Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
no, my tam nechávali dělat jen věci, co by se pak dělat nedalo, resp. muselo by se například vymontovat podlaha a do betonu zalejt trubky, né, to by nešlo...... ale teda, je to darda :-o
Odpovědět
Profilova fotka
my platili za oziveni jedny zasuvky 4,5tis. takze klidne asi jo....mozna by vas vyslo levneji tam pak nahnat partu delniku....
Odpovědět
to je kohoutek na balkoně :-D jako neměla jsem pocit, že by snad přidání pár zásuvek mělo být nadstandard za 40 litrů atp, ale asi nic nenadělám, no........ :-o
Odpovědět
Profilova fotka
a to mate jako vsechno nadstandart? kohoutky?
Odpovědět
no, to je vlastně fakt, že mia bude teta................... :-D no, jako to nějak sečetli a já padám......... a nevím, co s tím, ty položky jsou jako po děsnějch částkách, jako například 40 tis za elektriku, 16tis za telefon, 16 tis za topení, 17 tis za kohoutek na vodu, 90tis. za nějakou blbost, jaký ani nerozumím ........... no a takovejch položek je tam několik stran :-o my taky asi grilujeme na chatě, přijedou naši a tchánovci
Odpovědět
Profilova fotka
myslim, ze Mii to bude synovec nebo neter, nebo nevim...mam v tom zmatek.... nepovidej, hajzlici, asi si nadsadili co mohli. my jedem v sobotu ke tchynce, grilovacka, kino, nakej ten bedminton a tak....
Odpovědět
ahoj holky! kristi, my taky šůrujeme, dokonce i okna ;-) já teda spíš kybicuju a paní pracuje, ale pomáhám téže. A odpo odjezd na chatičku x-) x-) x-) můj manžel si bere volno na pátek, neuvěřitelné!!!!!!!!! také nám přišel účet za klientské změny, kterej mě tedy poslal do kolen :-o :-o :-o tvůj taťka se teda nezdá :-) to je mazec, mia bude mít setřenici nebo bratrance takového
Odpovědět
Profilova fotka
krasne rano, to uz jsem zase jako vzhuru....vzbuidla me Mia, ktera narozdil ode me jeste usnula. Dneska budu surovat, pac prijde navasteva, moc se tesim. a mam novinku, budu velka segra. Muj otec se svou mladou pritelknyni cekaji mimino, teda uz je Jana v 6. mesicii...no mazec. Deda bude nakonec jeste tata
Odpovědět
Baaru: ten prebalovak (deska) je strasne prakticka. Ja ho mam take v Praze, je ruzovy s princeznou. Je to super, nebot cllovek to snadno prenese treba do koupelny - to se mi perfektne osvedcilo. Do zacatku ho muzes mit treba na postylce, nebot miminko je malicke, takze na te casti postylky je to velice prakticke. Maji k tomu i ty uchytky, ale ja jsem to treba mela jen polozene a bylo to super. Mne se prebalovaky moc nezamlouvaly, hlavne ne ty plastove hruzy, navic mi to prislo hrozne predrazene. Tady v Malajsii prebalovak mam, vlastne komodu s prebalovakem nahore, ale poridila jsem ho proto, nebot tady jsem tu desku nemohla sehnat. Ale jak rikam, ten prebalovak byl super, nebot je to omyvatelne, tudiz snadno se to udrzuje. Jinak ten pokojicek muzete dozaridit, az Matyska presunete do vlastniho pokojicku, ale zase tak dlouho bych to neodkladala, ja jsem Anicku premistila az v 5-6 mesicich a od te doby jsem se konecne lepe vyspala. Sice tam clovek muset chodit i v prubehu noci kojit, ale je to lepsi i pro mimco, vsichni se lepe vyspi.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda, my jsme byly na vylete u tety Markety ve Strancicich, jely jsme vlakem, zazitek velkej. Na slunicku byl teda parak neskutecnej, jsem se i opotila :-D
Odpovědět
jo, tak to je praktický ;-) nuže, těšíme na fotečky pokojíčku, až bude hotový po velikonocích ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přebalovák mám vyřešený tak, že jsem sehnala takový, co je jen ta deska s polstrováním, která se dát dát buď přes postýlku nebo na velkou postel nebo na vanu, pračku... kamkoliv je potřeba. To mi připadne praktičtější než celý samostatný přebalovací pult. A pak má samozřejmě komodu na oblečení a tak. Ještě by chtěla nad postýlku nějakou poličku na odkládání věci, co budu potřebovat mít při ruce. Ostatní budeme dokupovat, jak porostou Matesovy nároky.
