Baru: ja jsem treba stelizator vubec nepotrebovala. Hlavne nekupuj hodne kramu do zacatku, stejne budes asi kojit, ne? Ja jsem kojila do 1 roku, ale asi uplne stacilo do pul roku. Pokud bych mela sterilizator, tak by to byl dalsi kram do baraku. Ta mikrovlnka je moc krasna. Stejne vsechny ty programy na mikrovlnce nepouzivas. Ja mam vestavenou od Siemens, je super, ale stejne ji pouzivam jen na ohrivani. Krasny posledni tyden v praci, strasne to uteklo..
Kristi: s tou dlazbou to chapu. Ja mam take takovou trosku hrubou, ale je tmava. Tady v Malajsii mam hladkou, ale lesklou, no to je hrozne, nikdy bych si ji neporizovala. Je na tom vsechno videt. No hruza.
No, tak skříň by se asi musela rozebrat. Právě kvůli těmhle věcem jsem zatím o výměně vůbec neuvažovala.
Mikrovlnu chci. Probírám, co všechno ještě potřebuji pro malého a např. mi připadne zbytečné kupovat speciální el. sterilizátor, když můžu mít plastový do mikrovlnky. A stejně dříve nebo později bych jí chtěla kvůli ohřívání těch pidi porcí, až bude baštit kašičky.
Mám podobnou zkušenost - sice se mi na ta naše dlažba v chodbě hrozně líbí vzhledově, ale myje se také blbě, protože je taková "hrubá". Ale k tak radikálnímu řešení jsem ještě nedospěla. I když uvidím, až budu jezdit do bytu s kočárem, jak z ní budu nadšená.
Asi jsem našla konečně přijatelnou mikrovlnku http://www.obchodni-dum.cz/samsung-fg.... Tím, že nemá uchytku a je uplně plochá, hodí se k jakékoliv troubě a nemusím řešit, že by to měla být stejná značka jako normální trouba. Od Whirlpoolu bych si mikrovlnku vybrala, ale min. za 20 tisíc :-(
Čeká mě poslední týden v práci, bude to asi masakr, ale tím to skončí a budu mít snad chvilku klidu.
ja jsem se rozhodla, ze casem vymenime tu dlazbu v chodbe, fakt je pitoma, ma proste takovej vzorek, a bordel se z toho hooodne blbe myje, takze bych rada nebo opravdu hladkeho
No, pupíček.. to zní hezky. Ale ona ta fotka je měsíc stará a teď už je zase o pořádný kus břicho větší :-D
Zítra bych chtěla někam vyrazit ven, když má být tak hezky. Musím něco vymyslet.
viď, to fialový x-) x-) x-) x-) jak tam denně jezdím, tak slintám, teď už lezou tulipány!
no jo, já jsem zahradnice x-) na terase plánujeme dokonce i stromy, takovej prales ve stylu cafe de la flore v paříži x-) x-) x-) júúúúú
baru, máš krásnou fotku, takovej pupík
Tyjo, Evi, tak to na tebe opravdu nemáme :-D :-D :-D Já s jedním truhlíkem na bylinky, jedním na muškáty a jednou levandulí...
Kulaťák je super, naprosto mě nadchlo, jak tuhle zimu tam měli to "zelí".
x-) x-) x-) miluju kulaťák x-) x-) x-)
holky, já mám plná okna rajčat a okurek na chatu :-D
muškáty jsou zatím na chodbě a u mamky, mám 12 truhlíků, něco už kvete
Nojo, musím... už mi zbývá jen 6 týdnů. Ale jak říkám, v tomhle počasí mám hned chuť to udělat, ale jak doteďka pršelo a bylo zataženo, nemohla jsem se k ničemu dokopat.
My máme také něco vysázeno kolem domu, jsem zvědavá, co vyraší. Ale u nás to bude jen nějaká zeleň. Vy budete mít přímo kytičky? V tohle je super Praha 6, kde jsem doteď bydlela, tam jsou kytky vysázené všude.
