Kristi, je to vazne moc pekne... Me se ty tapety take moc libi, ale bohuzel tohle je neco, co mi Mira rezolutne zatrhl. Tak jsem rada alespon za barevnou stenu.
Mame uz objednanou skrinku se zrcadlem do koupelny, ale bude az za mesic.
Dneska jsem zase v praci, ale snad to tu nebude na dlouho.
sice semka nepatřím, ale nedá mi to a musím ti Kristi napsat, že ta ložnice v modré s tou tapetou vypadá naprosto úchvatně, normálně na modrou vůbec nejsem, ale tohle vypadá fakt skvěle, super volba... ;-) tak ať se pěkně bydlí... x-)
ten pan je naprosto uzasnej, mi vcera ukazoval uctenku od barev, tam mu dali slevu asi 1200, coz je super. A pak povidal, ze ta prace bude asi tak stejne jako ty barvy, tak jsme na nej cumeli, pac tak malo jsme fakt necekali :-D
a tu fialovou to je mazec, ma tam 3x sedivej podklad, aby to chytlo...
Jasně, ale stejně je nejhorší se odhodlat a všechno zařídit. Když jsem viděla, kolik toho máte vymalováno, tak bych také brala profíka. Mírovi docela stačila jedna stěna.
Jsem sice v práci, ale je tu božský klid, tak jsem ráda, že si dodělám resty z minula.
Vánoce byly moc fajn, v sobotu jsme si navíc vyjeli na hory na procházku, tak i sníh jsme si užili.
Ahoj po Vánocích - už zase v práci.
Kristi, je to super, koukám, že jste se na to také pěkně rychle vrhli. Tak moc přeji bezproblémové stěhování a zabydlování.
tak ja se hlasim od tchynky, dorazili jsme dneska domu a zacinam dietu jako.. :-D :-D :-D :-D
Baru, tak to je krasna zprava, gratuluju ke klukovi a uz se tesim, co vymyslite za jmeno
Ahoj, Evi, koukám, že nezahálíš - já budu dělat vánočku dneska. Doufám, že se to v práci rozpustí nějak brzy, abych také nemusela ponocovat s kynoucím těstem :-)
Včera večer jsem si vyzvedávala poslední 2 dárky objednané na netu - Mall má naštestí prodejnu v Holešovicích, to se hodí. V 10 ještě jdu k doktorovi na ultrazvuk, tak možná se dovíme, co to naše mimčo bude.
Taky si myslím, že svislé pruhy také budou fajn.
Podařilo se mi dohnat správce a výtah by prý už měl být opravený. Nejhorší máme sice za sebou, ale přesto je fajn, že to už bude fungovat.
Je, Baru, to musí být bájo x-) x-) tiše závidím x-)
Kristi: trouba pěkná, v tý se panečku bude péct cukroví x-)
myslela jsem, že ty tapety patří vertikálně, pruhy odshora dolů, ne? To bude pěkný, proč čára přes rozpočet?
Tak to máš pěkně ohlídané, super.
My celkem bydlíme už v pořádku, jen koupelna je zatím provizorní - zatím nemáme zrcadlo, žádnou skříňku, nic... Ale ta zrcadlová skříňka je už objednaná, tak snad brzy bude.