Baru, delaji....ja jsem mela 47 kg, nez jsem otehotnela...tak do 5 mesice jsem vypadala prezrane, zato pak kdyz jsem byla uz doma, tak jsem se pekne zakulatila a pribrala nakych 17 kg, fuuuuj.....
pokojicek nadhernej, akorat myslim,ze pro mimi to nema cenu, to staci obyc, az pak tomu diteti 4-10 let neco peknyho poridit..
no, kalhoty urcite sezenes...ale ty moje teplaky byly taky fakt pekny :-D :-D :-D :-D ne, si delam srandu...ta moje svedkyne Lucka je v 7 mesici a tedka mela v patek na sobe takovy snad satenovy cerny kalhoty a takovej svetrik moc hezky to vypadalo....
Tak to já do banky v teplákách nemůžu :-) By mě nechali vyvést. Chci nějaké černé kalhoty a nějaké na volný čas - džíny nebo manšestráky. Uvidím co ceny, v nejhorším si třeba přešiju staré džíny, ale jedny pořadné kalhoty do práce potřebuji.
Vysoká trochu působí. Škoda, že to nejde obkouknout v reálu.
jeee, to ja jsem mela v pohode, ja byla od 4 mesice doma, takze 2 teplaky s takovy sirokym lemem a hotovo..jsem rada, ze jsem nemusela resit obleceni do prace....pac nic hezkyho neni a krome toho mi prijdou ty ceny premrsteny na to, ze to nosis jen par mesicu
sakra, tak ja nevim s tou posteli....se mi zda zase na druhou stranu dost vysoka
Je, tak to mě se líbí ještě více ta dřevěná - určitě dubová :-) To je dobré, že dovezou z UK i nábytek. Já jsem uvažovala o objednání nějakého těhu oblečení. O víkendu se na to jdu poprvé podívat - potřebovala bych pomalu nějaké kalhoty. Oblečení nahoře je v pohodě, ale kalhoty budu do měsíce potřebovat. Tak uvídíme, jak pořídím.
Jinak tu v práci testuji IT systém a je to tak pomalé, že v mezičase zvládám psát :-)
Ta je nádherná! Trochu podobná je ta Hemmes (doufám, že mám dobře jméno) z Ikea, ale připadne mi že tu cpou všude, zvlášť oblíbená je v Marianne Bydlení. Tahle je mnohem šmrcovnější.
Baterii nějak nestíhám řešit. Zítra si ale beru půl den volna, jdu na UZ k doktorovi a zařídit ověřené podpisy na tu kupní smlouvu, tak se zastavím v showroomu Laufenu a Jiky a oblíhnu tu baterii, co mám výhlídnutou.
Ukaž postýlku. Já začínám koukat také po postýlkách :-)
Tak to je fakt síla s tím "výpalným". My jsme také raději na komplikovanější úpravy rezignovali, než se s někým hádat. Naštěstí to většinou bylo akceptovatelné, i sprcháč máme standardně - když jsem dříve četla, jaké jsi s tím měla problémy.
Mám teď toho v práci nějak hodně, snad tu nebudu moc dlouho sedět.
jsem psala té paní, jak to bude s těma obkladama, ale ještě se neozvala.
Do toho mi volal pán od vysavače, že po něm subterra chce "výpalné" 12,5% z ceny, kterou jim zaplatíme za lux. no, mám já tohle zapotřebí???
No, tak já každýho ježíška zatím lítala, sice jsem byla večer doma, ale druhej den hurá do práce. Silvestry my vyšly zatím, ale bylo to všechno nakoupené za body ;-)
To my se v praci hadame o to, kdo si bere volno 23.12. :-) , ale chapu, ze pro vas to je krapet komplikovanejsi. To Mira mival drive na Silvestra a na Novy rok inventury, take zabava.
Pkutovat, brát licence, zavírat, zloděje jedny.......... já jsem teď na zloděje vysazená a to v jakékoliv podobě!!!! Vrrrr!!!!
Mám super zprávu, mám volno na ježíška, jupííííííí!!!!!!!!!!!!! A jako bonus Silvestr!!!!!!!!!!!!!!!! x-) x-) x-)