Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, to me taky...hlavne kdyz mame ditko, vid...ale vy na tom budete za par mesicu stejne
Odpovědět
Profilova fotka
Moru, ta je také moc hezká. Kristi, budeme sdílet hlavně tipy na čištění, co :-) Když říkám lidem, že budeme kupovat bílou sedačku, mají mě za blázna.
Odpovědět
Profilova fotka
moje stoji 900 Eur sedacka a 350 eur kreslo, takze podobne
Odpovědět
Vychází cenově podobně jako máš vybranou ty nebo se pletu?
Odpovědět
Profilova fotka
jj, Gaja je krasna.... :-)
Odpovědět
čaute baby, když jsme u sedaček,docela se mi líbí tahle http://www.nabytekriha.cz/bytovy-naby... né teda nutně v zelené barvě, ale čučím na ní už dlouho...
Odpovědět
Profilova fotka
jeeee, tak to je super... :-) si pak budeme sdelovat zkusenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Rozkládání se mi taky moc líbí. A Mírovi se moc líbí ta mezipoloha na polehávání u televize. Křeslo vezmeme také - mají to fakt vymakané.
Odpovědět
Profilova fotka
nemas zac, ona je vazne dokonala, hlavne to rozkladani, nams e to v tom malem byte bude hodne hodit. A to kreslo beres taky??
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bílou, chci to světlé - černá mi připadne jak v kanceláři. Mě jen trochu rozhodil ten článek, tak jsem potřebovala povzbudit :-) Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
no prave, ja byt tebou jdu v klidku do nej, a barvu taky bilou??
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se na ní také sedělo dobře a na omak mi to přišlo příjemné. Taky si řikám, že většina lidí v těch diskusích má zkušenost se sedačkami z Aska, Sconta a podobně. Tak to Innovation bude někde jinde. Mě se taky Oz líbí nejvíc a cena je super.
Odpovědět
Profilova fotka
Baru, ja na ni sedela, na omak je to stejne jak kuze a vzdycky u vseho jsou proste dva tabory a kazdej kope za sebe...ja se toho nejak nebojim, je to JEN sedacka... Oz se mi libi teda nejvic
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kristi, já jsem teď na vahách ohledně pohovky. Původně se mi také moc líbíla ta tvoje vybraná Oz od Innovation - tvarově je naprosto super, velikost akorát, super způsob sklápění a tak. Jenže tě mě nahlodal náhodně přečtený článek, že textilní kůže není nic moc materiál. Prošla jsem nějaké diskuse na Living a někteří říkají, že je to úplně v pohodě, jiní, že určitě nebrat :-( Oz se mi moc líbí, ale zase chci něco kvalitního. Ještě mě zaujala tato http://you-desmo.de/shop/product_info... Tak teď vážně nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, ahoj Evi.....uzivejte, tady je zima a vubec...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Evi, užijte si hory - do jaké výšky polezete?
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky moje, jak se máte? Pračka moc moc pěkná!!! My dneska chutnali vína v Mendoze a mňam mňam!!!! A mám novou bundičku ;-) Ráno frčíme do hor, čeká nás kousek Aconguaque ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jeee, to se da prizpusobit, jak si prcka naucis, tak to bude......
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně mě překvapilo, jak ta pračka zlevnili. Když jsem si ji v červenci vybrala do svatebního seznamu, stála přes 20 tisíc a teď je za 15. Tak to se vyplatilo, že jsme ji chtěli s odloženou dodávkou. Těhu tak strašné není, spíš je to takové nevyzpytatelné. V jednu chvíli je mi fajn, cvičím a za chvilku sebou málem seknu v metru :-) Spíš si nedovedu představit starat se zároveň o malé dítě. Když si vezmu, jak pozdě vstávám...
Odpovědět
Profilova fotka
krasna pracka, fakt jo :-) jezis, ja uz vazne ani nechci byt znova tehotna, kdyz se na to vzpomneu
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, jo, lavamatku - tuto http://www.kasa.cz/bila-technika/koup... Já bych také pořád jedla. Když nejím, tak pro změnu omdlévám :-) Mám teď hrozně nízký tlak a úplně nejhorší to bývá v metru, když musí déle stát na jednom místě a nemůžu se pohnout. Jednou jsem vypadala asi už hodně zoufale, tak mě poprvé pustili sednout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lavamatku?? ja jsem pri tehu musela jist, snidat, nebo mi bylo docela soufl. Super byly piskoty nebo susene ovoce, to vzdy pomohlo
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je dobře. Já teď mám zblázněnej žaludek i bez pití :-) I když musím zaťukat, přímo nevolnosti jsem neměla, jen takový žaludek na vodě a teď už ani to ne. Naši mi objednali tu pračku od AEG, co jsme měli slíbenou jako svatební dar.
Odpovědět
Profilova fotka
mne uz je ted fajn, polivka to spravila a taky muj milovany Samaritan, fakt super na zblaznenej zaludek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nojo, vánoce. Těch vánočních besídek jsem si dříve také užívala :-) Zítra bude líp.
Odpovědět
Profilova fotka
niiic, mely jsme s devcaty predvanocni besidku a tak, no....vsak to znas :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Copak se stalo, Kristi? Nám dneska přišla do práce vína, co máme jako dárky pro klienty - hned bych si dala :-) V některých ohledech strategii Ikey moc nechápu. No, jednou to snad zvládneme.
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem hrozna, slibuju, ze min. do patka nebudu pit :-) :-) s tou kuchyni jsme to resily tusim se Saruskou, kdyz si kupovala tu svou cervenou, to je teda fakt sila =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je dobře. Také bych hned šla ven :-) Zítra pojedeme do Ikea definitivně koupit kuchyni. Bohužel nějak změnili systém a korpusy skříněk teď mají v tom normálním skladu přímo v prodejně, takže si musíme ty korpusy nabrat na vozík sami a převézt to přes pokladny. Někdo to tu psal v diskusi k Ikea a ostatní nevěřili. Já také ne, ale je to bohužel pravda. Vůbec to nechápu, protože dvířka mají pořád v externím skladu. Snad to nějak zvládneme.
Odpovědět
Profilova fotka
ale jo, jsme.....ja mam trosku kasel a Mia rymu, ale nic zasadniho....je tam tak krasne, asi pujdeme ven
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?