Ahoj Evi, to tedy uteklo, co? Ale užili jste si to, ne? Štastnou cestu domů a snad vám to nebude na Ruzyni klouzat při přistání, dneska tam měli ráno námrazu.
jejeje, hory krasne, vsechno super, zitra ale hura domu x-) x-) x-) jsme zase v buenos aires, jeste si dame masicko a zase do zimy, uz se moc tesime na prahu ;-)
Ahoj, je nic moc, v takovéto dny ráda chodím do práce :-) Už mi naštěstí polevuje to moje nachlazení, ale v kanceláři se mi vzdycky trochu zhorší jak je tu suchý vzduch. Zítra jedu zase do školy do Brna, takže to bohužel nebude moc odpočinkový víkend.
jo, to nam rekli, at si to udelame sami, az budem vedet v jake vysce to chceme.....tak ja jim dam takovy prachy za byt, a pak si mam vzit vrtacku a pridelat si to, paradoxy...
Tak to je dost dobré... To vám vážně řekli? U nás teď s těmi opravami zvolili vyčkávací techniku - některé věci jsem si už také raději opravila sama - třeba jsem začala drhnout ta špinavá umyvadla a dlažbu.
Koukala jsem na toho Říhu na TV stolek a vážně to vypadá moc hezky a mají velký výběr. Ceny oproti Decolandu někde jinde... My zatím budeme mít ten náš ministolek z IKEA, ale časem by se mi také líbilo něco takového a ořech nebo bělený dub zní moc dobře.
Konečně mi volali, aby se domluvili, kdy nám příjdou opravovat první nahlášené nedodělky. Ještě jsem zjistila, že nám dali úplně jinou sprchovou zástěnu. Při přebírce mě zarazilo, že máme jinou úchytku a to jsem nahlásila. Jinak na tom skle to hned člověk nepozná a navíc jsem to v koupelnovém studiu vybírala před více jak rokem. O víkendu jsem to prozkoumala a zjistila jsem, že nám namísto našeho Huppe dali nějaké Riho.
Mne se to prave taky libi, je to posuvny a pujde pres to prepinat atd, a je presne tak dlouha jak jsem chtela, coz je super...a barvy taky jdou, maj nakej dub i teak
Tak to je skvělé, přeji, ať to už konečně vyjde. Nám včera večer přijela ještě i pračka. Příští úterý se bude montovat kuchyně a pak už jen to stěhování.
Na té nové skřínce se mi moc líbí to sklo - přes to fungují dálkové ovladače, takže je super, že se to nemusí otvírat. Moc hezká.
Kristi, skvělé, konečně se to hýbe. Máte v kupní smlouvě nějaký termín, dokdy vám to mají předat? Držím palce. Jaká skříňka je favoritem teď?
Evi, ahoj, jak se daří? Jaké byly hory?