no, mají jiné tvary slov a pak mají to šo místo jo, to je jen tam, jinak v jižní americe se v každé zemi mluví trochu jinak. Jsem byla na kurzu v guatemale a zas mě učili něco jiného 8-)
argentinka žije u nás???
jj, to maj..takovou zmekcenou. Jsem nekdy pred mesicem byla v Pruhonicich v tom Spektru a Mia si tam hrala v herne a najednou klucik, malej..Bruno se jmenoval a maminka Argentinka, tak jsme si pokecali, cumela na me, ze umim tak jak umim, jsem ji rikala, ze je to takovy hodne podobny, takova proste lehce naucitelna rec....
kristý, já to zas nijak extra neumím, jen tak pár věcí ;-)
plácám i cosi německy, ale taky dosti blbě :-|
te´d se nakecám na dovče, oni mají takový to svoje šo šo šo
kristi: ty letenky v mailu máme normální, jako každý jiný ;-)
rodinní přísluišníci mají slevy také, ale dost omezené, rodiče berou jen některé společnosti, ale nápad je to dobrej, by tě miuška brala na výlety x-)
Jo, jo, já si pořád říkám, aby to ale nevypadalo divně, když to bude různě široké. Ale lépe si to představím až na místě. Tak zítra uvidím.
Evi, tak držím palce, ať všechno vyjde. To budete mít parádní.
Tak já frčím, dneska v práci sedět nebudu. Jdu ke kamarádce, zasloužilé matce dvou dětí, načerpat zkušenosti :-)
baru: já myslela rozdělené jako na šíři okna :-D půlka byl jen příklad :-D
kristi: jo, dorazíme, pořeším............ na stole mi leží deset letenek a 4 jsou v mailu, to už je slušný, seženu ještě zbytek zítra a o víkendu, je s tím práce a já jsem líná :-D ubytování sháním jen na dva dny vodopádů a na dva dny město, pak se pojede autem, pořeším na místě, ubyt. musí být hlavně v blízkosti masíčka 8-)
No, u nás jsou ty okna hodně atypické a jak to je rozdělené podle třetin (asi zlatý řez :-) ) , tak kdybych to měla rozdělené na půlku, stejně musela mít obě vytažené, abych mohla otevřít okno (to užší nejde otvírat, jen ta širší část). Uvidíme, hezčí by mi to připadlo v celku, ale chápu, že pak by asi byla horší manipulace s tím.
kristi: no, já jsem v tomhle taková laxní, no......... mám na stole letenky se válej, plus mám elektronický dvě letenky ještě, jedna mi chybí, koupím snad zítra
ubytování není, auto není objednané a ještě mi chybí dvě letenky zpátky, no......
baru: ty roletky se dají i půlit a je to lepší, pokud se montují na okno, chce je to mít velký jak rám, abys mohla otvírat okno zvlášť
Hlavně budu chtít, aby tmu mělo děťátko a hezky spinkalo :-)
Koukám, že výběr je veliký. Zítra hned změřím okno. Píšou, že maximální rozměr je 3m - do toho bychom se vejít měli.
kristý, ty jsou naprosto nádherný!!!!!!! a lehoulinký, jsem si to zkoušelaa jsou blízko okna, tak tam jakoby patřej x-) x-) x-)
chjo, nemám ještě zařízenou dovču 8-(
paní na dlaždice je nemocná, proto neodpovídá......... chci vidět, jak to vyřešíme, odjížídme v úterý