Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
Mira se na prehlidku tesi jako malej, takze ten jde urcite. Ja spis vymyslim, jak se ji vyhnout :-) Ted bydlime kousek od Evropske, takze budeme mit cely den mimo dopravu. Zatim jsem predbezne vymyslela, ze vyrazim na jogu, uz jsem strasne dlouho nebyla a tu bych mela i s mrnousem zvladnout. Uz mame nejrizikovejsi obdobi za sebou, tak snad dobre. Pak, abych se nevracela zrovna behem te prehlidky, tak vyrazim k nasim, kde se necham nakrmit :-D Jsem si koupila novou hracku Canon 450D (na fotodokumentaci mimca) a nevlastni otec ji chce nutne videt.
Odpovědět
Profilova fotka
aha, ;-) a planujete neco na zitra, kdyz je volno? my asi pujdem aspon na chvili na tu prehlidku, ale zalezi na pocasi
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem se divila, ze by slavili zalozeni Ceskoslovenska ;-) Maji svatek Diwali, svatek svetel, trochu neco jako silvestr.
Odpovědět
Profilova fotka
jejda, oni maji taky zitra svatek?
Odpovědět
Profilova fotka
Uff, jsem se celkem zapotila v praci - nesnasim indicke kolegy. Pote, co jsem je cely den honila kvuli veci, co meli udelat minulou stredu, se mi zacali vymlouvat, ze zitra maji svatek a tak v praci skoro nikdo neni :-D A pak, ze Cesi jsou nejhorsi ... ani zdaleka.
Odpovědět
Profilova fotka
no prave, o tom to je az v prvni rade. Ja mam desku tusim orech dijon, snad aspon tech 3-5 let vydrzi, kdyz ne, toz ji vymenime, furt je to pakatel proti kameni...
Odpovědět
Profilova fotka
Pripadne mi, ze s tim Silestonem snad pracuji jen v ArtStone. Ale koukam na ten Egger a nektere dekory vypadaji dobre - libi se mi tmavy beton nebo pak takova hlinena. Take jsem na tech strankach nasla, ze delaji i rovne hrany. Me se na tech laminech hlavne nelibi ta proflaknuta zaoblena hrana. Jeste to promyslim, precijen to je cenove dost jinde. Driv bych to tolik neresila, ale az nam vypadne jeden plat.
Odpovědět
Profilova fotka
ja myslim,ze nekdo bude velmi rad, ze ti to bude moc udelat. Sla bych do nejakyho kamenictvi, vsak je to podobny jak nahrobek...
Odpovědět
Profilova fotka
Jsi zlata! S tim Artstone jsme si uz psali asi pred tydnem a na zulu nam poslali silenou cenu a celkove mi prisli dost nekomunikativni. Mozna jsem mela jen smulu. Prozkoumam ten seznam a neco urcite najdu.
Odpovědět
Profilova fotka
co tohle? http://www.artstonegroup.cz/ jeste jsem dala vyhledat kuch. pr. desky a vyjelo tohle pro Prahu, tak to projed http://www.firmy.cz/reg/praha/phr/kuc... a tohle jsou lamina, ktery jsou asi tak nejvic k dostani v CR http://zoom.egger.com/cz-csy/zoom-dek...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si prave take nejsem stoprocentne jista, zda do toho kamene jit. A ted navic, abych ji schanela po vsech certech. Kdyby meli v IKEy sikovnejsi ty jejich desky, tak nepremyslim a vezmu to kompletne od nich. Jenze oni delaji max. delku desky 250 cm, takze bychom to meli se sparou a to se mi na lamino desce nechce, kdyz vsichni ostatni vyrobci delaji desky pres 4m. Rikam si, ze to trochu pozvedneme tim obkladem a k nemu by se i spise hodila nejaka jednodussi deska.
Odpovědět
Profilova fotka
hm, to je zdrzeni teda. Ja nejak ziju s tim pocitem, ze v tom byte budem tak 3-5 let max, tak investuju jen to, co je nutne...desku z kamene (ac by se mi libila), tak bych si asi tezko odnesla
Odpovědět
Profilova fotka
Urcite by to udelalo nejake kamenictvi, i to kuchynske studio to bere od nekoho jineho. Jen ze musime znovu hledat, kdo by nam to udelal.
