Mě se na ní také sedělo dobře a na omak mi to přišlo příjemné. Taky si řikám, že většina lidí v těch diskusích má zkušenost se sedačkami z Aska, Sconta a podobně. Tak to Innovation bude někde jinde. Mě se taky Oz líbí nejvíc a cena je super.
Baru, ja na ni sedela, na omak je to stejne jak kuze a vzdycky u vseho jsou proste dva tabory a kazdej kope za sebe...ja se toho nejak nebojim, je to JEN sedacka...
Oz se mi libi teda nejvic
Ahoj Kristi, já jsem teď na vahách ohledně pohovky. Původně se mi také moc líbíla ta tvoje vybraná Oz od Innovation - tvarově je naprosto super, velikost akorát, super způsob sklápění a tak. Jenže tě mě nahlodal náhodně přečtený článek, že textilní kůže není nic moc materiál. Prošla jsem nějaké diskuse na Living a někteří říkají, že je to úplně v pohodě, jiní, že určitě nebrat :-( Oz se mi moc líbí, ale zase chci něco kvalitního.
Ještě mě zaujala tato http://you-desmo.de/shop/product_info...
Tak teď vážně nevím.
Ahoj holky moje, jak se máte? Pračka moc moc pěkná!!!
My dneska chutnali vína v Mendoze a mňam mňam!!!! A mám novou bundičku ;-)
Ráno frčíme do hor, čeká nás kousek Aconguaque ;-)
Hlavně mě překvapilo, jak ta pračka zlevnili. Když jsem si ji v červenci vybrala do svatebního seznamu, stála přes 20 tisíc a teď je za 15. Tak to se vyplatilo, že jsme ji chtěli s odloženou dodávkou. Těhu tak strašné není, spíš je to takové nevyzpytatelné. V jednu chvíli je mi fajn, cvičím a za chvilku sebou málem seknu v metru :-) Spíš si nedovedu představit starat se zároveň o malé dítě. Když si vezmu, jak pozdě vstávám...
Jo, jo, lavamatku - tuto http://www.kasa.cz/bila-technika/koup...
Já bych také pořád jedla. Když nejím, tak pro změnu omdlévám :-) Mám teď hrozně nízký tlak a úplně nejhorší to bývá v metru, když musí déle stát na jednom místě a nemůžu se pohnout. Jednou jsem vypadala asi už hodně zoufale, tak mě poprvé pustili sednout :-)
Tak to je dobře. Já teď mám zblázněnej žaludek i bez pití :-) I když musím zaťukat, přímo nevolnosti jsem neměla, jen takový žaludek na vodě a teď už ani to ne.
Naši mi objednali tu pračku od AEG, co jsme měli slíbenou jako svatební dar.
Copak se stalo, Kristi? Nám dneska přišla do práce vína, co máme jako dárky pro klienty - hned bych si dala :-)
V některých ohledech strategii Ikey moc nechápu. No, jednou to snad zvládneme.
ja jsem hrozna, slibuju, ze min. do patka nebudu pit :-) :-)
s tou kuchyni jsme to resily tusim se Saruskou, kdyz si kupovala tu svou cervenou, to je teda fakt sila =-)
Tak to je dobře. Také bych hned šla ven :-) Zítra pojedeme do Ikea definitivně koupit kuchyni. Bohužel nějak změnili systém a korpusy skříněk teď mají v tom normálním skladu přímo v prodejně, takže si musíme ty korpusy nabrat na vozík sami a převézt to přes pokladny. Někdo to tu psal v diskusi k Ikea a ostatní nevěřili. Já také ne, ale je to bohužel pravda. Vůbec to nechápu, protože dvířka mají pořád v externím skladu. Snad to nějak zvládneme.