Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme byli vcera doma, od cca 19:30....tady parkuji cca 4 auta, jsme tady jak na samote u lesa... jj, bokovku, pak jeste dam mezikus a na to susicku
Odpovědět
jo tááák, takže je bokem plněná ;-) tu starou jste prodali, nebo jí nechali v tamtom bytě? jsem včera jela kolem vás večer, ale byla tam zatím šílená tma, svítila jen chodba v jednom domě =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, Robovi se ji nechtelo stehovat a stejne prala docela blbe v porovnani s touhle ;-)
Odpovědět
jinak bezva, že už bydlíte, už se těšíme na kolaudačku x-)
Odpovědět
kristi: ty si kupuješ i novou pračku??? co s tou starou?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, blahopřeji k přestěhování a k vaně :-) Lavamat je super, zatím jsem naprosto spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
prosimte, uz od patka.....dneska zajedu novou pracku :-) baru, sla jsem take do Lavamatu, ale o kus levnejsi nez ty
Odpovědět
jééé, takže už bydlíte??? jupííí!!!! :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, ja jsem bez netu cca do ctvrtka, takze holt nemuzu psat... fungujeme super, hlavne trouba je bozi, pece, griluje, mikrolvnkuje...no proste parada. A nejlepsi je co? no VANA prece, teda spis bazen :-D :-D :-D
Odpovědět
jůůůůůůůůůůůůůů x-) x-) x-) x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kristi, kuchyně vypadá krásně. Máš pravdu, že je až škoda tu fialovou zeď nějak zakrývat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak mám cukrovku za sebou - nic přijemného, ale nebylo toho sladkého blafu tak moc, jak jsem čekala. Jen jsem měla pocit, že mimčo také dostalo pořádnou dávku cukru a od té doby s sebou pořád šije :-) Mě Míra také v sobotu odjede na hory... všichni jsou na horách, jen já ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, my zase mame tchyni a ma celej tyden dovcu, tak jedem st a ct do Spindlu na lyze, to vidim fakt az na tu kolaudacku :-( :-( :-( mrzi me to, moc.... furt to koumu a vymyslim, je to sice fajn, ale je toho dost
Odpovědět
jinak od st ct jsem free, kdyby náhodou, ale chápu, že toho máš teďka nad hlavu, ovšem, krásný starosti x-) těším se na fotky kuchyně!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
ja taky nevidim, nejsou....zitra budou :-)
Odpovědět
nějak nevidím fotky kuchyně =-)
Odpovědět
Článek se načítá
holky ahooj!!! ¨nestíhám, tak jen nakukuju, moc moc pracuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
papa, zitra to bude ok. ja ji taky nemela a to vysetreni nebylo nic strasnyho ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To věřím. Těsím se na fotky. Zítra ráno jdu na test na cukrovku, doufám, že ten blyvajz nějak zvládnu. A hlavně, aby to bylo v pořádku. Kolem mě je teď těhotenská cukrovka nějaká běžná, tak snad se mi to vyhne. Teď běžím na jogu.
Odpovědět
Profilova fotka
dekuju moc..... tak jsem se tam tedka byla podivat, a vypada to super, na ty fialovy to krasne vynika...se mi tam ten obklad ani nechce davat :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, napsala jsem ti do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Baru, to bych moc rada, ja nevim, kam se obratit. Tak jestli te muzu poprosit do IP, telefon a cenu za m2, dekuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jasne, bez obkladu se dá v nejhorším chvíli vydržet. Pokud nebudeš hned smažit na otevřené pánvi teda... Pokud bys potřebovala obkladače, měli jsme celkem dobrého a můžu doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
je to sileny, ale uz se to blizi. Oblad az po kuchyni, to nejak nestiham zatim....
Odpovědět
Profilova fotka
Kristi, chápu, je to honička. Já jsem ráda, že tohle mám už za sebou. Ale je to chvilka a pak to budete mít krásné. Obklad budete tedy dávat až po montáži kuchyně? Tak u nás nakonec je UPC - jen to jaksi nevěděli na jejich infolince. Takže dneska objenávám internet a konečně ho budu mít i doma.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Baru, ja nestiham....moc tady tedka nebudu, dneaska delaji kuchyn, mam z toho druhe vanoce, vypada krasne... o svetlech mi nemluv, je to sileny vybirat... jinak faktrua prosla normalne pres net bankovnictvi, tak jsem zvedava, kdy sedacka dorazi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kristi, moc pěknou ložnici máte. To už máte zařízeno více jak my, i když jsme měli náskok :-) My jsme o víkendu koupili světla do koupelny a na toaletu a regál do sklepa. Ale světla do obyváku a ložnice si pořád nejsem schopná vybrat. Raději tomu nechám čas, zatím tam máme lampiony a chtěla bych něco, do čeho se zamiluji na první pohled.
Odpovědět
Profilova fotka
jo, jinak v Ikei vcera super kup tohle svetlo http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... za 299 Kc a tato lampicka http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... za 99 Kc
Odpovědět
Profilova fotka
neco malo jsem pridala, no ;-)
Odpovědět
jeeeee, to je ale kraaaasnyyyy!!!!!!!! ja uz chci taaakyyyy bydlet v novem ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?