Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda :-) Evi, nevyhrala jsi tedka neco v Sama doma???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, také se přimlouvám za přednášku o zastínění :-) Frčím za chvilku ke klientovi, ale odpoledne ještě budu. A zítra dopoledne na byt.
Odpovědět
Profilova fotka
kocko, jak s tim stinenim do oken? jsi nam chtela udelat prednasku, tak muzes
Odpovědět
ó áno !!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
krasna, ze? se tam nekdy budeme muset zajit podivat
Odpovědět
x-) x-) x-) ooo, tak tu jsem neviděla x-) x-) x-) pane jo
Odpovědět
Profilova fotka
no jo, tak to muselo byt fakt hezky, prednasky ja rada..... videlas tuhle vinoteku: http://bydleni.idnes.cz/architektka-d...
Odpovědět
no, to já nepiju taky právě, ale první tři věci bylo takový ženský pití a pak mě zajímala ta výroba a tak. Já jen cucla, musím říct, že ten 50-tiletej ani nepálil ;-) Jinak to samozřejmě vypil Petr a táta, byla i máma, ta ho taky nepila.
Odpovědět
Profilova fotka
jeee, to ja konak nepiju, nejak to je na me silny
Odpovědět
jo, klid.......... hurá, příští návštěva v květnu ;-) ochutnávka byla strašně zajímavá, byla k tomu přednáška a moc jsem si to užila. Zaujalo mě ale i to, že tam byli velvyslanci Saudi, Kuwaitu a Turecka a všichni se tam najelvali koňakem :-D Že by je tady Alláh neviděl??? :-D :-D Škvarkovou pomazánku ovšem odmítli :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak hlavne,ze to mas za sebou a zase na chvili klid, ze? jaka byla ochutnavka vcera???
Odpovědět
mám v hubě jakýsi hadříky............ zánět dásní........... tak tam něco ryla, já ani nevím, chtělo se mi omdlít.......... nicméne, asi to není nijaké strašné, to jen já to tak vidím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
a co ti delala??
Odpovědět
ahojky, jsem z5 od zubařky, au au au, ale mám to za sebou :-)
Odpovědět
;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak si dejte pekne do nosu, papa zitra
Odpovědět
Článek se načítá
kristi: oni se o to možná ani nesnažej, je lehčí dát to exekutorům, ti si pak počkají a rovnou vyrukujou. pro ně je to dobrej business a ten věřitel s tím nemá žádné starosti........ musím běžet, jdeme dneska na ochutnávky koňaků ;-) budu zítra
Odpovědět
Profilova fotka
jasne,ja vim..uz jsem to zaplatila, jen ze mi fakt prijde divny, ze maji muj telefon a nejsou schopny si vyhledat adresu a poslat normalni upominku, vis?
Odpovědět
jo, petr jde se mnou, minulý týden se to rušilo, páč nemohl a sama tam teda nejdu, to po mně nikdo nemůže chtít, že :-. Aha, čoveče, tak to radši vyřeš, ať není průser, kamarádky táta (je takovej "přírodní") takhle nezaplatil účet za telefon, pak mu nejpíš chodily upomínky, jenže on............., že jo a teďka má jeho byt na vinoradech v pařátách exekutor a ona chudák řeší, co s tím......... nějak se to vyřeší, ale z pár drobnejch za telefon v roce 2000 mají nyní na krku desetitisícový dluhy a málem byt v kejblu :-S
Odpovědět
Profilova fotka
k zubari? chudinko, to na tebe budu myslet...Peta jde s tebou?
Odpovědět
Profilova fotka
ani jsme nikdy nebydleli, divne ze..? tenkrat vim,ze jsem si davala trv. prikaz, a meli jsme ten dluh na splatky, ale zila jsem v domeni, ze se to doplatilo komplet, no...
Odpovědět
vsak vy ale nebydlite na praze 6! zavolám jí zítra, to budu mít i čas se o něčem bavit, i když, jdu k zubaři ráno :-.
Odpovědět
Profilova fotka
jo, to znam....to jsem byla v razi, kdyz mi prisli jiny listky a taky mi minule volali z ex. uradu prahy 6,ze mame nakej nedoplatek 2 roky starej, o kterym nic nevim....paka
Odpovědět
no, já taky, ale to na to musím mít náladu. Jinak jsem vzteklá a to je nechci popudit. Jak jsem v ráži, radši nevolám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja kdyz neodpovidaji, tak volam.....pro klid na dusi.
Odpovědět
no......... tak on byl jen jeden den svátek, to jsem měla noční, den předtím jsem kamsi letěla a dneska jsem měla pohotovost osoba z dlaždic se ještě neozvala s tou opravou, už jsem jí psala dva maily, tak nevím, za týden odjíždíme ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
jejda, cely svatky?
Odpovědět
ahoj holky jo, kristý, volníčko, prd, v rachotě jsem byla :-|
Odpovědět
Profilova fotka
to mas pravdu, to jde... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já také doufám, že Grohe bude kvalitní. A zrovna baterie jde při stěhování i odmontovat :-D a nahradit něčím z OBI.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?