Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
ono lepsi nevedet, stejne se to pak lisi od te predstavy...hlavne se k tomu postavit celem
Odpovědět
Profilova fotka
Utika to, to mi povidej, za chvili abych mela pripravenou tasku do porodnice. Asi kdybych byla doma, tak mi to prijde delsi, ale takhle mam spis pocit, ze to je zavod s casem. Ale ted uz mam celkem vybavu danou do kupy, tak uz moc nejsem nervozni. Z porodu jeste take nervozni nejsem, ale uvidim, co se mnou udela kurz predporodni pripravy, az se dozvim, co ze me to ceka.
Odpovědět
Profilova fotka
zatim nic moc bych rekla :-D ale pockej casem....ty jo, to strasne uteklo, vid?
Odpovědět
Profilova fotka
Takova trochu princezna Kolobezka - oblecena, dvakrat oblecena, neoblecena... Me uz ceka posledni mesic v praci a pak po chvilce klidu, budu mit take zazitky s potomkem :-D To jsem zvedava, co bude vymyslet.
Odpovědět
Profilova fotka
ja taky, je to se mnou cim dal lepsi...nekdy uz si treba ani nic nevycitam.... kdybys videla to moje dite, ma rifle, tenisky, pres to saty, na jedny ruce zimni rukavici a v druhy vidlicku, chodi po byte a ji brambory.....
Odpovědět
Profilova fotka
No, ja jsem sice panna, ale v tomhle jsem stejna... Ale lecim se :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo, a kdyz uz se rozhodnu, tak si pak stejne rikam, ze to mohlo/melo byt jinak...proste vaha, no :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam vzdycky v restauraci problem si vybrat a tohle je pro me uplne peklo :-D Kdyz si vzpomenu, jak dlouho jsme vybirali vzor na pracovni desku do kuchyne...
Odpovědět
Profilova fotka
prave, maji jeden vzor a treba 20 barev, vsak uvidis...
Odpovědět
Profilova fotka
Take se libi ty vzory s listy a tak. Neco takoveho bych videla treba na polstare do nasi zelene loznice. Tech latek je takovy vyber...
Odpovědět
Profilova fotka
moc krasny, i ty ostatni teda.....pokusim se ti teda nafotit neco v tomhle stylu
Odpovědět
Profilova fotka
Ja tyhle severske veci miluju...
Odpovědět
Profilova fotka
jezis, tos mi nemela ukazovat :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jsi zlata... pockam si tedy na reference a ukazky a pak se tam pripadne vypravim, pokud by to stalo za to. Me se tedy strasne libi vzor Unikko od Marimekka http://www.akit.cz/cs/produkty/textil..., ale nejsem si jista, zda by to Mirovi nepripadlo infantilni :-) Takze mozna spise jen na polstare.
Odpovědět
Profilova fotka
mrknu se na to, vinovo-fialovych tam meli hafo
Odpovědět
Profilova fotka
U nas bude asi vinova/fialova. To by se hodilo k tem zidlim, co mam zatim objevene. To bys byla zlata. Nebo by stacilo treba, co to je za vyrobce, treba by meli nejaky katalog na netu,
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
co jsem tady videla zavesy treba v Kika, tak to bylo tak o 1/3 levnejsi....samo nove kolekce byly drazsi, ale furt to jeste slo.. zkusim v sobotu kdyztak neco nafotit, o jake barvy mas zajem?
Odpovědět
Profilova fotka
To souhlasim, ze tu mame peknou prazskou prirazku. Treba si udelame nejaky vylet.
Odpovědět
Profilova fotka
Baru, ani ne tak zajimavy,ale takovy kde maji vsechno, coz je podle me docela tezky najit v Pze. navic tady je to predrazeny... je to v Picich na Jana Palacha, myslim,ze se to jmenuje Interdecor nebo tak nejak...asi milion let tam ta prodejna je
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kristi, v Pardubicich je nejaky zajimavy obchod s bytovym textilem? Muzes se podelit o kontakt? Ja jsem zatim koupila v Ikey jednu roletu na zkousku, zda se nam vleze do vyklenku okna. Ale do obyvaku bych chtela zavesy.
