no jo, holka, ale tam už má naplánováno tolik věcí, že se to tam ani nevejde :-D :-D :-D
cokoliv chce, říkám, že jasně, do pracovny :-D :-D :-D
to by ale přes lampičky, křesílka a nevím co ještě nešlo ani projít k oknu :-D
jo, tak kuchyň taky neřeší........... argumenty ho asi ubiju, zatím se mi to vždycky podařilo, ale jaksi je to těžký, zas nechci, aby se mu něco nelíbilo. Jenže přeci si domů nedám starožitnosti!!!!!! :-. :-.
my to mame fajn, nam se libi to stejny a kdyby mel vyhrady, tak ho ubiju argumenty, uz jsem to parkrat udelala....on je schopnej se me tedka zeptat, jakou barvu bude mit kuchyn, fakt to vubec neresi
čoveče, to bych asi brala
Petr má prostě strašně jinej vkus, než já........... on by nejradši bydlel někde ve starším bytě na P1, kde by měl knihovnu, jídelnu a takový věci, takovej ten obrovskej starožitnej nábytek, no............. hlavně, každej pes, jiná ves...........
uvidíme, jak budeme zařizovat. Moderní věci se mu taky líběj, ale výhrady k nim teda má........ zas naopak ho teda vůbec nezajímá televize, tu by ani mít nemusel vůbec.
podle mě je světlo hlavně zkrášlovací, páč na svícení jsou různý lampy atd..... buď se svítí nad stolem, nebo na kuchyni, nebo u křesla..... ale to centrální, to je designovka ;-)
Satyyy, dik za radu, v tom Luminexu byla dobra pani, na zachod si mam pry poridt naky ty led diody nebo co, ze to nic nezere a muze to byt rozsviceny skoro furt.
ja cekam zkraslovaci efekt, nad jidelakem je to jasny, v obyvaku spis dekorativni svetlo nahoru a stejne cteci lampicku k sedacce.
Kristi... taky zalezi na tom, jestli od toho svetla ocekavas jen to, ze to bude mit zkrášlující efekt a nebo jestli od toho očekáváš i to, že to bude svítit, když bude tma...
treba nektery lidi si do bytu poridi bodovky a potom jsou prekvapeny, ze tam maji prd svetla... a mama (pracuje ve firme se svetlama) jim vzdycky rika, zalezi, jestli tim chcete svitit a nebo topit... jestli chcete, aby vam to doma topilo, poridte si bodovky, jeslti chcete svetlo, tak si poridne neco jinyho x-)
Mě se také ta fialová líbí nejvíc a k té fialové stěně to bude úplně super. Mě se právě už dříve líbilo světlo od Kartellu, které vypadá skoro stejně, ale stojí třikrát tolik.
no, mně zas tak moc taky ne, nevím, říkám, že světla se mi moc nelíběj žádný, na všem něco najdu. ale ta fialová je super, ta by se mi líbila. Do obýváku vůbec nemám představu, co tam má bejt......