Myslím, že k té bílé by to šlo, pěkně to oživí. Také jsem o takové variantě uvažovala. Pokud ti ten odstín ladí k tomu ořechu na pracovní desce, myslím, že by to bylo fajn.
Jediné, čeho bych se možná obávala je, zda se nemůže pod to sklo dostat vhlkost, která by třeba mohla tapetu poškodit, ale to by ti mohli poradit ti, co budou dělat sklo.
Tak ta je. S pruhama by to ale opravdu nešlo dohromady. Asi by to chtělo bílou nebo nějakou neutrální. Daš tedy ty pruhy na jinou stěnu? Ta bílá sedačka by se před nimi krásně vyjímala.
ano, nastesti jo, uz v sobotu byla lepsi, ten jeste trosku sopli a kasle, ale rozhodne posun...za to me boli trosku v krku..
jinak mkrni do alba, muz si vybral televizi, tzn. ze asi moje pruh. tapeta pujde k sipku, zjistuju u vyrobce, jaky je nejlepsi podklad pod tu svitici televizi, no...
Ahoj Kristi, zatím jsme to zkoušeli jen ve sklepě nanečisto. Ale dobré. Vybrali jsme tu toskánskou zelenou a vypadá moc dobře. Naostro budeme malovat příští sobotu.
Včera měl Míra školení celý den. No, dělala jsem si z něj srandu, jestli mu má tohle teda veřit :-) Tento týden má zase nějakou zkoušku z účetnictví, tak měli nalejvárnu. Takže včera jsme už nic neudělali. Já jsem si byla zaplavat a odpoledne ještě na chvilku zacvičit.
Co Mia, už je jí lépe?
Tak alespon, ze tak. Jak take trpim na studene nohy, ale to vetsinou jen na sjezdovce. A ruce mam zmrzle vzdycky. U nas v kancelari je nejhorsi to, jak sedim na jednom miste a ze vzduch z klimatizace porad fouka stejnym smerem, no nic moc.
To jsme na tom podobne, taky mi je v praci porad zima a delam si caje. Nejhorsi to bylo na obede, tam byla teprve kosa. Rikali, ze se na vikend trochu otepli, tak snad to bude lepsi. Snad ale na tebe nic neleze, kdyz je Mia nemocna.
Podklad je nastesti dobry. Kdybychom meli skrabat stare natery, tak to bychom se do toho urcite sami nepousteli. Takhle koupime valecek a snad to pujde. Ani nabytek zatim stehovat nemusime :-)
Snad se alespon takhle zahojite. I kdyz nove bydleni to asi nenahradi, co? O vikendu budeme pracovat na byte - asi se pustime do malovani a na elektriku. Vcera vecer jsme koukali, ze uz v nekolika bytech se svitilo, tak asi nejaci sousedi uz bydli.
Tak mi z eshopu napsali, ze baterie k drezu dorazi v pondeli. Zitra si jedeme vyzvednout dlazdice. Takze cela kuchyne uz jen vysi na tom, ze Mira objednal pracovni desku az v utery a dodaci lhuta je 2-3 tydny. Doufam, ze to zvladnou dodat co nejdrive.
austrálie atd neznám........ itáliem argentina, chile, ty jsou podobný, takový divoký x-)
starý dobrý bordeaux je ale úplně jiný
jdu ho vzbudit, mám hlad prostě ]-(
Já mám ráda francouzská, italská, argentinska i chile. Jediné, co mi nesedí, je Austrálie a Nový Zéland.
Evi, tak to znám, ten můj také vždycky vyspává a já mám hlad :))
My s sebou mame notebook malej a ten ma vestavenou wifi a tady je nekolik wifi zdarma, tak jsem si neco chytla ;-)
prsi a ten muj chlap nestava, ja mam hlad a je mi neskutecny vedro =-)
x-) do mendozy vyrazime pristi tyden x-)
malbec vyborna volba, ale taky zalezi jakej, jsme vcera meli jinej, Peta slintal a mne vic chutnalo to predvcerejsi
ale francie......... to jsou prostě mistři, protože dělají ty směsy, to nikdo na světě neumí tak
argentinská ambasáda pořádá v Praze čas od času wine tasting, dají se tam pak i nakoupit za velkoobchodní ceny
Jak se máte, holky? Tady prší, já mám hlad, ale Péťa spí, takže snídat se ještě nebude :-(
jj, to mas pravdu, ale vetsinou neni takovej vyber, my mame radi Arg. a Chilska, coz teda tady jsem nasla snad nejvetsi vyber
http://www.bestwines.cz/page.php?loc=...
francouzsky nejsou zrovna muj salek kavy, teda....ale ve fr. vinotece jsme koupili uzasne syry, to zase jo. udelam k tomu obl. talir a budem cumet na telku
Počkej až Eva ukáže fotky, to teprve budeme slintat :-)
Maso jím, ale občas na konci týdne zjistím, že jsem za celý týden žádné neměla, protože jsem na něj neměla chuť. Ale teď jím určitě víc :-) My máme v práci naprosto tragickou kantýnu, takže maso ani nebývá ta nejlepší volba.
Tak alespoň dobré vínko budeš mít, to je také fajn. Já jsem jeden semestr studovala ve Francii, tam jsme se dali s Mírou dohromady a společně jsme si užívali báječného vína. Tam to bylo úplně super, i v normálním supermarketu seženeš skvělé víno.
no prave, mi udela chute a pak si klidne jde bastit a ja budu mit gulas, to je spravedlnost tohleto..
ty nejis maso?
jsem vyslala muze taky do vinoteky, at mame vecer co pit
Ahoj Kristi, to je škoda, snad se z toho rychle vyleží. Hlavně aby byla zdravá na Vánoce.
Také bych si dala nějakou flákotu. Já sice na maso moc nejsem, ale jednou za čas chuť dostanu a zvlášť, když nám tu Eva dělá chutě :-)