kristi: gratulujuk záclonám, to je super cena!!!
my byli dnes v bytě, už je koupelka, ale nejsou ještě podlahy, mají hotové terasy, pěkné
a úplně super wellness, obrovskej, sauna, šatny, posilka, bazének po sauně, spousta sprch, moc se mi to líbilo
dnes jsem teda nadšená x-) už aby to bylo
mam teda 5m ty sampanovy zaclony a k tomu po kazdy strane 1,5 metrovej sal z takovy nadherne menavy sedo-stribrno-medeny hodne husty zaclony, to cely i s usitim za 1500 Kc :-D
Rozlučka bude, ale až v úterý. Dneska to je ještě extrémně pracovní a skoro všichni už mají Velikonoce (včetně mého šéfa).
Koukám, že jsi akční. Já už se tak těším, jak budu doma a budu mít čas... Doufám, že mi Mates ještě nechá chvíli volno.
Baru a bude naka rozlucka v praci?
k autiku gratuluju.
ja mam konecne fotku zvetsenou, tak jeste koupit ram s paspartou a hura to povesit.
snad pridelame ty policky
Ahoj holky, ono u toho našeho kolegy šlo hlavně o to, že on sám na to nebyl a manželka ho do motorky de facto natlačila, tak to špatně dopadlo...
Jinak dneska mám poslední den v práci. Včera jsem tu byla do 8, předevčírem do půl 8... Dneska musím před 5 vypadnout, protože si jdeme vyzvednout nové autičko. Je to úplný masakr, ale už se nemůžu dočkat, až to budu mít z krku.
kristi: no, tak ten můj se opravdu nebojí :-D :-D :-D
baru: já, když jsem se s Petrem seznámila, tak jsem byla seznámena i s motorkou a dokonce jsem s ním byla tu první vybírat. Takže jsem věděla, že si beru včelaře motorkáře. naštěstí musím říct, že je optrnej, velice dobrej řidič a neriskuje. No, ale stát se může cokoliv, taky že se bojím, že jo :-S
No a teď máme motorky dvě. Na co? Tak prej, jedna je do města a druhá na silnici, neb jedna je "šestistovka" a jedna "dvanáctistovka" a druhý důvod je ten, že kdybychom si chtěli vyjet spolu, ať mám na čem jet :-D :-D :-D jsem zvědavá, kterou tak asi by mi přidělil :-D :-D :-D
Teda holky, motorku... Ja bych umrela strachy, kdyby si Mira neco takoveho poridil. Mam kolegu v praci, co ho manzelka nadsena motorkarka nahnala na motorku, a po 2 tydnech mel nehodu a byl chvilku v komatu. Brrrr....
Ted uz je dobry a je zpatky, nastesti.
no........... já si teda taky nezávidím :-D ale neudělám nic, prostě to budeme muset nějak zaplatit :-o
můj chlap si mimochodem včera přivezl novou motorku, myslela jsem, že mě šlehne :-o