Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
tak to bych našla jiné auto, než audinu :-) já osobně chci jednou mercedes, no, ale............ to až hodně časem, nejdřív se bude platit byt, abysme se zbavili toho šílenýho úvěru bože, je mi blivno :-o
Odpovědět
Profilova fotka
ta je peknaaaaaaaaaaaaa :-) Roba by chtel audinu, ale tu zase nechci ja, ma ji kazdej druhej
Odpovědět
takhle nějak vypadá ta nová, jen je červená: http://www.helmethairblog.com/wp-cont... moje auto je rok výroby 2000, tuším ;-)
Odpovědět
no, tak to máš recht ;-) u nás je tohle naštěstí vyřešené u aut, zas ale ty motorky, no :-D :-D :-D doufám, že nepřitáhne třetí, bych ho asi..............
Odpovědět
Profilova fotka
no, chlap, ne? blazen.....
Odpovědět
dva roky??? :-o :-o :-o aha, tak to pak zas nechápu, proč nové............ jsem myslela, že už je starší! to bych vydržela ještě několik let :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, myslim, ze bych to jeste chvili s tim nasim vydrzela...mne se stale libi a jsou mu teprve dva roky....
Odpovědět
kristi: já bych mu nebránila, naopak, myslím, že na nákup auta je vhodná doba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, my se stěhovali ještě s Fabií :-) A s vypůjčeným Tranzitem teda ještě. Kristi, jo, ceny asi ještě půjdou dolů, my jsme jen už nemohli čekat. Jdu dělat miláčkovi večeři, když jsem teď ta žena v domácnosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ROba taky chce novy auto, akorat se nejak nemuzeme shodnout..ja bych jeste s timhle pockala...
Odpovědět
megana mají známí, fakt se do toho kufru vejde hafo věcí, i se s ním stěhovali ;-) nám se do aut vejde víceméně prd, do mého trochu víc, páč se dají sklopit zadní sedačky, ale petrovo auto má kufr oddělenej
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, jo, chtěla jsem hlavně něco, do čeho nebudeme skládat kočárek a další věci jako puzzle. Ono kombíci jsou šikovní i tím, že na kufru nemají ten zvedlý okraj, takže to nemusíš zvedat. I na zadních sedačkách je spousta místa, tak bude chvilku trvat, než začne Mates okopávat přední sedačku. Jsem hlavně ráda, že nám ho stihli dodat ještě před porodem. Jak je ta krize, tak nikdo nemá auta na skladě, všechno se dělá až na objednávku, tak jsme dva měsíce čekali.
Odpovědět
Profilova fotka
baru, to je asi dobra volba...kazdopadne velky auto, to se hodi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Slona jsem už poslala babičce, tak se nemůže dočkat, jak bude malého rozmazlovat. Pořídili jsme si Megane Grandtour, mají ho teď za dobré ceny, protože dojíždí modelová řada a bude nová. Já původně chtěla Ford Focus combi, ale ten Megane vyšel o dost levněji.
Odpovědět
hezoučký slon x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
baru, Lamaze hracky jsou super, mala je milovala
Odpovědět
Článek se načítá
no to je právě ono, dělají ty místa strašně malý!!! já jsem parkovala svůj bejvalej ford fiesta vedle octavie a taky jsem měla problém vylejzat a to jsem ještě měla vpravo zeď, takže jsem mohla stát přímo u ní...............
Odpovědět
Profilova fotka
Koukejte, našla slona Matese: http://www.detskyraj.cz/zbozi/5245-la... :-D :-D :-D To bude muset malý mít.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás hlavně zatím v naší trojce parkovacích míst mezi sloupama nikdo další neparkuje, tak zatím pohoda. Ale trojka vedle nás se povedla - jsou tam dvě veliká audi a mezi nima nějaká obří amerika - jak ti vylézají z aut fakt nechápu ...
Odpovědět
Profilova fotka
a co mas Baru za autiko novy?
Odpovědět
No, my ho ukecali hned na začátku, neb jich tam měli hodně, jen rozdíl byl, že kdo nebyl invalida, musel připlatit. Teď si říkám, že jsme měli vzít dvě, ale to už je jedno..............
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych brala místo pro invalidy, ale bohužel jsme byli jedni z prvních, co si kupovali byt, tak nechtěli ještě invalidy dávat, kdyby je pak potřebovali :-| No, alespoň jsem si prosadila parkovací senzory na auto
Odpovědět
Profilova fotka
Baru, diky...to vim kde je. Tak az pojedem nekdy okolo, stavime se....v HK jsem dlouho na jidle nebyla, jsem zmlsana...
Odpovědět
http://www.teak-shop.cz/sedaci%20soup... tohle se mi líbí moc jo, tak to spíš do garáže, na místo bych to nedávala. To si takhle soused dal na místo nějaké židle a tak jsem si furt všichni chodili stěžovat, že už je uklidil. My máme taky jedno invalidní, který jsme si koupili, akorát jim furt říkám, ať sundaj to křesílko :-D druhý máme normální, to zbyde asi mně, páč na tamtom musí mít MM ty své motocykly
Odpovědět
Profilova fotka
Restaurace Šatlava v Dlouhé ulici vedle Klicperova divadla. Dostali jsme tip od Mírova kolegy a můžu také stoprocentně doporučit. Majitel obchází a plac a doporučuje hostům, co mají zrovna čerstvého...
Odpovědět
Profilova fotka
dole mame parkovaci misto, vymenili jsme ho s nakym invalidou, takze mame pomalu to nejvetsi co tady je :-D , takze to tam asi na zimu dame, snad nebude problem. A nebo se to odveze ke kamosovi do normal. garaze kdepak se da v HK dobre najist???
Odpovědět
mně se ještě líbí takový jako proplejtaný věci, je to podle mě plastový
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je garáž, tak v pohodě. Vypadá to vážně parádně. Byli jsme v sobotu na výletě a obědvali jsme v Hradci v moc dobré restauraci a právě na zahrádce měli takovýto nábytek, moc hezké.
Odpovědět
jo, to jsem slyšela, že se to musí ošetřovat olejem, i několikrát vy máte garáž? jůůůů, tu bych taky brala x-) x-) x-) hned by se tam dalo spousta krámů ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, mně tohle Roba schvalil, takže ok. Musí se to natřít olejem a přes léto tam muže být pořád na zimu dáme do garáže...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?