Klimentské do showroomu Innovation na ty nové potahy, co mají na tento rok, konečně mám čas tohle obcházet.
Jo, jo, police jsou skvělé. Javorina má takovéto z masivního dubu, fakt nádhera, akorát oproti Ikey stojí 10krát tolik... Takže u nás bude také Ikea.
No, sluníčko nebudí, ale mě budí muž - má pocit, že si ho musím užít než odejde do práce :-)