Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
ja nejsem priznivcem nejakych znacek, co mi maji vydrzet dlouho....v tomhle byte nebudem 10 let, takze to je otazka neceho jinyho. ze stavby by ti to udelat mohli, nam tady taky delali jeste hafo veci
Odpovědět
moru: zkus, jestli to neudelaj lidi ze stavby jako melouch spotrebice jeste vybrane nemam, nejak me to prestalo bavit, trva to dlouho, ta stavba, tak cekam, az se bude kolaudovat, pak se zacne vybirat ale chci zkusit siemens, uvidim ovsem, na co budeme mit
Odpovědět
Profilova fotka
je to o znacce, ja mam Ariston a je mi to jedno, funguje stejne jako ty drahy....staci mrknout na net a vybrat si....
Odpovědět
kristi: jen patnáct? já všude viděla od třiceti vejš, což mi fakt přijde hodně Holky,nemáte někdo nějakýho obkladače a někoho, kdo by nám udělal sádrokartonovej podhled zároven? já už začínám fakt chytat nerva..
Odpovědět
Profilova fotka
Moru, ja nevim, ja jsem za desku dala 15tis. stejne jako za dobrou sklokeramiku. Asi tolik prachu se na tom nevydelava, pokud teda nemas Miele nebo Koperbursch apod. Je to fakt jedno, jen rikam, ze krome plynu je to to nej, na cem jsem kdy varila
Odpovědět
Čaute, co se týče té indukce, mám na ní teda nádobí, ale přijde mi ,že je to hroznej hit, na kterym se vydělávaj strašný prachy,myslím ,že i kvalitní sklokeramika je v pohodě, ale zatím stále nejsme rozhodnutí, bych potřebovala mít ty dvě desky vedle sebe a zkusit si na nich vařit. Kytky doma máme, jedině živý,umělý bych nechtěla ani náhodou,ale je to asi věc vkusu a malej s těm živýma nemá teda problém ,že by to tahal nebo tak něco..
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo, to je des, Lucka to zvladla super, rychlovka..zitra se jedu podivat na malyho
Odpovědět
Ahoj kristi, gratuluji kámošce. Jak vidíš, já tu furt straším :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja te chapu, ale u nas to neni myslitelny
Odpovědět
no, vypadají na fotkách pěkně.......... to víš, já jako vášnivá zahradnice............... ale samozřejmě chápu tvé důvody ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, to by bylo fakt spatne... tady maji vcelku slusne vypadajici umele kytky http://www.florum.cz/index.php?sesid=...
Odpovědět
pane jo :-D :-D :-D tak to tě chápu, páč kdyby se jí s tou hlínou zalíbilo na tý bílý pohovce :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
zatim kytky nemame a nemeli jsme, ale verim, ze by to opravdu delala, tak jako snad kazdy dite, ktery ve svym okoli ma kytky
Odpovědět
jak jako hlínu po bytě? Mia jí sbírá a rozhazuje? :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no, velky kytky asi nebudou, nemam naladu na hlinu roztahanou po byte - do chodby kazdopadne umela, mam tam na ni krasnej roh a je tam takova tma, ze ziva by to neprezila do obyvaku budou jen mensi, nekam na policku a na jare ve vaze rezany ct ti upresnim vecer, ale snad jo.
Odpovědět
čt? kytky ano ano ano!!!!! nějakou pěknou plamičku, jupí, to bude krása!!! co ten koberec? nakonec nepořizujete?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
vymenime casem konferencak, pribude policka, nejaky kytky a tak.....nic velkyho.. obed by sel, zitra nemuzu, jinak snad ano
Odpovědět
jaké změny? v týdnu oběd?
Odpovědět
Profilova fotka
u nas dobry, pohodicka, jeste budou male zmeny, ale jinak pohodicka
Odpovědět
rozdíl jsem viděla, indukce byla rychlejší na začátku, pak to už ale vařilo stejně, sice se voda začala vařit rychlejc jako na plynu, brambory to ale rychlejc neuvaří zas kombinaci nemají značku, kterou chci, tak možná na to kašlu, ještě nevím v Londýně fajn, byla jsem u kamarádky, tak jsme klábosily a tak, přijela jsem včera co u vás??? koukám na fotky, sedačka atd moc krásný, záclony se mi taky líbí!!!
Odpovědět
Profilova fotka
aspon uvidis ten rozdil, no. :-) a jak bylo v Londyne?
Odpovědět
no, o kombinaci pouvažuju, na něco to může bejt dobrý
Odpovědět
Profilova fotka
no tak to je jasny, to jo.... :-)
Odpovědět
kristi: měděný, strašně drahý, jeden hrnce stojí několik tisíc =-)
Odpovědět
Profilova fotka
A jaky mas nadobi? jako drahy? ja jsem svoje stary dala tchyni a mam klid
Odpovědět
já stejně moc nemám na výběr, páč mám nádobí, které na indukci nejde tak jsem řekla sklokeramiku, pak jsem začala uvažovat, že co kdybych zvážila kombinaci, že by se to mohlo přeci jen někdy hodit, no, nevím developer si myslí, že za měsíc bude kolaudace, no, to těžko, ještě nemají omítky, ani obklady, ani podlahy ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda, no kombinaci bych nechtela a sklokeramiku taky ne
Odpovědět
ahoj holky!!!! už jsem z5 ;-) já budu pořizovat sklokeramiku kvůli nádobí, indukci nechci ještě jsem uvažovala o kombinaci, ale nevím nevím
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, od patku do nedele jsem byla ve skole, takze jsem ted uplne mrtva a nejradeji bych z prace utekla. Ja mam indukci od Whirlpool for Ikea za super cenu a jsem s ni naprosto spokojena. Ja teda nejsem na plyn moc zvykla, mela jsem ho jen chvili v pronajmu, ale napr. v nasi propojene kuchyni s obyvakem bych plyn nechtela. Ale jak rikam, nejsem na plyn zvykla, tak asi nedocenim vsechny jeho vyhody. Petro, drzim palce, at se maly brzy vyklube. Jsem zvedava na sebe, zatim se spise bojim, aby se nenarodil moc brzy, ze pak nestihnu vsechno, co potrebuji, ale uvidime...
Odpovědět
kristi: Tak Lucce držím palce a sobě taky. Jinak my máme Ingenio od Tefalu a zatím mi přijde NEJ.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?