Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
to chci a hned: http://www.svitidla-levne.cz/vyhodny-...
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, mas recht, si myslim, ze fialova + bila + orech je znacka ideal, ne??
Odpovědět
ta fialová je úúplně nááádherná........... Taky o ní přemýšlím, já zase do obýváku.
Odpovědět
Profilova fotka
ze by na tom ta linka pekne vynikla, kdyz uz tam nikam nemuzu dat tu tapetu???
Odpovědět
Kristý: ta fialová je suuuuper!!!! A super, že je předáno, foťák jsi měla??? Baru: dobrej nápad :-) Skříně se slevou od Woodface jsem měla v minulém bytě taky, kupon z Marianne.
Odpovědět
Profilova fotka
Skříně už máme objednané od Woodface se slevou z Elle a zítra je budou montovat. Zítra přijede i postel a to je všechno, co máme zatím koupené nové. Ze svého si něco přestěhujeme (jídelní stůl a alespoň malou knihovnu). Ostatní nějak postupně po Novém roce, snad budou slevy...
Odpovědět
Profilova fotka
jsem to nakonec vymyslela jinak....za linkou bude asi tahle fialova http://www.dulux.cz/cz/c_cs_scheme.sh... jinde bud bila nebo tahle pralinkova http://www.dulux.cz/cz/c_cs_scheme.sh...
Odpovědět
Profilova fotka
bry den....muzete mi klidne gratulovat :-) je to tam, malicky nedodelky tam sice jsou, ale vse sepsano a predano....
Odpovědět
Baru: a co jiné zařízení, budete teď kupovat skříně atd. nebo počkáte na po Novém roce??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Emilyz, obklad bude tmavě šedý - velké dlaždice 60*60 cm. V pátek snad dám fotku hotového díla.
Odpovědět
baarci ta kuchyn vypada supr. Aky bude obklad za nou?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, děkuji moc za chválu - zítra mi tam obkladač položí ještě obklad, s tím to bude určitě ještě lepší. Jsme se tu opravdu všechny shodly na bílé kuchyni.
Odpovědět
Kristi: takže tam jdete? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moru, no ani neni cim...ze? uz jsem volala na rolety, tak se domluvime, kdy maji prjisti
Odpovědět
Ahojte ženský, hlásím se z tepla domova s chřipkou, výborný takhle před vánocema. Kristi: tak taky udělej nějaký fotečky, at se můžeme pokochat. Baru: kuchyn vypadá supr ;-) My pořád ještě nevíme, jakou desku a jakej obklad ,ale snad bude o vánocích čas to vymyslet, neb 20.ledna je druhá předpřejímka a pak už to bude asi fičák.
Odpovědět
Profilova fotka
ty brdo, fakt krasna a oooobrovska..... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Baru super, kuchyň vypadá moc dobře, koukám, že tady budeme mít všechny stejnou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, v jednu tam mame byt
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsou fotky v albu - ale je to jen z meho mobilu, takze kvalita strasliva. Navic tam jeste mame tu zarovku ze stropu. Moc reprezentativni to neni :-) JU, takze vazne take prebirate byt? To je skvele - tak to snad muz vstane, ne? To je preci motivace. Drzim palce, at tam nemate moc problemu.
Odpovědět
Profilova fotka
no,tak se budu tesit.... :-) myslim,ze dneska jsme si to meli prevzit, akorat muz je velice znaven z vecirku,tak nevim...
Odpovědět
Profilova fotka
Fotky mam jen z mobilu, fotak jsem zapopomnela doma. Ale zase to nenapojim v praci na pocitac, tak bude behem dne, az mi je posle Mira.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Baru, no a mas fotky?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mám teď parádně nabito: o víkendu ve škole v Brně, v pondělí jsem jezdila po klientech a včera se montovala kuchyně. Měla jsem trochu nervy kvůli pracovní desce, kterou objednávat Míra - dovezli jí až včera dopoledne a taky jsem si nebyla jista, jak se s ní vytočí na schodišti. Nakonec opravdu dorazili, ja měli, a deska prošla s pohodlnou rezervou :-) Montéři z Ikea byli šikovní a jeli šílenou rychlostí. To bychom sami nikdy dohromady nedali. Ono, také třeba strčit vestavěnou lednici do skříně není žádná sranda.
Odpovědět
jsem tě zase propásla, budu večer ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no super, tak jak to jde??
Odpovědět
juchůůů, už to funguje, dnes tu byl nějakej ajťák x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je skoda, Evi..... :-(
Odpovědět
jehe, mam od zitra 3 dny volna, jen mi moc nefunguje pocitac, resp. notebook funguje, ale nejde mi tam skype a velkej se nejak zasekl, jsem chtela vcera napsat, ale neslo :-(
Odpovědět
Profilova fotka
jj, v patek jsme si dali do nosanku trosku :-)
Odpovědět
kristi:až ták? tak to je super zprávička ;-) to chce bouchnout šampáňo.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?