Odpovědět
Profilova fotka
hezke pondeli... Evi, jeste jednou diky. Blya jsem v patek v Pardubicich v obchode s latkama a zaclonama, tak mam vybranou zaclonku, nebude bila,ale sampan...a zavesu tam ma tolik ze musim dorazit s tapetou a neco vybereme. Neni nad to, kdyz je tam clovek, ktery tomu rozumi... dostala jsem od holek poukazku do Naoko, tak tam pujdu neco vybrat, mam v planu Fondue :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, ja tady nemam moc tucha... ale osvecilo se mi radeji ze sebe nechat udelat blbce ve stylu "vite, ja tomu vubec nerozumim, muzete mi to jeste jednou vysvetlit.." a na vsechno se zeptat treba desetkrat, dokud se clovek nedocka uspokujici odpovedi. Ale vsechno se neohlida. My jsme vetsinu remeslniku meli pres Ikeu, ale u vas byste se nedoplatili za dopravne...
Odpovědět
Baarca: Děkuju, já vím, vůbec nemusí být od Libovického, jen že jsem tam viděla správný odstín, Egger znám, koukala jsem od něj na plovoučky, ale nakonec máme jinou. Po deskách zatím pokoukávám, chtěla bych ten ořech, ale aby sedl odstín, každý ořech je jiný :-N Jj, vyšší manažerská práce, to souhlasim :-D Hlavně když já nemám o ničem tucha, tak věci kolem zapojení vody, elektřiny apod jsou španělská vesnice :-D A bohužel žádné známé řemeslníky nemám, v rodině taky nikdo schopný, tak je lovim na internetu a porůznu :-D ]-( Ale zatim se všechno pomalu, ale jistě rýsuje x-) Teď jsme toho spoustu objednali, tak až to začne přicházet, najednou bude vše hotovo x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak tedy i dneska byly v Ikea davy... Ale zvladli jsme to a mam uz temer kompletni vybavu pro Matese - to bude Mira koukat, az nekdy o pulnoci dorazi domu z hor a zakopne o vanicku ck :-D Krome planovanych veci jsem tam objevila krasnou bavlnenou deku (libilo se mi, ze je prave bavlnena, ne flisova) a par dalsich vychytavek. Na Lack polici jsem si, priznam, ani nevzpomnela, ale to az nekdy jindy. Ale mozna mam konecne vybrane jidelni zidle http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... - meli je v tmave cervene nebo vinove (trochu do fialova), asi bych spise sla do te vinove. Sedelo se na ni super a je celkem lehka, ale diky spojenym noham zaroven stabilni. A konecne bychom meli v obyvaku nejakou barvu :-) Snad je Mira odsouhlasi... Fangi, s deskou si nejsem jista, zda vam bude Libovicky ochotny dodat jen pracovni desku. Vyrobce je Egger, my mame take jejich desku a brali jsme to z obchodu pro remeslniky - urizli nam to presne na miru a dovezli. Ale uvidis, treba to Libovicky take zvladne. Drzim palce, davat dohromady kuchyni z Ikea je vyssi manazerska prace :-D
Odpovědět
Kristi: to víš, že to v reálu vypadá ještě líp, taky můžu potvrdit ;-) Máte to fakt moc kráááásnýýý x-) x-) x-) jinak, co se krize a Ikey týče, tak právě myslím, že se to v tom projevuje, že lidi choděj nakupovat tam, páč tam mají horu věcí cenově přijatelných
Odpovědět
Profilova fotka
jj, ja mam desku dijon a ty skrine mam Aida tabakovy, ale rozdil v tom neni skoro zadnej hezky vecer :-)
Odpovědět
tak to je v poho :-) mají totiž ořech dijon, co máme na skříních a dveřích... by bylo možná hezký... Jdu si odpočnout, nějak mě ta Ikea zmohla, tak děkuju, ahoj.
Odpovědět
Profilova fotka
ufff, to nevim, ale moc to nebude...tak okolo 800 bych rekla
Odpovědět
hledám na netu nějakou tu pracovní desku do kuchyně a vyjela mi Libovický...máte kuchyň, že...kolik stála deska za metr prosím?
Odpovědět
Jj, taky jsme si říkaly s kámoškou dneska ať už je jaro, ale už to je za dveřma :-) Tak vy v Praze, to ještě jde, ale my na horách :-D letos bylo fakt sněhu, bylo to hezký :-) , ale stačilo :-D |-|
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?