Odpovědět
Profilova fotka
Marti, u nas nic....cekame a cekame. Baru,to by me nastvalo teda. Ani nikdo jinej tu desku nenabizi??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja pro zmenu sedim v praci :))) Kolega ma kazdym dnem rodit, tak si nemuzu dovolit dovcu. Ale alespon mi Mira slibil, ze me vytahne na obed. Nasla jsem paradni obklady ke kuchynske lince - rozmer 60*60cm, takze minimum spar. Jeste ale musime vyresit tu pracovni desku, protoze v kuchynskem studiu nam rekli, ze bez kuchyne nam tu desku samotnou neudelaji ;-( Takze jeste musim pohledat nejake kamenictvi.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj KRISTI, tak co u vas noveho? Cetla jsem, jak se stehovani stale protahuje, jsou to ale parchanti, co? No u nas se ted delaji omitky a manzel trvdi ze do kvetna budeme bydlet, tak uvidime
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojda, koukam,ze tu dneska asi nikdo nebude, co?
Odpovědět
Profilova fotka
packo, my jedem ke tchyni, tak v pondeli ahoj
Odpovědět
No.......... uvidíme. Papa
Odpovědět
Profilova fotka
to zvladnes, je to sranda. Uzij si to :-)
Odpovědět
No, já bych řekla, že věci bude skoro stejně. Máme navíc dva pokoje, ale ty zatím budou čekat. Jedno se udělá dětskej a jedno pracovna, ale to má čas, frknu tam počítač and thats it......... Jedu cvičit, bratr mě přemluvil na spinning, to zkapu, říkám hned :-|
Odpovědět
Profilova fotka
no, ja vim, no....my to zase mame maly, moc veci tam neni.....
Odpovědět
Aha............ tak to já bych se stěhovala hned. My to budeme dodělávat za chodu, resp. zařizovat, dodělávky nebudou, to už děláme teď. Pak jen skříně, kuchyň........... ale to všechno postupně, kde bysme na to vzali hned. A jestli pořídíme mimi, ubyde nám jeden plat....... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
nee, chci to mit najednou, stehovat se do "cistyho" za chodu uz dodelavat fakt jen prkotinky. a oni to stejne nestihnou
Odpovědět
Myslím, že některý věci počkají.............. Kuchyň ti tam rádi jistě dají, páč už je hotová. Je to otázka dne. A ty jiný věci doděláte postupně, ne? Mně by stačila matrace na zemi a stromeček a tekoucí voda x-) x-) x-) Kdysi jsem si to strašně užila, jak v bytě nic nebylo, jen rádio, varná konvice, postel a koupelna. Tam jsem si vařila kafe a bylo to x-) x-) x-) na to nikdy nezapomenu.
Odpovědět
Profilova fotka
no nebude, elektrikar, vymalovat, nalepit tapety, instalovat kuchyn, loznici atd....je tam dost prace.....
Odpovědět
Jakých??? Když vám to předají a v bytě bude hotovo, tak pohoda, ne? Já bych se stěhovala hnedle. Na Prosek jsem se stěhovala 29.11. a super!!!! Vánoce jsem teda byla u našich, ale to jsem byla svobodná......... a Silvestr jsme už slavili tam, se sousedy, bylo to skvělý............ pořád na to vzpomínám. Naši a já mimi se stěhovali kdysi taky 29.11. a na první vánoce vzpomínají do teď, jak máma ještě 24.12. šila záclony ;-) protože je táta chtěl ke stromečku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no, protoze si myslim, ze hafo tech remeslniku aspol nebude mit cas a nebude chtit to delat...
Odpovědět
Ono se uvidí, až ten březen opravdu nastane, mně se to nezdá, ale nejsem stavař............. proč se nechceš stěhivat před vánocema????? Aspoň byste tam mohli mít stromeček!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
no,tak to je casove jeste fajn. my to mozna do tech vanoc stihneme, ale to se stejne stehovat nechci
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?