ahoj, nemate nahodou nekdo zkusenost s kika konfer. stolkem Basel? jakou to ma zivotnost, pisou org. sklo, to jako plexisklo? a hodi se to k malym detem? myslim bezpecnost, ne efekt:)) libi se mi ty zaoblene tvary. v kika jsem jeste nebyla, tak nevim, jaka je to kvalita, ale vesmes na to vsichni nadavaji..diky za radu
kristi: přijde na to, do kterého tesca! já měla vždycky tesco ráda, protože jsem chodila do toho v letňanech, minule jsem ovšem vlezla na anděla a už nikdy více!!!!! samý bezdomovci, krám vymetenej, špína, no děs a běs ]-(
jsem se zaprisahla, ze uz nikdy do Tesca nevlezu...kreteni jedni. Rohliky nemaj, chleba hnusnej, nemeli vejce, 3 druhy mlika pouze a jablka si mam pry hledat dle nalepky, ktera je smerodatna, se poseru fakt. :-p
Něco koupit musím - říkám si, že tou naší kvílející hrůzou nemůžu malého strašit :-) Ten Philips se mi zatím líbí nejvíc. No, nejraději bych Miele, ale to bych s těmto paramentry měla nejméně za 10t.
baru: vypadá dobře, ale zkušenosti s tím nemám, já mám jeden bezsáčkovej - neštěstí, už nikdy více ]-( a pak jeden hoover, ten je super, ale zbytečně drahej a těžkej
Já mám s Etou problémů několik: je hrozně hlučný, po roce se nám na vysávací hubici utrhlo takový ten "semišový" proužek, takže se hrozně "přicucává" a musí se na to hrozně silou, objem sáčku je sice 3l, ale je v mnohem menším prostoru, tím pádem pořád měním sáčky, i když jsou poloprázdné... No, prostě hrůza. Já bych to také moc neřešila, ale po téhle zkušenosti nechci koupit další krám.
baarca: Máme takovej podobnej,sice od Electroluxu, ale myslím ,že to není zas tak důležitý. Máme ho asi čtyři roky a jsem s ním fakt spokojená, a to vysávám fakt často, jelikož máme psa. ;-)
Holky, mám další dilema - potřebuji nový vysavač. Máme necelé 2 roky starou Etu, ale to je naprosté neštěstí, takže chci něco lepšího. Zatím se mi nejvíc líbí toto
http://www.bilezbozi.cz/vysavace-such... Co myslíte? Máte nějaké dobré zkušenosti s něčím? Chci to jen na klasické suché vysávání - stejně máme všude parkety nebo dlaždice a u tohohle právě chválí super hubici na tvrdé podlahy (má to po stranách kartáčky :-) )