Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
tobe taky, zitra papa ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já to už balím a jdu domů. Hezký večer.
Odpovědět
Profilova fotka
Baru, delaji....ja jsem mela 47 kg, nez jsem otehotnela...tak do 5 mesice jsem vypadala prezrane, zato pak kdyz jsem byla uz doma, tak jsem se pekne zakulatila a pribrala nakych 17 kg, fuuuuj..... pokojicek nadhernej, akorat myslim,ze pro mimi to nema cenu, to staci obyc, az pak tomu diteti 4-10 let neco peknyho poridit..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tohle je vážně elegantní dětský pokoj - takových bych chtěla sama :-) http://mimishop.cz/emilka/detail.php?...
Odpovědět
Profilova fotka
Uvidíme, já také doufám, že něco bude - jen doufám, že dělají těhu oblečení na výchozí velikost 32/34 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no, kalhoty urcite sezenes...ale ty moje teplaky byly taky fakt pekny :-D :-D :-D :-D ne, si delam srandu...ta moje svedkyne Lucka je v 7 mesici a tedka mela v patek na sobe takovy snad satenovy cerny kalhoty a takovej svetrik moc hezky to vypadalo....
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to já do banky v teplákách nemůžu :-) By mě nechali vyvést. Chci nějaké černé kalhoty a nějaké na volný čas - džíny nebo manšestráky. Uvidím co ceny, v nejhorším si třeba přešiju staré džíny, ale jedny pořadné kalhoty do práce potřebuji. Vysoká trochu působí. Škoda, že to nejde obkouknout v reálu.
Odpovědět
Profilova fotka
jeee, to ja jsem mela v pohode, ja byla od 4 mesice doma, takze 2 teplaky s takovy sirokym lemem a hotovo..jsem rada, ze jsem nemusela resit obleceni do prace....pac nic hezkyho neni a krome toho mi prijdou ty ceny premrsteny na to, ze to nosis jen par mesicu sakra, tak ja nevim s tou posteli....se mi zda zase na druhou stranu dost vysoka
Odpovědět
Profilova fotka
Je, tak to mě se líbí ještě více ta dřevěná - určitě dubová :-) To je dobré, že dovezou z UK i nábytek. Já jsem uvažovala o objednání nějakého těhu oblečení. O víkendu se na to jdu poprvé podívat - potřebovala bych pomalu nějaké kalhoty. Oblečení nahoře je v pohodě, ale kalhoty budu do měsíce potřebovat. Tak uvídíme, jak pořídím. Jinak tu v práci testuji IT systém a je to tak pomalé, že v mezičase zvládám psát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
aha, tak uz koukam na eshop http://mimishop.cz/emilka/detail.php?... to bych mozna i dala ty penize....
Odpovědět
Profilova fotka
JJ, vim kterou myslis...ale tahle ma vic supliku a je uplne bozi....ach jo....to maximalne zadat truhlarovi
Odpovědět
Profilova fotka
Ta je nádherná! Trochu podobná je ta Hemmes (doufám, že mám dobře jméno) z Ikea, ale připadne mi že tu cpou všude, zvlášť oblíbená je v Marianne Bydlení. Tahle je mnohem šmrcovnější.
Odpovědět
Profilova fotka
jezis, jsem to zapomnela http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto....
Odpovědět
Profilova fotka
Baterii nějak nestíhám řešit. Zítra si ale beru půl den volna, jdu na UZ k doktorovi a zařídit ověřené podpisy na tu kupní smlouvu, tak se zastavím v showroomu Laufenu a Jiky a oblíhnu tu baterii, co mám výhlídnutou. Ukaž postýlku. Já začínám koukat také po postýlkách :-)
Odpovědět
Profilova fotka
byxh chtela takovou postel pro Miu, sakra....
Odpovědět
Profilova fotka
Baru, klidne sed...ja tady budu.... co baterie? nejaky zmeny od vcera?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak to je fakt síla s tím "výpalným". My jsme také raději na komplikovanější úpravy rezignovali, než se s někým hádat. Naštěstí to většinou bylo akceptovatelné, i sprcháč máme standardně - když jsem dříve četla, jaké jsi s tím měla problémy. Mám teď toho v práci nějak hodně, snad tu nebudu moc dlouho sedět.
Odpovědět
Profilova fotka
jo, takovy pocity taky casto mivam......no za 14 dni jedete, ne?
Odpovědět
už jsem z toho unavená........... chci pryč a ať si všechno strčej do p..........., vážně ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
nemas, no.....jsou to hajzlici, fakt
Odpovědět
jsem psala té paní, jak to bude s těma obkladama, ale ještě se neozvala. Do toho mi volal pán od vysavače, že po něm subterra chce "výpalné" 12,5% z ceny, kterou jim zaplatíme za lux. no, mám já tohle zapotřebí???
Odpovědět
Profilova fotka
to je dobre, aspon budes mit klidecek :-)
Odpovědět
jojo, hurá hurá!
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak to je super, to se stane malokdy, co?
Odpovědět
No, tak já každýho ježíška zatím lítala, sice jsem byla večer doma, ale druhej den hurá do práce. Silvestry my vyšly zatím, ale bylo to všechno nakoupené za body ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To my se v praci hadame o to, kdo si bere volno 23.12. :-) , ale chapu, ze pro vas to je krapet komplikovanejsi. To Mira mival drive na Silvestra a na Novy rok inventury, take zabava.
Odpovědět
jojojojojojo, já budu na ježucha doooommaaaaa!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Azafi, tak to je super, tak si uzijes svatky.
Odpovědět
Pkutovat, brát licence, zavírat, zloděje jedny.......... já jsem teď na zloděje vysazená a to v jakékoliv podobě!!!! Vrrrr!!!! Mám super zprávu, mám volno na ježíška, jupííííííí!!!!!!!!!!!!! A jako bonus Silvestr!!!!!!!!!!!!!!!! x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
no,to teda jo...fakt je to husty, mela by byt proste jedna pevna sazba
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?