Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
Petro, verim...Lucka taky furt nic, kdyz nic, tak v po v 6:30 na vyvolavacku
Odpovědět
Kristi: Já jsem hotová slonice :-D
Odpovědět
Profilova fotka
pockej a mezi cim vahas? mezi indukci a plynem? nebo indukci a sklokeramikou?
Odpovědět
Právěže váhám, no uvidíme ještě.
Odpovědět
Profilova fotka
mam od Aristonu. Mezi sklokeramikou a indukci vubec nevahej, to je snad jasny. Jediny bych vahala mezi indukci a plynem, to bych asi sla do plynu
Odpovědět
Čaute holky, od koho máte ty varný desky? Já se pořád nemůžu rozhodnout ,jestli indukci nebo normální :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Baru, mrkni...tady maji to sedivy i hnedy kreslo, to je nadhera http://you-desmo.de/shop/product_info...
Odpovědět
Profilova fotka
jo, maji krasnou v Ikei, http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... bylo mi doporuceno cely tohle nadobi, tak uvidim...zase v Ikei muzu kdykoliv prikoupit, no
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kristi, tak koukam na to nadobi a moc hezke. Vlastne je dost podobne tomu memu Home Profi od Tescomy. Urcite doporucuji jeste nejakou nerez panev v tomto stylu, to se moc hodi, kdyz to muzes dat do trouby. Ja takhle delam flakoty masa a muz to miluje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj,t o mam stejne...booster moc nepouzivam, fakt na vodu, nebo rychle na brambory (ono i bez toho je to fakt rychlovka) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já ten booster dávam jen právě na ohřátí vody a pak to hned tlumím. Maso dělám tak na 7 (mám stupnici do 9 + booster).
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam od tescomy panev Presto, jako dobry, akorat kdyz pouziju booster na indukci, tak se mi to spali, svine jedna... no, uvidis doma, mne se to moc libi, pac se to da dat do te trouby
Odpovědět
Profilova fotka
Jeden hrnec a dvě pánvičky jsem musela vyřadit ;-) Mám teď Tescomu Home Profi a Favorit z Ikea (teflonku a velký hrnec) a ty jsou super. Bohužel mě to v práci nechce pustit na ten tvůj odkaz (máme tu děsně sofistikovaný systém blokace některých webů), ale večer na to juknu doma. Od té Tescomy mám také celonerezovou pánev, co jde také do trouby, to je super na dodělání masa. Už jsem si nějak zvykla, že to nesmím pouštět na plno, ale také jsem párkrát ciibulku vzala hodně do hněda :-) Ale jsem spokojená, dřív jsem si třeba předhřívala vodu na těstoviny v rychlovarné konvici, to teď šoupnu velikánský hrnec na plotýnku a za pár minutek to vře.
Odpovědět
Profilova fotka
ja jen, ze jaky mas nadobi? http://www.nakupnicentrum.cz/bile-zbo... to se mi moc libi, ma kovova ucha, tzn. dam i do trouby, kdyz je potreba.. rychly to je, uz jsem i spalila maso....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme indukci, je to rychlé jako drak.
Odpovědět
Profilova fotka
Baru, mas indukci???
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jeee, to je hezky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, tak to si moc uzij. Jsem si pro radost objednala toto http://betterfly.mimishop.cz/detail.p...
Odpovědět
Profilova fotka
sama?????? tak na sebe davej pozor a uzij si to
Odpovědět
;-) ahojh holky, jedu nakonec pryč do Londýna, vrátím se v neděli, tak papa zatím
Odpovědět
Profilova fotka
ale prd, ty nase ale byly fakt videt, toz jsem musela, zitra prijde navsteva
Odpovědět
Profilova fotka
Kristi, ty jsi dokonala. Muj manzel prohlasil, ze smouhy zamalujeme az na jare, kdy se bude dat vetrat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no skoro, to je zase pravda... tak mi ted jeste pridelali svetlo, tak uz toho fakt moc nechybi taky jsem dneska jeste zamalovavala smouhy, co nadelali delnici, uz to mame doma skoro ciste x-)
Odpovědět
kristi: když hrahe roba playstationa, neměníš barvy jak ta tv? :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Baru, vis jak to maji chlapi :-D :-D :-D ale je fakt pekna, mozna jeste o trosku hezci nez ja, mne ta barva nekdy chybi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Kristi, muzova chlouba jste snad ty s Miou, ne :-D I když nesvítíte barevně... To my mame od soboty televizi "poděděnou" - muj nevlastni otec je desny fajnsmekr a asi po necelych 2 letech si koupil novou televizi, tak jsme dostali tu vyslouzilou krasnou Sony, LCD s uhloprickou kolem 1m - pro nas naprosta parada.
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, no jo..muzova chllouba
Odpovědět
krásná telka x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kristi, jsem se musela zabrat do práce. Fotky jsou moc pěkné a televize svítí fakt parádně :-D Moc se mi líbí ten stolek pod TV od Dřevotvaru a záclony jsi vybrala také moc dobře. Už to máte opravdu pěkně útulné. Já jsem zatím zvládla akorát změřit, jak široké budu potřebovat rolety do ložnice a dětského pokoje. Takže mi už jen chybí je vybrat, koupit a namontovat :-) U obyváku pořád nevím, co na okno.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?