ja vim...nemuzu se ukvapit...dneska jsem podepsala zadost o uver,zitra mi reknou,jestli dostanu hypoteku...ten byt se nam na rozjezd libi...ani neni tak daleko,busy jezdi casto...nevim,libi se mi,chtela bych tam bydlet,aspon ted ze zacatku,nez budu mit deti.... jak jsem rikala uz minule,nemam na vetsi..bohuzel... porad jsem menila prace a nemam doted dost velkej plat....
ja uz se sprchuju rok skoro a nebavi me to. Predtim jsem si krasne pul hodky polezela ve vane a ted nic, za 5 min jsem venku - to byl takovej muj trosku unik, zavrit se, casak, horka voda.....
Já se už nemůžu dočkat, až vypadnu ze současného pronájmu - dneska ráno jsem čekala 15 min na autobus, protože jeden spoj vynechal, a už mě to tam prostě štve.
Moru, no nevim....jsem opet jela dneska okolo, vymlaceny okna atd. Budova B rozhodne neni k predani. Ale mozna ze teda predaji tu nasi, ta byla nejdriv hotova a jedina je tak nejak uplne ok
Děkuji. Jen mě vážně otrávilo, že to tam na poslední chvíli tak zasvinili. Celou dobu to udržovali v celkem dobrém stavu (na stavbu) a teď ty poslední úpravy byly takové nedodělané. Připadne mi, jakokdyby to už po těch dělňasech nikdo nezkontroloval. No, ale naštěstí to jsou věci, které snadno odstraní.
Něco jsem nafotila, ale bohužel v práci nepřipojím foťák k počítači, takže snad přes večer doma.
Je to super, mám přeměřeno, co jsem potřebovala, takže zítra v IKEA objednám kuchyni. Do těch Vánoc to snad opravdu stihneme.
Ahoj, tak máme byt!!!! Tedy ještě tam byly drobné nedodělky - většinou ve stylu, že něco ušpinili nebo nazačistili (např. umyvadla a vana byly od silikonu, dlaždice od spárovačky apod.) Ale do 14 dnů by to měli dodělat, pak si vyměníme zámek a můžeme bydlet.
kristi: tak hlavně, že je to vyřízený, nejpíš to není ani tak pojišťovnou, jako tím debilním procesem: jenom stručně: nabořil mě, zavolala se pojistovna, baba, ze ok, ze mam jet do servisu, jela jsem do servisu, tam, ze kdyz ma auto najeto vic jak 100tis. km, tak ze musim na pojistovnu a ne k nim, bezva, takze se zase priste jelo na pojistovnu, tam, ze nemaj papir od vinika (kterej tam ovsem volal pred nasima ocima), takze se jelo zase domu, sehnalo se lejstro od policie a pak se to poslalo, tedka prisli prachy. Normalni mi to neprijde, ale hlavne, ze jsou
pani z dlazdic je nemocna, petr ji vcera volal
Kristi: vážně??? Našim taky nabořili Fabii, ale zatáhla to pojišťovna hned tu fakturu, tchánovi taky nabořili a taky hned pojišťovna a táta jednou nabořil, ale vinou někoho jiného a taky pojišťovna, tenkrát to stálo přes kilo, to by asi dohromady nedali. Bylo to povinný ručení, nebo havarijka???
Sarus: Proboha Klecany??? Hele nevím, přemýšlej dobře. Kde pracuješ?
cauky kocky...jak to jde? ;-) zitra jdu na info.... byt v Klecanech,1kk sice ale na vetsi opravdu nemam...a nez davat 12000 najem,to radsi hyposku a pak to vymenim za vetis....
nejvic me tocilo, kdyz nam nabourali Fabii, tak jsme si opravu museli zaplatit jako sami a az teprve pak nam proplatili fakturu...a bylo to pres 50tis. jeste v dobe, kdy jsme nebyli majetni....docela blbe se to shanelo
je to buď tak, že to dovezeš do servisu, akm ti pojišťovna řekne, tam ti to opraví a fakturu zaplatí pojiš´tovna, nebo si to necháš zaplatit tzv. rozpočtem, tzn, že ti poj. zaplatí něco podle tabulek a ty si to pak třeba spravíš sama, nebo necháš rozbitý, nebo dovezeš do servisu i tak, záleží na tobě.