Baru, tak koukám, že jsme byli v Dlouhé ve stejný den :-D Škoda, vědět to, mohli jsme si dát společně chlebíček ;-)
Já umírala s tý kyslíkový masky, co tam měli...... hned jsem to vyprávěla v práci, že můžeme říkat, p....ať si pomůže sám :-D
:-D :-D :-D
Běžím ještě na jogu. Už to tedy není co bývalo - břicho už mám jak balon, tak to nejde tak snadno, ale pořád se nějak přizpůsobím. Jen na mě ve fitku všichni koukají jako na exota. Ale cvičitelka je moje známá, tak mě chápe :-) Fajn večer.
jezisi, to jsou talenti.....ale znam to, jsme sestavovali cest. postylku jednou.....podruhy uz se musela nechat postavena, pac tam zlomil kloub na jedny strane, no fakt mazec s nima.
Ten můj také mlčí, ale dělá obličeje :-) Takže to nevdržím já a přestane mě to bavit.
To jsme měli ještě veselo při sestavování kočárku. Míra začal tím, že pri nafukování prvního kolečka zlomil závit na pumpičce. No, musím uznat, že ta pumpička byla vážně fórová. Nicméně, dovolila jsem si ho upozornit, ať nic nerve přes sílu, že to je kočárek, který má zvládnout obsluhovat maminka, tak to nemůže být silou, že pokud to nejde, že asi mačkáme špatnou páčku nebo děláme něco špatně. No, takže jsem to pak musela celé odpoledne žehlit, bo se urazil :-)
Pumpičku jsme koupili pak normálni cyklistickou od Olpranu a tou se kolečka nafoukla bez problémů.
Tahle řada je fajn, já mám z ní hranaté talíře pro parádu. Já už strašně dlouho plánuji, že musím vyrazit do Ikey nakoupit věci pro Matese. Ale chci jít s mámou, protože Míra po 5 minutách by začal obracet oči v sloup a ptát se, zda na to dítě opravdu potřebuji vaničku a tak :-) Takže to chci spojit s i nákupem nějakých doplňků, protože to vážně s chlapem nejde. Víkend za 2 týdny bude Míra na horách, tak asi v neděli dopoledne vyrazíme.
Ahoj, jak bylo o víkendu?
My jsme si vyzvedli kočárek, autosedačku a postýlku - jen tak tak jsme to nacpali do auta. Pak už jsem byla jen na rodinné náštěvě a v neděli v bazénu a pak jen takový relax. Jen to ošklivé počasí to kazilo.
Ale byli jsme v pátek večer v divadle v Dlouhé na "Souborné dílo W.S. ve 120 minutách" a bylo to naprosto skvělé. Báječně zahrané a zvláště pro mě jako anglofila hrozně zábavné.