Až bude hezky, přijdete k nám na zahrádku a je to :-) Vím o jedné chůvě, co jí má moje kámoška. Je super, zeptám se jí, jestli by nebyla občas volná, už jí hlídá několik let. Jestli teda chceš. Možná nemá čas, já nevím, ale hrozně si jí chválí.
Nebo jestli chcete někdy jít ven, můžeš mi tu Miu nechat, sice se mě bojí, ale my bysme se domluvili ;-)
jednodušší koupit rajčata samo je, ale já z toho mám radost, jak to zraje a tak. Dřív jsem nedokázala pochopit mámu, úplně jsem nenáviděla zahradu. Asi to přišlo s věkem, nebo něvím :-D
ne, nebudu...zatim k tomu nejak nemam vztah, prijde mi jednodussi si je koupit. ale naky stromky tam budou, asi thuje, buxus a tak...
prave jsem o tom cetla v casaku, ze pry dobre vari, tak nevim...ja bych tak nekam sla a neni kdy, pac to decko je furt s nama :-)
Kristi, zdravím..ty ještě nebydlíš? :-o :-o ;-( já myslela, že už jo, jsem se ti chtěla juknout do alba, co máš novýho a vidím, že nevidím :-( to se táhne asi všude..my máme jen roční :-p :-p zpoždění ]-(
je, tak to bys asi nemohla mít doma Péťu :-D :-D :-D I když, já už jsme zvyklá od mýho táty, takže už si to neberu.
Tam jsme ještě nebyli, nebo teda aspoň já ne.
Thajce ale můžem, mňam.
Rajčata budeš pěstovat? Je, to je super, kytičky a tak, pane jo, cestičky, už to úplně vidím.
no jasne, altanek a rajcata a obrovskej gril, nahdou jsem rada, ze ten kus zeme k tomu mame, je to super.....
jestli neco fakt nesnasim, tak to je kdyz Robie rika, ze prijde v 6 a ted pise ze ne
byli jste uz tady? http://www.noirestaurant.cz/cs/thajsk...
Aha......no, to je poněkud zvláštní. I když, u nás zase jsou i ke skoro stejně velkým bytům jako ten náš jedno parkovací stání, k nekterjm byly dvě. Nejspíš, aby si lidi mohli vybrat, nebo nevím. Možná u vás chtěli, ať si lidi vyberou jestli se sklepem, nebo bez no a jak jste to kupovali, už se sklepem nebyly. I když, máte velkou zahrádka, tak si tam postavíte altán a je to ;-)
No, u nás to bylo tak, že se sklepy prodávali. Takže čistě teoreticky, kdybysme si jich koupili deset, tak někdo nemá. Takže je to možná stejnej systém :-(
A sakra, ta je docela mastná.......... :-|
Já chtěla vinotéku, kde jsou ty tři zóny, šampus, bílý víno a červený víno. Ale Petr jí nechce, že prej je lepší mít jen stojany na lahve ve sklepě. Takže si asi pořídíme stojany. Teď máme nějaký stojany na půdě, něco ve sklepě, něco pod mrazákem, prostě všude flašky :-D
My jsme vinoteku dostali jako prekvapko svatebnim darem. Jen jsem puvodne planovala vestavenou do ostruvku kuchyne, ale dostali jsme volne stojici. Takze ted me ceka vymyslet, kam ze ji nakonec dame.
Azafato, ten vas byt bude super. Kdyz ctu nazvy mistnosti jako "spodni koupelna", "pracovna", nezbyva nez zavidet ;-) Jen nastesti u nas to dneska uz vypadalo lepe :-)
No, tak ono jaksi zatím si není moc co představovat :-D
Je tam ale vidět, jak bude vysokej strop v obýváku.
Neměla jsem čas fotit, šli jsme hned dolů a mně byla děsná zima.
Brzo půjdeme zase na čumendu ;-)
A už se těším k vám !!!!
aha, tak já zas ráda ten za 12 kč. ŽZ jsem přečetla včera za pár minut, jsou tam dva příběhy plus reklamy.........no, je to fuk, ten za 12 už nějak nemají (zlevnili ale na 9,90 :-D )
Mám fotky z bytu v albu
Aha ;-)
Zrovna ženu a život jsem včera koupila a jsem docela znechucená, zdá se mi, že jsou tam jen reklamy.....za tři pětky teda ]-(
Četla jsem furt svět ženy, ale už asi tři měsce jsem ho neviděla, nevím, jestli přestali vydávat, nebo je vyprodáno??
Smsky bych možná zvláýdla, i když, já jsem hrozná, než se k něčemu dostanu, je pozdě :-D proto jsem nikdy v životě nic nevyhrála :-D