Odpovědět
a nějaký nábytek? přebalovací pult? a tak? nic?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Evi, ono bohužel není zatím nic moc ukazovat. Zatím je v pokojíčku hlavně pracovní stůl s počítačem :-S O Velikonocích ale Míra slíbil, že vymalujeme část stěn a pak asi začnu s instalací postýlky. Stejně nejdříve budeme mít Matese u nás v ložnici.
Odpovědět
no vidíš, baru, aspoň si spolu budou děti moct hrát!!! ještě jsi náým neukázala fotku matesovýho pokojíčku x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, včera večer se Matesovi narodila sestřenice Adélka. Bylo to překvapení, nevědělo se, zda to bude kluk nebo holka. Já jsem během toho byla v Ikey a kupovala jsem květníky a rolety do ložnice :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Kristi, máte pěkné kytičky. A ty máš super barevné květníky :-) To jsou ty bylinky? U nás začaly pučet stromky, co nám vysadili, ale zatím jsou jen takové maličké. S kobercem si dovedu představit, že ho kolem skříně ořizneš a nový koberec se dá jen okolo, ale s dlaždicemi? Předpokládám, že není hranice skříně přesně kolem spár, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
tak nam sazej dalsi kytky, tentokrat asi naky popinavky k plotu, to je supeeeer
Odpovědět
Profilova fotka
no, stejnou asi ne, se mi libi uplne jina.....jako taky asi svetla, ale nevim... ja odpoledne nebudu, budem venklu
Odpovědět
skříň rozdělávat nemusíš, dlažba se vymění jen kolem a pod skříní zůstane ta stará, já to tak dělala s kobercem pod kuchyní a vůbec to nevadí, vidět to není a stejnak ta nová dlažba bude mít stejnou barvu, ne? ty jo a to ani nezavolal, že přijde pozdě, jo? resp, brzo :-D ? musím letět, budu odpoledne, zatím papa
Odpovědět
Profilova fotka
hezke ranko, no ja to zatim budu muset vydrzet, fakt se mi nechce rozdelavat skrin. Holt tam bude proste bordel, jak rikas, ani rejzakem to nejde, si prece nezhuntuju telo. jako muj muz dorazil z oslavy narozenin v pul 6 rano, ja celou noc skoro nespala, pac jsem vzdy nervni a on si prijde az takhle rano. stehovani je super zprava, na leto by to bylo super. ja furt nemam zavesy, uz me to sere.
