No, uvidíme, jak to nakonec bude vypadat. Jsme jim řekli, áť zábradlí protáhnou až do konce..........
Říkali na stavbě, že dělají všechno proto, aby to dokončili v březnu. Jeden dům maj měsíc pozadu, ale snad budou kolaudovat každej zvlášť.
V dolních bytech už dělají omítky. U nás nic. Není hotová ještě elektrika a voda. Teda, už skoro, ale pořád něco chybí.
No............. já radím, kup si něco super, co ti vydrží jako našim mamkám............ ty designový věci jsou pěkný, ale co za pár let??? My máme ještě thuna, než zkrachoval a super, je to design, co můžeš mít 50 let ;-)
Kámoška teď dostala ke svatbě thuna, co si rodiče koupili před 30 lety a schovali to a je to bááájooo!!! A tolik dílů, to už se teď ani nedělá........ omáčkovky, polívkovky, mísy......... jo, v tomhle jsem konzerva ;-)
Včera jsme byli v bytě, mám fotky ;-)
Právě. Daleko to ani tak nemám, jako spíš se vracím v noci, nebo po noci atd...... Musím jezdit autem. Bych jinak padla. Plus, není to bezpečný, v noci se někde potulovat. A taxík stojí 500,- toi bych zkrachovala :-D
No, dneska auto potřebuju, tak nejpíš zítra, nebo v pátek. Já ho ale pak potřebuju v neděli, to se nestihne, tak nevím........ Já jsem bez auta namydlená s tím letištěm :-|
Viď? Naštěstí teda na nás zazvonili, no, zaparkovala jsem na přechodu, takže nemohli projet, ale je to komika je při odtahování auta nabořej jiný. :-D :-D :-D Jezdit se s tím dá, do práce můžu, pak se to opraví.
Jdu na noční a zítra máme jít ráno do bytu, ale nejspíš to nezvládnu........ I když, chtěla bych, abych mohla číhnout, jak hoši pokračujou.
Jehe, ty máš asi narozky, takže všechno nééjlepšíííí!!!! Hlavně, ať už brzo bydlíte, všechno ostatní máš ;-)
Právě mi odtahovka městské policie nabourala auto :-D