jo tááák, takže je bokem plněná ;-)
tu starou jste prodali, nebo jí nechali v tamtom bytě?
jsem včera jela kolem vás večer, ale byla tam zatím šílená tma, svítila jen chodba v jednom domě =-)
holky, ja jsem bez netu cca do ctvrtka, takze holt nemuzu psat...
fungujeme super, hlavne trouba je bozi, pece, griluje, mikrolvnkuje...no proste parada. A nejlepsi je co? no VANA prece, teda spis bazen :-D :-D :-D
Ahoj, tak mám cukrovku za sebou - nic přijemného, ale nebylo toho sladkého blafu tak moc, jak jsem čekala. Jen jsem měla pocit, že mimčo také dostalo pořádnou dávku cukru a od té doby s sebou pořád šije :-)
Mě Míra také v sobotu odjede na hory... všichni jsou na horách, jen já ne.
Evi, my zase mame tchyni a ma celej tyden dovcu, tak jedem st a ct do Spindlu na lyze, to vidim fakt az na tu kolaudacku :-( :-( :-( mrzi me to, moc....
furt to koumu a vymyslim, je to sice fajn, ale je toho dost
To věřím. Těsím se na fotky.
Zítra ráno jdu na test na cukrovku, doufám, že ten blyvajz nějak zvládnu. A hlavně, aby to bylo v pořádku. Kolem mě je teď těhotenská cukrovka nějaká běžná, tak snad se mi to vyhne.
Teď běžím na jogu.
dekuju moc.....
tak jsem se tam tedka byla podivat, a vypada to super, na ty fialovy to krasne vynika...se mi tam ten obklad ani nechce davat :-D :-D :-D
Jasne, bez obkladu se dá v nejhorším chvíli vydržet. Pokud nebudeš hned smažit na otevřené pánvi teda...
Pokud bys potřebovala obkladače, měli jsme celkem dobrého a můžu doporučit.
Kristi, chápu, je to honička. Já jsem ráda, že tohle mám už za sebou. Ale je to chvilka a pak to budete mít krásné. Obklad budete tedy dávat až po montáži kuchyně?
Tak u nás nakonec je UPC - jen to jaksi nevěděli na jejich infolince. Takže dneska objenávám internet a konečně ho budu mít i doma.
Ahoj Baru, ja nestiham....moc tady tedka nebudu, dneaska delaji kuchyn, mam z toho druhe vanoce, vypada krasne...
o svetlech mi nemluv, je to sileny vybirat...
jinak faktrua prosla normalne pres net bankovnictvi, tak jsem zvedava, kdy sedacka dorazi ;-)
Ahoj Kristi, moc pěknou ložnici máte. To už máte zařízeno více jak my, i když jsme měli náskok :-) My jsme o víkendu koupili světla do koupelny a na toaletu a regál do sklepa. Ale světla do obyváku a ložnice si pořád nejsem schopná vybrat. Raději tomu nechám čas, zatím tam máme lampiony a chtěla bych něco, do čeho se zamiluji na první pohled.