Ahoj, díky za názory, já to ještě s tou barvou promyslím. Já sama bych asi také raději tu Holiday, ale Mírovi se nějak nezdála.
Kristi, koukala jsem do alba - police vypadají super. Také tyhle ořechové pořídím - určitě nad postel, protože se nám nevejdou noční stolky, tak abychom měli odkládací prostor a asi i do obyváku.
Baru: ja jsem pouzivala Avent a jsem spokojena. Moc jsem jich nekoupila, je vyhoda, ze se daji dokupovat ruzne druhy dudliku. TT jsem mela take, dokonce i Dr. Brown, ale tak dobre jako Avent nebyly.
Muj manza je take porad pryc, ted je v Jakarte, tak jsem sama doma. Je tu pekne po pulnoci, tak pujdu brzy do hajan. Zitra jdeme oslavovat, tak se musim alespon trochu vyspat.
Baru: ta prvni barva mi pripada hodne tmava, ale to je jen muj nazor. Je fakt, ze doplnky to hodne zmenis, jen mi pripada, ze ta mistnost by mohla byt u nas v CR dost tmava - ty zimy jsou hodne dlouhe. To Holiday Blues 03 je mnohem lepsi.
Holky, mejte se krasne. :-D
Původně jsem měla vybranou šedomodrou, tu mi ale všichni zatrhli, že to je už moc :-) Každý to asi vnímá jinak, mě to vůbec studené nepříjde. Ono, když pak v tom pokoji bude spousta hraček a všechno další, chci mít základ spíš takový neutrální. A původně jsem to pak chtěla doplnit fialovou, ale do té se zase nechce Mírovi.
Mě by se ještě líbila tato http://www.dulux.cz/cz/c_cs_scheme.sh... , ale ta opět neprošla u tatínka.
No, to je na těch lahvičkách nejhorší, že jich je tolik druhů a mimča si pak postaví hlavu, že jim ta konkrétní nevyhovuje ;-)
Jinak jsem vybrala barvu do dětského pokojíčku: http://www.dulux.cz/cz/c_cs_scheme.sh... Je v něm takový výklenek, tak tam to vymalujeme. Takový modrý kout, kde pak bude mít postýlku.
Ahoj, já si užívám volna, dopoledne jsem měla na návštěvě kamarádku, pak na těhu cvičení. Kristi, ty máš tedy elán, další nákup v Ikey :-) Jaké povlaky jsi vybrala?
Já teď řeším lahvičky na krmení - původně jsem si říkala, že Avent, pak měl zaujal Tommee Tippee a dneska jsem zjistila, že TT se vyrábí v Číně, zatímco Avent pořád v Anglii, tak asi spíš ten Avent :-) Na něm je i výhoda, že ho mají úplně všude. Chtěl bych tak dvě lahvičky mít připravené, kdyby byl nějaký problém s kojení, spíš pro moji vlastní jistotu.
Kristi a ktorou spolocnostou ste leteli a kde? to je super ponuka. Ja sa chystam teraz domov ale tie ceny su dost vysoke a hlavne ze nemam priamy let a musim prestupovat :-|
EasyJet je natom este super, minuly tyzdem som citala ze spolocnost Ryanair si bude uctovat za pouzitie toalety na palube 1 euro :-| Toto uz je brutalne
no, má dvě babičky, tak jedna z nich si teď zlomila krček, je po operaci, denně volá z motola, ať si pro ní přijedeme, že je na divným místě a že neví, jak se tam dostala.............no, co ti budu povídat, no :-S takže teď asi budou s tou mojí ve stejným zařízení
no nic no, to je život, ale je to smutý :-S
já jdu asi spát, petr nejede a nejede, jako obyvkle, tak ]-(
si myslím, že vydržíte ;-)
bavoráky jsou podle mě krásný všechny, ale neskutečně drahý, to si kupujou leda tak firmy, páč jako dát třeba dvě mega za auto, to považuju za bláznovství
babi budeme muset zvládnout, je zmobilizovaná celá rodina, ale nervy z toho mám :-o ona ale v tom špitále jen leží a kouká, už ani nejí, dáš jí to do pusy a ani to nespolkne, stále věřím, že když se dostane ven, trošku se zlepší. A jestli ne, aspoň budu vědět, že jsme udělali maximum a ty dva dny snad nebudou tak strašný
docela gól, petrova babi bude ležet ve stejným oddělení, jako ta moje, takže teď tam budeme mít už dvě členky rodiny :-o docela psycho, bože, já chci jednou prostě zavřít voči a bude to, tohle je strašný :-o
to u me vedla hodne dlouho X6, to se mu zase zda maly bo co....to je asi tak jedinej bavorak, co se mi libi, pac je uplne jinej....no, doufam, ze to s Octavkou jeste vydrzime, mne se v ni jezdi vazne moc dobre..
uj, s babi nevim teda....doufam, ze to vsichni zvladnete ve zdravi. Asi to nebude takova sranda.Ale zase babi je babi, vid?
Jeeee, Mia usina...super
stále velmi dobrý auta jsou bmw, ty strčí všechnu rejži do kapsy, ale cenově jsou bohužel někde jinde :-S
no, já jsem na auto zvyklá, mám své už moc moc let a nějak si zas nedovedu bez něj představit, stačí, aby bylo jedno auto v servisu a už se plánuje, kdo kam kdy pojede. ale je to zvyk, co maj kamarádky auta, tak jsou do poslední holky z letiště, naopak, ty, co na letišti nedělaj, nemaj auto žádná a nikomu nechybí.
bereme si na víkend babičku domů, resp. k našim do baráku, jsem z toho nervní už teď, už ani nedokáže držet něco v ruce, kousat neumí, takže jenom cucá tekutou stravu, koupíme jí asi dětský výživy hamánky, ale nevím, bude to náročný, chlapi jí budou nosit, ale to přebalování a tak si moc nedovedu představit, snad to ustojíme :-S nápad to byl můj, tak uvidíme
tak ja bych tu kvalitu videla nastejno, to bylo driv, ze to byla ta nejlepsi auta, ted uz je davno predcili japonci apod. Na coz mi muz odpovedel: Rejzi? Nikdy!!!!
ja pro sebe auto nechci, prijde mi to zbytecne a to hodne.
jo, mercedes x-) x-) x-) x-) já si naštěstí vybírám nákupní vozejk jen pro sebe, o rodinný vůz se postará Petr, když někam jedem, stejně jedem jeho autem.
ale jak říkám, ještě mi bude stačit moje stará honda, utrácet se bude jinde ;-)
co se kvality týče, mercedes bude lepší, než audi, ale radši ho ukecej, ať nekupuje nic, když máte dva roky nové auto :-)
Tak to já bych chtěla pětistovku od Fiatu, ale to by bylo vážně vozítko jen pro mě. Pro Matese jedině, až bude šlapat po svých. A Míra by se asi nevešel vůbec.