Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo, tak to je na potvoru teda.....blby :-(
Odpovědět
Ahoj holky! Kristi: gratuluju k sedačce! Na hory nejedeme, Petr nemůže z práce. Hotel jsme zrušili, oblečení uložili do skříně a já budu dovolenou trávit doma ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě na to mrknu, zdálo se mi, že v těch barvách mají jen ty splitbacky. Díky za tip.
Odpovědět
Profilova fotka
a videlas novou kolekci na rok 2009?? fakt krasny, maji i v hnedy kuzi, ty jsou bozi. A pak maji jednu jakoby semisovou sedou, taky krasa www.innovationliving.com
Odpovědět
Profilova fotka
Kristi, to je super. Mě Innovation pořád láká... Ještě se půjdu podívat do showroomu v Klimentské znovu se na ně podívat.
Odpovědět
Profilova fotka
Baru, sedi i lezi se krasne, kreslo mame furt dole a prisunuty, takze se tam vejdem krasne vsichni 3. Sedajda je takova tvrdsi nez jsem zvykla, ale mne se sedi vyborne, material moc prijemnej, hnedka se jakoby zahreje. Spokojenost.. Mia dekuje za pranicko ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Petro, držím palce, ať se drobek v pohodě dostane na svět. Jsem zvědavá na sebe v květnu, to určitě v klidu nebudu :-) Kristi, blahopřeju, i když opožděně, Mie k druhému roku a všechno nej do toho dalšího. Jak se sedí na sedačce? Já jsem vymyslela, že bych si možná vzala od Innovation ten Splitback, který dělají v tmavě hnědé. Je to jako Oz, jen bez bočních opěrek.
Odpovědět
Profilova fotka
je, cus.... Mia ma ve dvou letech 22-23 boty, no tak mozna to bude maly trosku vetsi, vsak to kdyztak vymenite.
Odpovědět
Ahoj Kristi, tak je 8.2., mám termín a nic. Snad zítra...prý těhule vcelku úplněk nezvládnou :-D Ještě jsem se chtěla zeptat....koupila jsem kámošce pro holčičku v HM botičky vel. 20 - 21. Nevíš, jestli to odpovídá 1 roku? Zdají se mi velký :-( Ale já ty prťavý nožičky neodhadnu :-/ Kujůůůů a jdu šurovat, třeba malýho vyženu ven. Hezkou neděli všem.
Odpovědět
Profilova fotka
jj, zitra....jeste moje nej kamoska ma 9.2 termin, tak zitra obe, ok???
Odpovědět
Ahoj kristi: koukám, že máš o zábavu postaráno. Jdu tě jen pozdravit a doufat, že Davča se trefí do data Miy.To je zítra, že?
Odpovědět
Profilova fotka
kreslo jsem sestavila sama, boze to je takova krasa, sedacku ale sama nedam, muz je uz na ceste, takze v pohode
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak to se zabavíte, Kristi. Evi, super, že postupují, s omítkama to hned vypadá lépe.
Odpovědět
Profilova fotka
tak nam prisla sedacka a taky telka a dom. kino, takze budem cele odpoledne montovat :-)
Odpovědět
no, aby nám tu začaly zase jezdit tramvaje, protože to je vopruz jezdit jen jednou tram ]-( holky, dnes jsme byli v bytě, už mají vnitřní omítky zčásti udělané, fotky dodám později, musím do roboty
Odpovědět
Profilova fotka
Jen aby už Metrostav dokopal ten tunel, co tam kopou. Doufám, že to půjde rychle a že se už nic nepropadne.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jj, tam toho mate, hlavne ta Stromovka je super, to si krasne uzijes prochazky a projizdky na bruslich :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To určitě. Kolem Míráku je ale vůbec spousta lákavých obchodů s dobrotama. Já se zase těším, že až budu chodit s kočárkem do Stromovky, tak to pak vezmu nahoru na Letnou, tam je také Cheesy, pak Erhartova cukrárna...
