Ahoj Kristi,
chudak Mia, at se rychle uzdravi. Ale u deti to byva sice prudke, ale rychle, ne? Letos jsou ty virozy straslive - spousta kolegu byla hodne nemocna. Ja porad klepu na drevo, asi se moje telo mobilizovalo a nic jsem zatim nechytla. Coz jsem samozrejme rada.
To ta zastena bude hezka, se drevem...
dobre ranko,
ja jsem vzhuru od pul 6, Mia ma nakou zal. virozu,tak mi taky zvraci a zvraci. Mudra rikala, ze mam byt v klidu, ze to lita po cele Praze, no tak doufam,ze to brzo prejde...
Na kuchyni a skrine byl nastesti vytah jeste funkcni, ale s nasimi vecmi jsme si uzili. Ja tedy nastesti byla neustale jen odhanena, at nic nenosim a jen jsem drzela dvere ;-) I kdyz uz jen to behani po schodech bylo po celem dni narocne.
Zastena super, z ceho bude? Drevena?
Tak to jsme na tom byli podobne - u nas pri nasem stehovani nejel vytah akorat do naseho patra - lepe receno v nasem patre bylo rozbite cidlo a neotviral se. Takze vsechno jsme vozili o patro vys a snaseli dolu... Ale ja jsem zvykla, kdyz jsem se pred lety stehovala od rodicu, take nejel vytah a nasi bydli ve 12. patre.
My mame pro zmenu vytah oblozeny polystyrenem do tedka take. ¨
Nedovedu si predstavit, jak by na me koukali ti dopravci od Ikey nebo Woodface, kdyz bych jim rekla, ze nemuzou pouzit vytah.
u nas jeste pri stehovani vytah nejel.....a tedka ho mame obl. drevotriskou,aby to neznicili prave pri tom stehovani, jinak mi neprijde normalni,aby ti to zakazali, kdyz mas treba 10 pater :-D
Me proste jednou avivaz dosla, tak jsem to vyprala bez ni a zjistila jsem, ze mi nechybi... Pouzivam Persil gel na bile a Perwoll na barevne a jemne a uplne v pohode i bez avivaze. Na vuni mam ve skrini levandulove pytliky - ty jsem si dokonce sama usila v zachvalu po navratu z dovolene v Province :-)
Kristi, vy mate v domovnim radu zakazany susak na terase??? Jeste, ze mame balkon, tam to nikoho nenapadlo omezovat. Jasne, ze to clovek nebude primo nekde vystavovat, ale ja treba mam na balkone vzdycky kytky a pres ne nejaky susak vubec videt neni.
jak jsi rikala minule - domovni rad neni pravne vymahatelny, takze si susak klidne dam kam se mi zachce, resp. na tu zadni terasu u loznice, pac tam je nejmene videt
Tak Petíkovi je to taky jedno, ale když ho kupuju, přinese silan, jestli ho koupíme, mu řeknu, že ne, tak ho zase odnese :-D
no, já miluju vůni prádla a až si ještě koupím tu sušičku, tak to bude úplná magie
jo, tak silan persil doporučuje a jsou kvůli tomu domácí spory, páč petík má rád modrej silan. Ovšem, králíčka Azurita já nedám, takže jedině žlutej Lenor. A nebo by musel prát on :-D
jsou gelové prášky, které voní tak, že to je silnější než aviváž a vydrží to, než to vytáhneš ze skříně ;-)
já jsem konzerva na persil gold gel a lenor žlutej, používám furt jen to, beze změny
jen jsem v práci nakoukla x-) a pro Váš klid holky, mám novou pračku a taky se mi už stalo, že tam zůstala voda, tak to už skoro vypadá, že to bude normální ;-) :-N
Ja tedy moc nevim, avivaz nedavam a ani se mi nezda, ze by tam ted u te nove pracky voda zustavala. Ale u predchozich pracky v pronajmu se mi to stavalo a musela jsem to vylevat nebo vysouset.