Ono v tomhle počasí není těžké zažrat se do kytek. Do teďka se mi do toho vůbec nechtělo, ale včera jsem se nemohla dočkat, až dorazim domů, abych se na to vrhla. Také jsem přes noc nechala vyprat první varku prádla pro Matese a ráno jsem to šoupla na balkon.
no, tak jsem se do toho nejak zazrala, do tech kytek, jeste dneska prikoupim oseni a zaseju to taky do nakych peknych veci...
a pujdu do This § that, tam toho maji mraky
Mě se strašně líbí ty kamenné truhlíky, ale ty jsou děsně těžké a ty ceny :-( Zatím mám jen obyč plastové. Muškáty to zakryjí a bylinky budou na balkoně u okna, tak to neřeším.
Na ty kapky asi lepší ten granit, ale nemám přímo vlastní zkušenost. Já musím říct, že mě zrovna kapky v dřezu prostě příjdou normální, tak to moc neřeším.
ahoj, kristi, mam dotaz - nekde jsi psala, ze ses nespokojena s nerezovym drezem franke? proc? ted resim jestli granit nebo nerez...
btw. u libovickyho super, chceme kuchyn urcite od nich :-)
ja to mam na terase, no. Snad je to ok. Videla jsem takovej krasnej plastovej truhlik, jako udelanej z latek, meli ruzne barvy,ale stal 780 Kc, se mi nechtelo davat. Budu muset na to vymyslet nejakej stojanej ci co...
Díky, už jsem musela trochu aktualizovat profil - přecijen už vypadám dost jinak než o svatbě :-D
Také jsem měla zeminu přímo na bylinky, ale mám ještě i na zelené květiny - mám asi 4 další kytky, které zoufale potřebují přesadit. A na balkon plánuji jeden truhlík s muškáty, ať neděláme před sousedy ostudu.
jeeee, Baru ma krasnou fotku.....brisko ti slusi teda ;-)
jj, ja mam nakou zeminu primo na bylinky....super. zbytek presazovat nebudu,pac celej muj zbytek cita jednu Yuccu a jednu nevimcotoje, a ta stejne chcipne, rikala teta, ze i ji vzdycky umrela, takze tu necham dojit.....
Kristi, tak jsi mě také nakopla. Mám už asi 3 týdny nakoupenou zeminu a dneska večer jsem se tedy donutila zasít bylinky do truhlíku :-) O víkendu bych měla pokračovat s přesazením kytek. Dneska bylo ale fakt krásně.
ja jsem akcni, byla jsem v Ikei pro naky kravinky, taky v Hornachu a jdu sazet ( sit) bylinky, pak s Miou na zapis do skolky atd. Koupila jsem ty police v orechu, jsou krasny, snad je o viku dame na misto. Povleceni s listama neproslo, je v tom oranzova bna tech listech, takze zase nic, ach joooooooooooo
Baru: 25 tyden je docela brzy. Ja jsem v 28 teprve letela domu do Prahy, vsechno jsem zacala kupovat az pote. No a ve ctyri odpoledne jsem si teprve sbalila tasku do porodnice a v 10 vecer jsem jela. No ja ale delam vse na posledni chvili, zalezi na tobe. Nekdo vybira uz roky dopredu, nekdo honi vse na posledni chvili. No a take jsem to zvladla. Hlavne se nestresuj, pokud se ti chce a dela ti to radost, tak to udelej, jinak se muzes vykaslat na vsechny kolem.
Kristi: koukala jsem na fotecky, moc hezke. Italii miluji, to jidlo je jedinecne.
Ahoj Baru: já taky nestíhám, teď je to lítání zas nějaký zběsilý, ještě, že mám dva dny volna ;-)
Jinak ti musím říct, že ty holky chápu, protože já zas vybírám dva roky věci do bytu, začala jsem, když jsme podepsali smlouvu o rezervaci :-D Prostě se na to člověk těší, tak zjišťuje info, kouká, co se mu líbí, to si koupí do foroty....... Ale jestli budeš prát až teď, taky se to nepo...., času máš ještě dost ;-) no, jsem zvědavá, jakiá budu já :-D
Ahoj, já jsem teď hrozná, vůbec nic nestíhám.
Kristi, měli jste tam fakt parádně a to jídlo... slintám tu do klávesnice.
Já jsem dneska byla naposledy u svého MUDr a za 2 týdny mám první kontrolu v Podolí. Toto vážně uteklo. Poté, co jsem se na Koníkovi dočetla, že holky v 25. týdnu perou výbavu na mimko, jsem usoudila, že bych tento víkend asi také měla :-) Vážně mi připadne, že to trochu přehání.