Kristi: trochu černej humor ,co :-p Ale zaslechla jsem ,že snad do vánoc...
No u nás stěhování reálné taky asi až tak leden, únor, ale to nám neva.
Kočár vyloženě na brusle jsem nechtěla, ale nějakej ,co bude ok do terénu a to ten náš zvládá fakt na pohodu.
Kristi: ten bebeconfort jsem tenkrát zkoušela v Babyexpertu, měla jsem ho taky v merku, moc se mi líbil na netu a ve skutečnosti třeba sporťák je naprosto blbě řešenej, tak ten bych nedoporučovala ;-)
JInak nám dnes přišla výzva k předpřejímce bytu, máme ji koncem listopadu, takže super.
dekuju, vyridim to zbytku :-)
my nastesti teda s muzem mame stejnej vkus. Takze vlastne zarizuju jen ja, nic neremca do niceho nekeca. Zato kamoska ma pritele a ten keca do vseho, to bych asi vypenila...
ja mam jeste porad Chicco ct 04, ja chtela vetsi golfky misto kocaru, jsou fajn, i kdyz teda docela tezky - 10 kg, ale jsou moc fajn, narvu tam nakup a tak.
jinak ja bych sla asi do Jane Slalom, nebo do Casualplay S4 nebo do Bebeconfort
Zitra nam odejdou posledni peniza na splaceni bytu a pak uz doufam, ze bude brzy ta kupni smlouva. Take jsem byla u doktora - mimco roste, jak ma, brali mi krev a za 3 tydny pujdu na nejaky specialni UZ na geneticke poruchy (teda doufam, ze zadnou nenajdou).
Kristi, jake jsi mela pak ty golfky?
Nerez by mi neprosel u manzela - u nas to mame dost prohozene, on je spise do rustikalna a na barvicky a ja jsem ten strohy industrialni typ. Na to sklo jsem koukala zrovna ted v sobotu, jen ho bohuzel uz nemaji nikde na sklade.
S kocarekem se jeste urcite ozvu, az postoupim v pruzkumu trhu.
Ted uz musim bezet domu, sedim porad v praci, muze mam na cesta, tak me nikdo nehoni domu :-)
Me se zatim nejvic libi Inglesina Magnum z tema velkyma nafukovacima kolama. Sice se daji najit lehci kocarky, ale ja bych stejne sama neunesla zadny. Tak si rikam, ze spis pozdeji koupime nejake opravdu lehke golfky, ale hluboky kocar poradny. Ale jeste ji to budu muset poradne osahat a ojezdit v obchodech. Casu jeste mam dost. Zitra jdu po trech tydnech k doktorovi, tak snad bude vsechno v poradku.
Co jsi mela za kocarek?
nerezova, maji v Ikei...dala bych 2 vedle sebe a da se na to dat i ten zavesny system..
s kocarkama poradim a rada, uz tak nejak vim co je dobre a co ne.
Jeste jeden plusovy bod pro silestone: my potrebujeme rozmer 315-320 cm a technistone nebo zulu dodavaji do velikosti 300 cm a vetsi musi byt ze 2 kusu se sparou, zatimco silestone je az do rozmeru 327 cm. Takze s odrenyma usima, ale meli bychom to v jednom kuse.
Me se nejvic libi odstin Amazon. Jedno kuchynske studio nam nacenilo 320 cm z vyrezem na varnou desku a drez na cca 40 tisic i s montazi. Kdyby jsme vzali linku z IKEy, tak jsme porad pohodlne v limitu, co jsme puvodne meli na laminatovou desku. Jen doufam, ze budou ochotni dodat desku, kdyz nevezmeme celou kuchyn.
Jeste mi zbyva vyresit obklad na zadni stenu. Tento tyden je pujdu podivat do Kerabenu na Vinohradske, protoze delaji dlazdice ve velkych formatech, coz by nemuselo vypadat spatne. Nebo sklo, ale toho se trochu bojim, kvuli vyrezum na zasuvky a pripadne na uchyceni par zavesnych veci.
no, to se mas. Super, tak treba to stihnete. My ani omylem, to jsou smlouvy ze si budem jeste dlouho nadavat, ze jsme to podepsali, ach jo.
jdu mrknout, co je to za desku, neznam nevim...
Ja mam dobrou zpravu, i kdyz ne zcela potvrzenou: volala jsem stavbyvedoucimu, protoze bychom potrebovali do bytu na zamereni skrini a rikal, ze od 3.11. zacnou finalni prebirky bytu! Tedy maji byt az do poloviny prosince, tak uvidime, kdy se dostaneme na radu. Precijen jsme na predprebirce nahlasili nekolik nedostatku, tak mozna budou u nas mit vice prace.
Jinak jsem nasla super pracovni desku na kuchynskou linku - silastone. Je to podobne jako technistone, jen delaji mnohem vetsi vyber vzoru a take delaji matnou upravu, ktera to u me jednoznacne vyhrava. Jeste budu muset zjistit kompabilitu s IKEA kuchyni, ale hodne me to laka.