No, my budeme mit vanu dole a sprchac chci nahore, koupem se tak jednou tydne maximalne, mozna ani to ne.
Ten americkej krach nas konkretne uz ovlivnil, protoze velka cast prijmu nasi rodiny je z obchodu na burze a letos je to na prd :-(
No a k nam to dojde skrz burzu, vcera to jenom teklo cely dolu......... :-(
Uz mam tak celkem jasno o tom sprchaci, nektery jsou totiz fakt hnusny......... Vanu mozna necham tu, co tam je, zachod urcite, umyvadlo se vymeni stopro a bidet si priobjednam nejakej obyc, jako WC.
A mame jasno v topeni, dneska jsme to uz objednali. Bude klasika, akorat jiny tvary, chteli dat silene tlusty nizky a v jedny mistnosti bude v podlaze, protoze tam mame navic ty dvere na balkon.
Zas ty banky by mely byt opravdu opatrnejsi, nebo se urcite tady stane to, co v americe. Ale to ze me mluvi bankovni urednik ;-)
Kdyz my si nas byt vybrali hlavne kvuli velike koupelne, kde vana i sprcha 8-)
Evi, no to je spatny. Ja ac nejsem teda zadnej ekonom, tak me ta americka recese fakt docela desi, tusim, ze to dojde k nam a bude z toho pekna mela.
uz ani nedavaji 100% hypo, hodne zkoumaji lidi, je to pekne naprd.
vy vsichni chcete sprchac a ja budu tak stastna za vanu :-)
Sprchac, to jsou castky. U nas sprchas delal asi 90% naklady na klientske zmeny. Ve standardu byla takova ta plastova zajizdeci zastena za asi 5 tisic - hruza. Takze jsem to zmenila na sklenenou Huppe a hnedka to naskocilo. Ale doufam, ze bude stat za to. No, zitra uvidime, dopoledne jdeme na tu predprejimku.
My si musime samozrejme priplatit za vsechno, dlazdice nastesti mame takovy, ze kdyz budeme chtit jiny, doplatej oni nam, ale stejne nechceme jiny. Standard je proste dost obyc co se tyka sanity, ale musim to nejak rozmyslet, protoze je to strasne penez zase, to mje dvacka za vanu, tricet za srpchac..... hruza!!!!
Kristi: lidi velky byty chtej, ty byly dokonce prvni zamluveny, ale pak na to nemaji, banky u tech drahecj bytu davaj niz odhady, protoze se hur prodavaji. Vem si treba, ze nam dali hypo na 7, ale byt stoji 10. A to mame oba dva velmi slusny platy. Dat 3 cash neni jen tak, resp. sehnat prachy jinak nez hypo.
Plus, je velkej problem s jednim domem tam. Nejak se jim ho nedari rekonstruovat, sype se jim to do rybnika :-( :-( :-( bojim se, ze i kdyz to nase dodelaji, budeme cekat, az bude hotove tohle. To by me uz vazne jeblo. A to si tam ted koupil byt Petruv kolega, presne v te sypce. To se chudak naceka.......
Baro: bezva, tak jim to oznam co nejdrive, at si hledaji na tu super pozici nekoho jinyho. Takhle se kdysi zbavili moji mamky, ze ji nasli takove bajecne misto, na ktere se hodila jenom ona. Takze sla jinam :-)
Je to v podstate jen interni presun, oficialne se pozice jmenuje stejne. Ale delala bych spis takovou urednicinu, zatimco ted jsem hodne ve stylu s klienty, hodne pracuji s pravnim dokumenty a tak.
Podobny problem jsem mela nedavno s oblecenim :-) Videla jsem super sako, v moji velikosti, coz je vzacne, ale kalhoty v teto velikosti vubec nemeli. Nechapu, jak to chteji prodavat - sako bez kalhot.
Jinak me chteji presoupnout v praci na jinou pozici. Sice mi to prodavaji, jako skvely karierni rust, ale obavam se, ze by me to vubec nebavilo. Dneska jsem mela pohovor s potencialni novou sefovou, tvari se strasne dulezite, ale neni to zrovna muj salek kavy. Takze se celkem tesim, jak se budou tvarit, az jim oznamim moje tehu.
mne nejvic nastvalo, ze meli krasnou fialkovou mozaiku a k tomu nemeli odpovidajici dlazbu. Ja jsem to chtela ton v tonu a proto jsme nakonec zustali u te zelene
Azafato, to je super, ze si muzes vybrat, co chces. A co mate ve standardu? U nas bylo skoro vsechno celkem hezke, az na priserne obklady a uplne obyc plastovy sprchovy kout. My jsem pri vybirani byli omezeni tim, ze to muselo byt od Ptacka, coz na prvni pohled se nezda jako zadne velke omezeni. Jenze, ja jsem se samozrejme zamilovala od obkladu, ktere Ptacek nema :-) Takze jsme brali co nejpodobnejsi variantu.
Mám jen kousek šunky, neměla jsem místo :-( ale pořídila jsem si nějaký látky a taky boty samozřejmě. Opět další boty :-D
Zítra ráno jdeme pořešit to topení do bytu, beru foťák.
Ahojky. na chalupe jsem nebyla, pac jsem musela neplanovane odletet do Tel Avivu, byl to strasnej ocistec......... Takze jsem vyspavala.
Kristi: soudit se muzou, ale vase stehovani by to ovlivnit nemelo, neni to vase vec, jakyho si vybrali dodavatele, holt spatny rozhodnuti, no........ nejspis vazne nevedi ani sami, co maji lidem rikat,
Jinak, holky gratuluju k tehu ;-)