Odpovědět
Ahoj holky! Kristi: musím říct, že s tou dlažbou tě plně chápu, rodiče mají takovou v baráku, ještě dokonce více strukturovanou a to přímo v kuchyni. Umejt to nejde ani, když zaklekneš s rejžákem, a navíc, kolem sporáku se už tvoří nánosy, když na to použiješ přípravky, tak to jde dolů, ale pak se to v tom místě špiní dvakrát tolik ]-( ale to jsem ti říkala u tebe, ať si dáš pozor na přípravky, že je to pak ještě horší ]-( Nám přišel už dopis od Lexxusu, že je zkolaudováno a že koncem dubna začnou technické předjímky, holky, my se snad budeme doopravdy letos stěhovat!!!! Takže zatím odkládáme nákup pejska a uvidí se ;-) A mám vybrané spotřebiče, jen váhám nad deskou, dokonce se mi o ní dnes zdálo. Buď sklokeramická klasická Siemens, nebo kombinace, ta by ale musela být jiná značka, což zas nevím, no, že to bude vidět, jsem na tohle takovej estét, no..... no a ještě váhám nad digestoří, ty ostrůvkové jsou strašně drahé, od dvaceti tisíc vejš :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem zrovna k odsávačce přišla jako slepý k houslím a byl to první kousek v mojí mimi výbavě. Kamarádka se akorát chtěla zbavit svoji Medely Mini Electric, tak mi ji dala za celkem symbolickou částku. Takže to jsem neváhala. Tak musím mít i zbytek vybavení, aby taky na něco byla, ne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Puntanela se to jmenuje :-) ten v letnanech
Odpovědět
Ja jsem take odsavacku kupovala az pote, koupila jsem ji v Letnanech, je tam takovy velky obchod pro deti, uz jsem zapomela, jak se jmenuje. Kupovala jsem Avent Isis, byla hodne dobra, elektricka, ale docela draha. Musim rici, ze cely proces odstrikovani byl priserny, no ale musela jsem to zvladnout. Jelikoz jsme prestavovali, zacala jsem ji pouzivat hodne zahy, nebot jsem musela odjet a mamca mi hlidala. Jako soucasti te odsavacky byly i dve lahve Avent, mela jsem s nimi dobre zkusenosti. Ten sterilizator do mikrovlnky je dobry napad a neni to zase tak velka polozka, lepsi nez nejaky obrovsky kram, co ti pak bude doma jen lezet. Ten obchudek v Podoli je fakt dobry... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Baru, ja jsem odsavacku kupovala cestou z Podoli, je tam takova malicka prodejna, dobre zasobovana...
Odpovědět
Profilova fotka
Kočárek už máme ve sklepě. Autosedačku a postýlku také. Ty hlavní věci máme. Lehátko máme domluvené zapůjčení od švagrové. Zatím je u nějaké její kamarádky, ale v létě bude volné pro nás. Oblečení mám zatím po pár kouscích v různých velikostech. V té nejmenší velikosti mám jen dupačky a bodýčka, co jsem koupila ve slevě :-) Pak kdyžtak vyrazíme do Tesca a dokoupím podle velikosti. Právě ale s těmi věcmi na krmení mě dost nahlodalo to, že celkem dost známých tohle schánělo narychlo než se maminka s mimčem vrátí z porodnice, protože se kojení třeba nerozjelo tak dobře a rychle. Takže bych asi raději nějakou lahvičku a sterilizátor do mikrovlnky měla dopředu.
Odpovědět
Presne tak. Mikrovlnky jsou spotrebni zbozi, ja jsem si porizovala hlavne tu s grilem, ale nakonec stejne v mikrovlnce nic negriluji a grilovat asi nebudu. Uplne obyc by mi stacila, ta tvoje je navic hezka. Kristi: aha, tak to jo. Matna je dobra, hlavne nic leskleho, to clovek nedela nic jineho nez porad suruje a lesti. Baru: jestli muzu radit, tak se vsechno da dokoupit za pochodu. Ja mam doma tolik kramu a obleceni na uplne malinka miminka a mala to na sobe nikdy nemela, nebot kdyz se narodila, tak mela 4 kg a vsechno ji bylo male. Dulezity je kocar, autosedacka a lehatko (ja jsem treba mela Fisher Price a nedam na nej dopustit), postylka. To lehatko je na pozdeji, tak od 4 mesicu a vyse. Predtim jsem pouzivala autosedacku i doma. Uz mas kocar vybrany?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, určitě mám předsevzetí kojit. Právě se mi nechce kupovat speciální spotřebič na elektriku. Ten plastový do mikrovlnky dokoupím kdykoliv. Mikrovlnku objednám. Také jí chci hlavně na rozmražování a ohřívání. Žádné speciální funkce nechci, proto jsem za ní nechtěla dát 10 tisíc a víc. Ale tohle se dá.
Odpovědět
Profilova fotka
dasho, ja bych chtela matnou, ale hladkou, neoc jako mam v koupelne, to se stira perfektne. a souhlas, nic neporizovat zbytecne, vse se da dokoupit dle potreby
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?