Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
ja nemam kabel k fotaku, musim pockat, az mi prinese Roba notebook
Odpovědět
a co tahle nějaká fotka??
Odpovědět
Profilova fotka
sedacka bude pristi tyden, jsou suprovy. Jinak mam rolety a svitime, uffff. Ale nemam garnyze, budu tam nakonec davat ty klasicky kolejnicky, co se vesi na strop, ty pojedu koupit zitra. Asi.... hodinovej manzel funguje dobre a je sikula
Odpovědět
kristi: převod do zahranbičí není o moc složitější jak příkaz v čechách, jen to něco stojí, to určo zvládne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jo, hlavně, že to nemusíš zařizovat ty. Napsali ti, kdy tu sedačku dodají, nebo čekají, až jim to zaplatíte?
Odpovědět
Profilova fotka
jj, to tam vsechno na fakture mam, ale ja nemam tedka na ucte tolik penez, a aby mi to prevadel a ja to zase prevadela dal, tak je to jednodussi, kdyz tam zajde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem se v pondělí ani včera v práci nezastavila. Mám už sto chutí říkat klientům, že přesčasy ani dělat už nesmím. Plus finalizujeme jeden projekt, který se táhne dva roky a teď nutně od mě chtějí do pátku potvrzení, že všechno funguje a je v pořádku, což bohužel není :-( Takže nejak nestíhám. V pátek večer se chci jet podívat na židle (do Říhy a na Černý most), snad uvidíme něco zajímavého. Já naštěstí můžu dávat i zahraniční platby v el. bankovnictví, je potřeba mít jen úplné číslo účtu (IBAN nebo SWIFT adresu banky příjemce), jinak to je stejné jako normální platby.
Odpovědět
Profilova fotka
mam fakturu za sedacku, dneska poslu muze, at to zaplati, doufam,ze mu s tim v bance pomuzou
Odpovědět
Profilova fotka
tak, dneska zase mazec, doufam,ze to zvladnu bez problemu Baru, kde litas??
Odpovědět
Profilova fotka
tahkle: ja mam utery volnejsi, ale zase te nechci nejak honit. Co teda pak ct??? nebo patek?
Odpovědět
no........... záleží odkud, do práce musím autem a nesmí bejt zácpa, jinak bych musela dříve z domu je to nejlepší, nejmíň komplikací
Odpovědět
Profilova fotka
a muzes jet do prace a odnekud jinud nez z domu??
Odpovědět
musím před třetí vypadnout z domu
Odpovědět
Profilova fotka
odpo v kolik?
Odpovědět
po, út, st bohužel v rachotě ]-( ovšen v út jdu až na odpo jen a´t volají, horší by bylo, kdybys je musela nahánět, je to dobře, že se to zařizuje
Odpovědět
Profilova fotka
sakra, kdyz ja to nemuzu nijak planovat, to mi oni sami volaji, no. vecer nemuzu, to mam spinn v patek ani nevim, to mi dovezou varnou desku a lednici... ALE, jak jsi na tom pristi pondeli a utery? to jsme bez Mii, takze pohoda
Odpovědět
Článek se načítá
chjo, tak to nevypadá, ale zas budeš mít hotový věci v bytě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zitra jsem na tom moooooc spatne, v 10 mi prijde hod. manzel montovat garnyze, ve 12 dorazej udelat rolety, netusim, kdy skoncej ]-(
Odpovědět
ju
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Evi, ted jsem dorazila z Ikei atd a zase valim, budu tak za 1,5 hodky, pak se kdyztak domluvime. ;-)
Odpovědět
kristý: dumám, jak je možný, že stále nemáte sousedy, nedělají nějakou blokádu kvůli tomu, aby to dodělali pořádně, nebo tak něco? jinak já bych mohla zítra na o
Odpovědět
holky ahooj!!!
Odpovědět
Profilova fotka
no, tak to podlel toho musis koupit kocar :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To se mi strašně líbilo loňské léto ve Stromovce - maminky se tam proháněly na inlinech a před sebou tlačily kočárky. To také plánuji ...
Odpovědět
Profilova fotka
no, to je muj ukol na leto, naucit se na in-linech.....doufam,ze to pujde stejne dobre jako ty lyze
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem hlavně ráda, že budeme mít něco přímo u domu a že se nemusí ani přecházet ulice - takže až budou děti větší, můžu je tam vypustit bez dozoru. Jinak máme také hřištata na Ortenově náměstí nebo pak dál celá Stromovka. Mimochodem, ve Stromovce je teď několik skvělých ploch na bruslení.
Odpovědět
Profilova fotka
prave jsem na to Locco prisla, kdyz jsme jeli od nas od bytu :-D u nas hriste asi nebude, jednak to stoji dost penez a jednak mame hriste a to fakt suprovy v Riegracich. Ale poridim skluzavku a bazenek a budu hlidat i cizi decka :-D :-D o sousedech zatim nic nevim, pac zadny nemame, nikdo jiny si zatim byt neprevzal
Odpovědět
Profilova fotka
To se Mia bude mít... Já doufám, že to dětské hřiště udělají opravdu nějaké rozumné - jedna skluzavka to nezachrání, ale to bychom se také mohli později domluvit v rámci sdružení vlastníků. Zatím u nás moc lidí nebydlí, ale zrovna třeba ti nad námi mají malé mimčo, tak nás s dětmi bude určitě více. Na tom Loccu mají i celkem hezké židle - a do Balvínovy bych se mohla vypravit někdy po práci.
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych chtela toho Fatboye outdoor, proste ven na terasku, a taky jsem uvazovala, ze Mie tam koupime nakou skluzavku, bazenek a tak.... :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
O Fatboyi jsem uvažovala, že bychom ho třeba dali příští rok malému pod stromeček. U nás je vysazeno také pár stromku, tráva je na několika místech a začali budovat dětské hřiště - zatím tam je jedna skluzavka.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?