Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
ahoj holky, jsem z5!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holkyyyyyyyyyyy par fotek zde http://www.mimibazar.cz/rodinne_fotog...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kristi, tak to jste si užili. Šaty, boty, kabelka... to musí být super. I ten parmazán :-) Já jsem teď jen narychlo sjela do Letňan, protože se mi rozlepily boty a neměla bych v čem jít do práce, když se konečně oteplilo. Naštěstí jsem sehnala. Také jsem si koupila v C&A tričko s tlapičkama a nápisem "Kicking baby" (tamto objednávku z eshopu jsem musela zrušit, protože neměli mojí velikost). Blbost, ale potěší :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Baru, ten je krasnej..... mne prisel ten ruzovej pomocnik a super, mne to staci, saje krasne, ma sacek, je tichouckej a lehkej. Milano super, vcera sice prselo,ale v patek azuro a 18st. krasa. Koupila jsem si saty, boty a kabelku a taky parmazan :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj kočky, já jsem přes týden byla úplně nepoužitelná. V práci je jeden výbuch za druhým, ještě, že mi už zbývají jen dva týdny. Ke všemu na mě trochu lezlo nějaké nachlazení, tak opravdu nic moc. Teď už o víkendu to je zase o moc lepší, byla jsem si zaplavat a všechno OK. Mates už je pěkně veliký a už ho cítím v zádech, která mě k večeru celkem bolí. Dneska mě konečně zachránilo právě to plavání. Mám už zase nového favorita na vysavač: http://www.electroworld.cz/is-bin/INT... To jsem zvědavá, jestli se někdy konečně rozhodnu :-) Kristi, jaké bylo Miláno? Co jste pořídíli :-) ?
Odpovědět
Azi: tak jsem si docetla diskuzi, wow, ty si budes porizovat pejska? Jakeho? Ja jsem mela pejska se svym ex, byla to muj milacek...Kdyz byla stenatko, tak to bylo hodne narocne a urcite bych si pejska neporizovala, pokud chces mit brzy mimi, ale pak se to docela dalo. Je to starost, ale take velka radost, takze clovek musi zvazit, jestli na to sam ma. Akorat ty docela hodne cestujes, jak to budes resit, kdyz budes mimo a manza bude mit nejakou sluzebku? Idealni by bylo mit barak, sice budete mit hodne velky byt, ale ta zahrada je pro pejska nejlepsi. Take zalezi na rase... Baru: tak jak se citis? Porodni saly jsou v Podoli moc pekne, take se mi tam libilo. Clovek se musi citit pohodlne a mit z toho dobry pocit. Kristi: tak jak bylo v Milanu? Doufam, ze vse probehlo v pohode.
Odpovědět
tak pes možná bude ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, neco si koupim,to jo....ale vidim, ze potahnu vic veci Mie..
Odpovědět
:-D tak si to moc moc moc užijte, něco pěknýho si kupte a za chvíli pápá ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, Milano...dorazim v sobotu,prosim te. Ja se tak tesim do letadla :-D
Odpovědět
jo a ani nevím kam? není to to miláno? tak kdyžtak pěkné nákupy ;-) a ozvi se, až dorazíš, ať zas něco uspořádáme, ju?
Odpovědět
Profilova fotka
mycka pekna :-) my uz zitra letime, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Odpovědět
tak myčku asi tuhle: http://www.pracky-lednicky.cz/elektro...
Odpovědět
nároky mám, ale jak na co, hlavně na myčku a na troubu, zbytek je mi tak celkem jedno....... no právě, že jako starat se o mimi a ještě o psa, já nevím a pak taky, nebudu doma věčně, co pak? nic, pojedem na ně mrknout a uvidí se ;-) pak je tu taky Péťa co tomu zas až tak nefandí, sice mi řekl, ať si koupím, co chci, no, ale znáš to
Odpovědět
Profilova fotka
dyk budes Evi doma, ne? s miminem, ne? jako casem.....to bych se psem (malym) nevahala.... spotrebice neporadim, urcite mas jiny naroky nez ja
Odpovědět
ahoj holky! tak už pomalu vybírám spotřebiče do kuchyně, ale zatím si nevím rady :-o teda spíš, všechny mi připadají stejný, nevím, zda jít do dražších, nebo jak a s pejskem taky nevím, mi to všcihni rozmlouvají, už mě celkem otrávili, ale asi mají pravdu, no
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Petro, ja to cetla u vas, no, holt je vysokej, dlouehj a to taky neco vazi :-) :-)
Odpovědět
Ahoj holky, zdravím vás :-) kristi: ciao bella, dneska mudra mrkala na drát, Davča má 4 kila :-D Nejdřív povídala: To je takový drobínek, samá ruka, samá noha - pak ho šoupla na váhu a nestačila se divit. azafata: četla jsem,že si chcete pořídit pejska. No já jsem pesomil, máme jackrusselici a musím říct, že dítě zvládám mnohem líp než jsem zvládala štěně. Oboje dohromady si nedokážu představit, kor když mám živý dítě a ještě živějšího psa :-D
Odpovědět
Profilova fotka
kdyby jste nahodou nektera chtela kuchyn http://www.katalog-kuchyne.cz/kuchyne...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Baru, porodni sal jsem mela myslim c. 2..ale jsou asi vsechny stejne hezky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vzhledem k hrbolům na D1 bych porodila někde na Vysočině :-) Včera jsme byli na předporodním kurzu a bylo to celkem fajn. Provedli nás i po porodním sále a to jsem fakt koukala - vypadá to tam moc dobře. Tak doufám, že bude volno.
Odpovědět
skleněnej obklad bude ;-) nejspíš šedivej ty jo, to je blbý, že máš školu v brně, to bys blbě stíhala do podolí :-o
Odpovědět
Profilova fotka
To by se mohlo celkem snadno stat, ze uprostred posledni kapitoly si Mates usmysli, ze uz chce ven :-) :-) Chci urcite vyuzit toho mesicniho volna na materske pred porodem, ale nevim, jak dlouho volno mit budu a zda vubec budu neceho schopna. Kdyz budu obhajovat v zime, je to lepsi i v zime odevzdat - jeste by mi vytykali, ze mi tam chybi treba neco aktualniho... Jinak, Evi, ten navrh kuchyne vypada vazne paradne. Budete mit tedy skleneny obklad za linkou?
Odpovědět
jo, baru, tak to je jasný, to bys ani asi nezvládla dopsat do termínu, leden je taky dobrej!
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem se musela zabrat do prace, mam toho hafo. Puvodni termin na odevzdani prace a porodu mam stejny - 15.5. Problem je ale hlavne s obhajobou - na konci cervna bychom meli prace obhajovat a to urcite se mesicnim miminem nedam. Takze disertacku odkladam urcite na leden.
Odpovědět
návrh je od toho hladíka od čokoládové elis a bude to od něj, strašně se mi líbí! jen to chci ještě malinko doladit, pozvat ho na zaměření, vybrat barvu toho skla a tak
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, a od koho teda bude kuchyn a jak jsi na tom s navrhem?
Odpovědět
Profilova fotka
no, budu nakukovat, to se da ;-)
Odpovědět
tak příjemnou práci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jdu pracovat, holky.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?