Odpovědět
Profilova fotka
jsem minule koukala, ze otevreli Cheesy i na Miraku, budu se tam muset brzo stavit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V realitce chápu, že asi výpisy z katastru mají lépe podchycené. No, naštěstí je katastr z Holešovic jednu zastávku metrem, takže prostě si někdy ráno musím vzpomenout, že místo do práce musím nejdříve tam. Už kvůli úspoře na daních. Jsme měli dneska k večeři goudu z Cheesy, to byla dobrota. Ještě, že existují i neplesnivé sýry.
Odpovědět
Profilova fotka
manza ma ty vypisy v praci, jako online, maji to nejak predplaceny. My uz vazne potrebujem mit tu adresu tady, stale jsme trvale hlaseni v Cercanech, coz je drobet z ruky. dam si tam samo i Miu a muze, at mam klidek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Super, tak se těším na reference, jak se na sedačce sedí.. válí.. a tak. To jste vážně rychlíci s těma občankama. Já se ještě ani nedokopala dojít pro výpis z katastru a ten budu potřebovat i kvuli daňovému přiznání na úroky z hypotéky. S občankou mě štve, že ji nemám ani půl roku změněnou od svatby, teď bych měla změnit bydliště a za 3 měsíce si budu chtít přidat mimčo. Takže si řikám, že asi s tím bydlištěm počkám až na malého, ať pořád něběhám na úřady.
Odpovědět
Profilova fotka
ano, ano, jela vlakem a ted je nekde ve SC, presne nevim odkud mi pani volala, kazdopadne zitra je tady :-) tak to je fajn, ze vam to doma uz funguje, ja jsem taky rada, mam obcas dost prace, co mi zada manzel...pondelky uplne zabity. zitra nebo mozna az v pondeli si jdeme nechat udelat nove obcanky, uz se tesim
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kristi, to je super zpráva s tou sedačkou, dorazí tedy z Německa? My se pořád nejsme schopni rozhodnout a euro je pořád dražší a dražší... No, zatím máme sedačku půjčenou, takže fungujeme a čekám, až mě něco chytne za srdce. Už si užívám připojení z domova, zatím naprostá spokojenost. Připojení je opravdu rychlé - to se s tím, co máme v práci, nedá srovnávat. Jinak dneska jsem si udělala volné odpoledne, byla jsem na těhu cvičení, pak jsem trochu trajdala po obchodech na Smíchově a teď se vrhnu na resty ze školy a z práce.
Odpovědět
Profilova fotka
tak zitra dorazi sedacka, jsem rada, pac zitra taky prijde televize, coz znamena, ze o vikendu uz budem normalne fungovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem chtela fatboye outdoorovyho, barva mi je jedno, chtela jsem ho na terasu.. jinak na MMB delaji maminy i takovy vetsi polstare, cena uplne nekde jinde http://www.mimibazar.cz/bazar.php?alb...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si chci určitě pořídit sloní nohu - to je celkem nenáročné na péči. Už jsem se rozhodla, že pořídím do dětské pokojíčku fatboye, jen nevím, zda tmavě modrou nebo hnědou. Pro malého asi lepší ta modrá, ale ta hnědá se mi také moc líbí a říkám si, že barevných věcí v pokojíčku bude až až. Říkám si, že by mohl byt pohodný na kojení, tak ho využiju i já.
Odpovědět
Profilova fotka
Vim,ze manzel byl nekde na Pze 5, velkoobchod, snad v Radotine, nevim...asi tam zajedem na jare a neco pokoupime na firmu
Odpovědět
Profilova fotka
Dokud jsem bydlela na Praze 6, kupovala jsem kytky v zahradnictvi/kvetinarstvi na Bile Hore (u konecne tramvaji), ale to je pro tebe hodne z ruky.
Odpovědět
Profilova fotka
no, ja vubec nevim, kde ty kytky kupovat a hlavne jaky
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?