no, já se o vejkendu pohádala s tátou kvůli babi s dědou, takže podobná story u nás taky. ]-(
jen nevím, co ten tvůj nechápe ]-( však máti to dřív nějak zvládat musela, nebo ne??? jste vzatí chvíli, tak jak to dělala předtím???
viď? já ovoce taky k masu nemusím........... no, jiný kraj.....
sejdem se teda v 11 v palladiu? nebo o půl? já radši v celou, kdybysme měli zpoždění....
kocar parkuje pred dverma, dovnitr ho nemam kam dat...jeste ho nikdo neukradl, asi tu ziji slusny lidi....
ne, neboj. My tam chodime bud do te Uno, to je italska a vcelku dobra nebo do te Taste, tam to je takovej ten bufet, vezmi si co chces, tam maj super polevky.
jasne, plati....my jsme tam byli vcera na obede, takze super.....uz se tesim. Nemocny nejsme, kocar mame, zadny jiny plany nejsou, tak to vyjde na 100% :-)
No, teďka máme půl roku na přemýšlení, nová sekačka se bude kupovat na jaře......... a pak asi bude spát se mnou v posteli, nebo se nekoupí prostě.
Koukala jsem se, u zahradníka stojí sekání 2kč/m2. Takže to si dovolit nemůžeme :-|
No nic, z jiného soudku. Kdy "zopakujem" ten oběd?
Jo, tak ten by šlohli taky a to hned. Plus, bydlej tam ti zloději v okolí ]-( ]-( ]-( plus, máme hodně stromů, nešlo by to s ním sekat............ ještě mě napadlo si na sekání někoho najímat, než bude jednou dům, do kterýho se to zamkne.
No, letos jí nekupíme už, páč tráva už neroste. Ale na jaře to bude nutné. Chtěla jsem koupit nějakou obyč, ale Petr nechce, že potřebujem pořádnou, což zas chápu, pozemek je velikej. Ale kam jí budem uklízet, to vážně netuším......... přeci jim jí tam nenechám, aby si pro ní zase přišli??? Ach jo, no nic, je v pr......., už na to nechci myslet.
Nad umyvadlem bude zrcadlo, skříňky totiž naprosto nesnáším, ani jediná se mi nelíbila.
Kristi: jsou to svině, ale neuděláš nic........... ]-( ]-( Já jsem z toho dost nešťastná, protože za sekačku jsme dali přes 20 litrů a k tomu ještě to nářadí a vratčka, no ani nemluvím a nejhorší je, že musíme koupit jinou, protože sekat musíme. A kam jí dáme??? Petr vymýšlí nějakou ocelovou bednu, co když ale naložej i jí???