Ahoj Kristi, podepisovat kupní smlouvu? Jestli ano, tak super a blahopřeji. Hlavně, aby to i v pořádku předali. Já jsem byla dopoledne na bytě s instalatérem a také mi přijela myčka. Takže další položku mám odškrnutou.
Přesně tak, žádné léky si vzít nemůžu. V lékarně mi včera dali nějaké pastilky z islandského lišejníku, tak snad to trošku pomůže. Jinak se léčím akorát zázvorovým čajem a zvýšeným příjmem ovoce.
Petro, u nás to teď vypadá dost podobně, ale do stěhování se to snad zlepší. Teď máme v obyváku složenou celou kuchyni z Ikea v krabicích společně se spotřebiči. Hlavně, že už jste ve vlastním.
Holky ahoj :-)
Bydlely jste někdy ve skladišti? Přijeďte k nám. No ještě chvilku to musíme vydržet, ale máme přestěhováno a nemusíme platit nájem v bytě. :-)
Tak to je fajn, barvičky ti přesně sedí k tapetě. Já mám dneska práce nad hlavu a ještě mi navíc není nic moc. Už několik dní mě škrábe v krku a je to pořád horší a horší. Za chvilku to tu zbalím a půjdu pracovat domů, tam na to budu mít i více času.
Fotky rozvodů stejně nejsou moc lákavé :-) Ale zelenou stěnu vyfocenou mám - jen má pořád problém s tím přípojením. Až se přistěhujeme, konečně si vyřídím internet doma a bude to bez problemů. Teď jsem odkázána na připojení v práci, kde zase nemůžu při připojit foťák.
Ten koberec je správný úlet :-) Je to i naomak tam příjemné, jak vypadá?
Ahoj,
my jsme v sobotu udělali komplet rozvod elektriky v kuchyňském koutě a vymalovali tu zelenou stěnu v ložnici - moc hezké. Dokoupili jsme ty horní skřínky v Ikea, co neměli ve čtvrtek, takže kuchyně je kompletní a 16.12. jí příjdou namontovat. Nabízeli se, že příjdou už dneska :-) Ale my ještě nemáme tu pracovní desku.
Zítra příjde instalatér a přijede myčka a pračka. Takže zatím všechno beží podle plánu.
S oblečením mám tady problém :-) Teď jak se postupně přestávám vejít do oblečení, tak se mi to také třídí trochu snadněji, ale lehké to rozhodně není.
Ahoj kristi,jdu se uklidnit na chvíli k netu. Furt nadávám. Já taky spoustu věcí rozdala kamarádkám, jejim dcerám, mámě, dokonce jsem poctila kontajner charity. Ale furt je toho hafo a tohohle oblečení už se nemůžu zbavit, sic teď se vejdu do jedněch džín :-O ...na ty jsem už alergická, jen se na ně podívám :-D
Jdu si vyžehlit vlasy a pak pokračovat ]-( Nesmím se rozčilovat, bo budu mít vzteklé mimi :-D
Tak pá, užívejte víkend.
Peto, ja jsem s kazdym stehovanim rozdala tolik hader, ze jsem rada, ze mam aspon v cem chodit. Ale az budu mit tu 3m velkou skrin, tak se do nakupovani hodlam pustit.. :-D
barčo, to mě na ikee štve, jak prostě občas něco nemají. My jsme si v Ikea nechali udělat projekt kuchyně a kuchyň nám udělal truhlář. Za polovinu ceny. Jsem na ní zvědavá, tak neříkám Hop, dokud nepřeskočím.
Jinak Kristi, já jsem čistotná holčička a naše bílá sedačka je jak prase. Tak do baráku kupujeme tmavě béžovou, páč čekáme kluka. Od mé milované bílé jsem upustila :-(
baarca: určitě rozumný rozhodnutí s tou montáží, my si to taky nechávali montovat, dělali to dva chlapi od rána do jedenácti do večera s pouze půlhodinovou přestávkou na oběd, jeli fakt jak fretky, takže se to opravdu vyplatilo, my bysme se s tím picali bůh ví jak dlouho.
Ušetřili jsme opravdu hodně tím, že jsme to vzali z Ikea, takže cenu montáže už uneseme. Kolega si montoval kuchyni z Ikea sám a dělal to po částech asi 3 týdny a na pracovní desku si stejně musel montéry objednat.
Tak to by za to nestálo.
Necháme si to namontovat. Skřínky bychom asi i dohromady dali, ale jednak na to nemáme moc čas a také bychom sami nezvládli namontovat pracovní desku včetně výřezů na varnou desku a dřez.
Ahoj, tak máme koupenou kuchyni. Bohužel akorát neměli na skladě nástěné skříňky, tak pro ty pojedeme separátně v neděli. Ale to jsou 4 malé skříňky, takže ty už pobereme v pohodě sami. Sice jsme se bála toho samoobslužného skladu, ale pomohl nám Mírův brácha a dali nám velmi propracovaný seznam, takže jsme to asi za čtvrt hodinky měli. Vešli jsme se akorát do dvou vozíků.
kristi :-D :-D pokaždý, když to čistě povlíkám, tak věřím tomu,že se to tak rychle nezaprasí, nefunguje to :-D Ale fakt Vás nechci strašit. Mně se světlý taky líbí,ale dokud náš malej terorista nepovyroste, tak mám smůlu.
Ono záleží víc na materiálu. Teď v pronájmu máme "pronajatou" sedačku tmavě červenou, ale je hadrová (ale opravdu obyč. hadr) a také aby to člověk pořád čistil.