Nazdárek holky, tak my se stěhujeme už o víkendu. To zas bude akce kulovej blesk. Já s tím pupkem a ještě na rizikovým toho tedy odstěhuju.Navíc mě mladej pán začal kopat do žeber a to rodím až v únoru.
Jinak marmoleum jsem viděla i na podlaze a připomíná mi lino. A podle mě...obklady jsou obklady. Já teď vyrážím do SIKA, páč nám pitomci spočítali blbě dlažbu na předsíň....a to předesílám, že předsíň má asi 9 m2. A to jsme tam byli včera, páč lišty byli šmejd. Tak nám je měnili. :-(
Kristi, já bych spala, kudy chodím.
Jejda, to je děs... Kdyby takhle lepili nějaké levné byty na periférii, tak to ještě "chápu", ale u tohohle???
Držte se, snad to všechno zlé bude v něčemu dobré.
Krasne....
jo, neco uz fakt maji, treba od minule ty zavadny mozaikovy kosticky vyskrabli a ted je tam po nich jen dira..nez se tam daji nove. pan rikal,ze tam toho obkladace posle, rozumnej ze maji asi jen jednoho obkladace. Je mi z nich uplne zle, vsak my jim to zavarime...
Alespon, že nebudete muset čekat na celý projekt. Ale stejně, je to hrůza. A pracují tam alespoň na něčem?
Já jsem právě objednala tyhle dlaždičky na obklad za kuchyňskou linku http://www.villeroy-boch.com/en/cz/ho... (v antracitove). Mají je na skladě, takže příští týden budou.
Kristi, to jsou vážně drsoni, co si dovolí. Proč vás na tu přebírku zvali, když vám nic nepředali? To je vážně hrůza, to ty naše špinavá umyvadla od silikonu jsou úplná pohodička. No, držím palce, ať alespoň vyjde ta pokuta a ať to nějak už dodělají.
tak jsem zpet, no tak zase nic.....nic se tam nezmenilo, zadnej termin nam nerekl. jen ze mozna by slo montovat kuchyn a skrine jiz driv, nez se to ofiko preda....no, tak uvidime...
Ahoj Emilyz, určitě zámek co nejdříve vyměnit. Jednak, jak píšeš, klíče může mít kdekdo, a také alespoň u nás tam byl jen úplně obyčejný zámek, ani nějaká Fab nebo něco bezpečnějšího. I když my jsme se nakonec se stavbyvedoucím domluvili, že jsme to zatím nevyměnili a jeden klíč jim nechali, protože jsme tam měli spousty drobných nedodělků, tak to ještě 2 týdny necháme jim k dispozici, aby to opravili a neotravovali nás s každou blbostí. To, že jim necháváme klíč, jsem napsala do předávacího protokolu, takže jsme krytí kdyby se něco stalo. A věci tam začneme dávat, že se zámek vymění.
Pokud bychom tam ty nedodělky neměli, vyměnili bychom to hned.
Ahoj holky,
kristi drzim palce, aj Tebe baarci. Holky chcela som sa opytat, lebo barca Ty si to spominala, ze ked Vam odovzdaju byt, tak este vymenite zamok, vsak? Je to tak lepsie, myslis, ze tie kluce by mohol mat kdekto?
Ahoj, mám nějak rušno v práci. Včera jsem akorát náhodou zapnula TV při vaření večeře a Jak se staví sen jsem viděla. To marmoleum se mi také líbilo, je to super nápad. Celkem se ta kuchyně povedla, i když to byla opravdu jen nudlička pro jednoho.
Ahojda, jj....diky, diky..jsem z toho trosku nervni, Roba se pry na ne trosku pripravil, asi ze je serveme...to bude teda sranda. Musim hlavne zmerit vysku dveri od podlahy, kvuli koberci.
videla jsi vcera Jak se stavi sen? za linku misto obkladu dali marmoleum a vypadalo to fakt super
Kristi,
držím palce na vaší dnešní přebírku a doufám, že dopadnete dobře. U nás už o víkendu i jezdil výtah. Naplánovali jsme, co budeme potřebovat s elektrikou a ještě musím sehnat instalatéra na vodu v kuchyni.
no.............. s váhou se většinou nejvíc trápěj ti nejhubenější ;-) co potom my buřtíci??
2 kg se ztratěj v jedný večeři
já jídlo miluju, to bych radši zhebla, než nejíst :-D
žádný nemáš, kočko ;-)
já jich mám dost, znám dokonale teorii, ale v té praxi jaksi pokulhávám, ale což, jsem zvyklá :-S
půjdu se natáhnout, jdu na tu noční ]-(
no, kdyz ja nechci brat tu energii ze svalu, coz se pri te vyssi tepovce stava.....to radsi min a vytrvale, ono uz moc hubnout neni co....a spicky? jsou, ale maskuju to
no, tak na zepvnění bys měla bejt spíš ve vysoký tepovce - anaerobní režim, protože jinak fakt zhubneš, i když, nemáš moc co....... špeky jsem na tobě neviděla :-D :-D :-D
kdyžtak ti můžu nějaké půjčit :-D
to ja taky ne, jsem tam max. zatez jeste ani snad nemela, jedu si podle svyho....chci vic hubnout, nechci svaly...tzn. udrzovat se v opt. tepovy frekvenci
ty nase kola jsou trosku jiny, je tam jinej setrvacnik, takze slapat proste musis, u spinn kola je to jinak, vetsinou kdyz slapnes, tak se ti kolo jeste samo protoci