ja mam vybranou tamtu, to ji zatim asi fakt bude stacit, navic je tam zabrana, aby nespadla...tohle treba az do jinyho bytu, kde bude pokojicek, je dost velka, mozna by se mi tam ani nevesla
no, ta postel je uz podle me pro deti, ktere z postele nepadaji, plus, ja byt tebou, vezmu v bilem tu hnedou, protoze ta ma jeste minipostylku vedle, takze kdyz by NAHODOU padala, spadne na tu postylku, plus, muzes u ni hajat taky, treba po obidku x-)
ahoj Evi, na Siemens jsem se ptala, to rikal, ze by jeste slo....tak uvidime, zatim to resit nemusim.
postel je super, ale fakt se mi zda vysoka, kdyz by z ni spadla, tak si nabije cumak a to dost...
Kristi, AEG je super, já mám vybranou podobnou, jen s vyššíma otáčkama při odstřeďování.
Azafi, jen se klidně poděl o zkušenosti se zastíněním - také budu něco hledat.
Pračka dobrá, 2tis. je v normě, ta ti ještě nějaký čas vydrží.
Petr přivrtá cokoliv, ale vrtačku nám ty svině ukradli ]-(
Jinak já mám pračku Electrolux, jako, není špatná, pere pěkně, ale máma si koupila Siemens, pak tu samou ještě babičce a do baráku a řeknu vám, ta je vážně nejlepší. Fakt je to znát.
Ahoj holky!
Kristi: ta dětrská postel je úplněš boží!!!!!!!!! Přimlouvám se za Miušku, abys jí takovou koupila, prosím, prosím!!! x-) x-) x-) jé, já chci taky mimi, takovou postýlku taky koupím, juchů!!!
Jinak ty stínící systémy mám dosti proštudovaný, je hodně možností, ti pak povím ;-)
no super, tak to je v pohode. Tak az odejde, tak koupim toto. On rikal, ze nebrat ani ty levnejsi Miele, ze to delaj v Indii,pak vubec nebrat Zanussi, Ardo aspol
Super, že je pračka v pořádku. Já mám vybranou AEG-Electrolux, snad každý koho znám má tu a všichni spokojení. Tedy dostaneme ji jako opožděný svatební dar, abych ji nestěhovali. Na svatbě jsem dostala jako provizorní řešení valchu :-)
Tak to naštěstí já mám bratra se super výkonnou vrtačkou, který vrtá děsně rád :-D To jsem také měla kdysi problém s Mírou - měl mi vyvrtat díru na takovou lištičku na zavěšení věcí v kuchyni, dovezl si vrtačku od svých rodičů. Vrtá, vrtá, vrtačka úplně rozpálená, ale díra možná v hloubce 5 mm a víc to prostě nešlo (je fakt, že to bylo do takového toho příšerného tvrdého panelu). Tak jsem se opatrně zeptala, zda můžu poprosit bráchu, zda se neurazí. A Míra jen "ať si to zkusí". Tak druhý den dorazil brácha, nalákala jsem ho na večeři, a za 5 minutek jsem měla lištu přidělanou :-)
Takže ted si buď půjčujeme vrtačku nebo rovnou prosím bráchu.
jo, jinak pracka opravena, stalo to 2tis. rozbity cerpadlo, pry hodne peru, takze v norme. Jinak je v poradku a pro priste mi doporucil Electrolux, s temi pry nejsou problemy
Montáž je úplně v pohodě - jen se udělají díry do zdi na připevnění těch uchytů. Pak jen se to přidělá s tou tyčí. To se mi právě na Ikea líbí nejvíc, že je všechno hrozně jednoduché.
Já si myslím, že to ani není skoro vidět. Teda alespoň já to se svojí výškou nevidím :-) Ta garnýž v odkazu vypadá dobře. Právě trochu podobnou jsem mívala v tom pronájmu a v ní oka s těmi klipsy.
Tak v přízemí bych to také řešila hned :-) A nejde na to koupit ta očka s klipama, do kterých bys ten závěs zachytla a mohla to jednoduše sundat? Mám pocit, že v katalogu Ikea jsem to viděla.
no, ono jde o to, ze to lanko musis dost silou napnout a uchytit a prave i o to, ze vetsina zavesu je na oka nebo poutka, tudiz to tam musis dat jeste pred tim uchycenim, coz je pak blbe z hlediska udrzby - prani a tak.
ja to resit musim ted, jsme v prizemi,naproti by k nam videli, no
Mě se celkem líbí ta lanka, že je to takové nenápadné. Bohužel s tím ale nemám zkušenosti, zatím jsem to neměla. Jak jsem zatím byla po pronájmech, nemohla jsem nic takové instalovat. Proč se s tím spatně manipujuje? Nejde třeba k tomu závěsu/zácloně přidat taková ta tyčka, kterou bys to posunovala? V předchozím pronájmu byla taková ta úplně jednoduchá tyč z Ikea (Index mám pocit, že se to jmenuje) a s tím jsem byla celkem spokojená. Do nového bytu uvažuji o těch posuvných panelech, ale tohle asi budu řešit trochu později. Teď přes zimu stejně moc sluníčka svítit nebude.
jj, Beb-jou maji krasne pokojicky....kamoska ma od nich a je to super. Ale co s tim pak, to fakt nevim.
jsem zase v noci premyslela, ze vubec nevim, jak zastinit ta velka okna co tam mame. Jakoby do toho okenniho vyklenku dam ty rolety klasicky, vytahovani na ten reminek, do loznice tu co nepropousti svetlo....ale jakoby na okno bych jeste chtela nakej asi zaves, prece nebudu mit celej den zatazeno...
a prave nevim, na co to povesit, pac klasicka garnyz se mi nelibi....leda na to lanko, ale s tim se tak blbe manipuluje
Souhlasím, cena toho nábytku je přehnaná. A také je to nábytek spíše na koukání pro rodiče. Dítěti, až to začne vnímat, by to asi připadlo nudné. Jen mě příjemně překvapilo, že se dělají i věci, co nejsou růžové nebo bleděmodré :-)