Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
ójé....... no, až budete mít byt, bude to snad v poho. Předpokládám, že žádné nové zprávy nemáte :-o ?
Odpovědět
Profilova fotka
to nevim, jak to delala predtim, mel 2 pritelkyne dlouhodoby, na vanoce asi u nich, jsem se neptala... snad za rok dospeje
Odpovědět
no, já se o vejkendu pohádala s tátou kvůli babi s dědou, takže podobná story u nás taky. ]-( jen nevím, co ten tvůj nechápe ]-( však máti to dřív nějak zvládat musela, nebo ne??? jste vzatí chvíli, tak jak to dělala předtím???
Odpovědět
Profilova fotka
no, jsme zase meli vcera debatu na tema vanoce, on to nechce pochopit...jak rikam, letos jeste jo,ale pristi rok, ani omylem...
Odpovědět
když ti dá auto, nebudeš muset ke tchýni 8-) jehe jehe x-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je jasny, jen si upresnime cas, ok? mne jede tramvaji tak, ze to stiham na 11 v pohode, aj mozna by mi muz mohl dat auto, to se jeste uvidi
Odpovědět
no, tak jo, ale já nezapomenu, pamatuju si vždycky.
Odpovědět
Profilova fotka
dobre, ja tam budu nejak mezi....jeste si pisnem, prece jen je pondeli :-D
Odpovědět
viď? já ovoce taky k masu nemusím........... no, jiný kraj..... sejdem se teda v 11 v palladiu? nebo o půl? já radši v celou, kdybysme měli zpoždění....
Odpovědět
Profilova fotka
no, divny kombinace....ja ovoce jako v jidle moc neee, teda jako v kombinaci s masem. Sladky jidla muzu, to mi nevadi
Odpovědět
rejže, banány a fazole????
Odpovědět
pouštím si kluky taky, thajský jídlo miluju
Odpovědět
Profilova fotka
kocar parkuje pred dverma, dovnitr ho nemam kam dat...jeste ho nikdo neukradl, asi tu ziji slusny lidi.... ne, neboj. My tam chodime bud do te Uno, to je italska a vcelku dobra nebo do te Taste, tam to je takovej ten bufet, vezmi si co chces, tam maj super polevky.
Odpovědět
KOČÁR parkuje mimo auto? :-D :-D :-D si ho radši postav domů, aby náhodou......... Hlavně, ať nejdme k nějakejm indům, to já nemůžu............
Odpovědět
Profilova fotka
koukam na Kluci v akci, jsou v Thajsku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jasne, plati....my jsme tam byli vcera na obede, takze super.....uz se tesim. Nemocny nejsme, kocar mame, zadny jiny plany nejsou, tak to vyjde na 100% :-)
Odpovědět
Článek se načítá
no tak jo, se těším ;-) platí palladium? i když, to bude tak spíš svačina........... nebo si na oběd počkáme.
Odpovědět
Profilova fotka
ne,nebudu...sbalim to rano a pak nas Roba muze kldine nabrat, driv jak ve 3 stejne nepojedeme....
Odpovědět
Já můžu i zítra, ale mám tu šj 10-14, tak potom jedině.
Odpovědět
No, já můžu, ale nebudeš to mít hektický, když jedete pak???
Odpovědět
Profilova fotka
patek by to slo, ale jako tak v 10-11 hodin, odpoledne jedem ke tchyni - zase
Odpovědět
Pátek bych mohla. Přiletím ráno. Zítra mám přes oběd španělštinu a pak jsem v pr.......... do pátku.
Odpovědět
Profilova fotka
mas recht, Mia uz je bez rymy, tak by to slo, jak mas volno? PS. kocar mam pred bytem, dneska jsem ho radsi vytahla z auta....
Odpovědět
No, teďka máme půl roku na přemýšlení, nová sekačka se bude kupovat na jaře......... a pak asi bude spát se mnou v posteli, nebo se nekoupí prostě. Koukala jsem se, u zahradníka stojí sekání 2kč/m2. Takže to si dovolit nemůžeme :-| No nic, z jiného soudku. Kdy "zopakujem" ten oběd?
Odpovědět
Profilova fotka
na houby no, co vic rict...reseni me nenapada :-|
Odpovědět
Jo, tak ten by šlohli taky a to hned. Plus, bydlej tam ti zloději v okolí ]-( ]-( ]-( plus, máme hodně stromů, nešlo by to s ním sekat............ ještě mě napadlo si na sekání někoho najímat, než bude jednou dům, do kterýho se to zamkne.
Odpovědět
Profilova fotka
tak trakturek, ten jen tak neslohnou a na zimu ho dat k nekomu kdo tam v okoli bydli
Odpovědět
No, letos jí nekupíme už, páč tráva už neroste. Ale na jaře to bude nutné. Chtěla jsem koupit nějakou obyč, ale Petr nechce, že potřebujem pořádnou, což zas chápu, pozemek je velikej. Ale kam jí budem uklízet, to vážně netuším......... přeci jim jí tam nenechám, aby si pro ní zase přišli??? Ach jo, no nic, je v pr......., už na to nechci myslet.
Odpovědět
Profilova fotka
no, Evi...to fakt nevim, bych se pekne vytocila a zvlast u sekacky za 20 litru teda....
Odpovědět
Nad umyvadlem bude zrcadlo, skříňky totiž naprosto nesnáším, ani jediná se mi nelíbila. Kristi: jsou to svině, ale neuděláš nic........... ]-( ]-( Já jsem z toho dost nešťastná, protože za sekačku jsme dali přes 20 litrů a k tomu ještě to nářadí a vratčka, no ani nemluvím a nejhorší je, že musíme koupit jinou, protože sekat musíme. A kam jí dáme??? Petr vymýšlí nějakou ocelovou bednu, co když ale naložej i jí???
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?