Dobrýýý den.
Pátek jsem měla narozeniny, byla oslava.
Sobota jsme byli na svatbe, moc fajn. Dneska me boli silene v krku, chrapala jsem v praci na gauci na pohotovosti a ejhle, uz jsem si to supajdila do Istanbulu :-(
Naštěstí už jsem doma a mám volno.
Na veletrhu jsem byla, měli tam nádherný stoly...... skleněný....oh x-)
azafata: kde to bydlíš prosím tě? Já jsem taky na Letný a takovýhle story tu nezažijeme jak je rok dlouhej..
petronelie: kdy se stěhujete do těch Holešovic?
bry den, pani...jsme se dlouho nevidely :-) :-) jeste bych tam sla na Letnou, kdyby bylo hezky...tam by se Mia vylitala....jdu ji vykoupat, je jako to cune
Bezdomovci si za to můžou sami. V našem štědrém sociálním systému je vážně umění býti bezdomovcem. Vožralu sbalila policie. Jenže to auto ukradl, takže stejně ti nabouraní lidi dostanou houby........
Toho vožralu...za těch 9 aut. Nesnáším vožraly a bezdomovce.Dřív jsem si myslela, že bezdomovci za to nemůžou, že jsou chudáci...bohužel jsem se setkala s krutou pravdou |-|
Je, to snad radši ani ne, ale zrovna nedávno tu jeden soused vytáhl nějakou vzduchovku či co to bylo, pochybuju, že teda funkční, ale mířil s ní na jednoho vožralu, co naboural devět aut. Docela sranda :-D
Jo, to bys koukala, co se tady u nás občas děje. Zatím se teda nestřílelo, ale občas na ulici dochází k různejm bouračkám, rvačkám atd, pak někdo zavolá policajty a všichni čumej z oken a kafraj do toho :-D :-D :-D
Plus, magistrát by měl zahájit likvidaci psů a hlavně jejich pánů, protože jinak tady chcípnem na smrad ze sraček. Jsem pro "konečné řešení"
azafata: trochu drsně napsaný, ne?
Petro: no, to ráda slyším, já si to totiž myslím taky, i mi to potvrdili známí pejskaři, že vychovanej pes se jen tak někde nevytento. Jenže když tady nadávám lidem, tak mi tvrděj, že on za to "nemůže", že je to přeci pes ]-(
kristi: Oni bohužel ti lidé si pořídí hezký štenátko a neuvažují o tom, jaký je to závazek. Kort když máš psa, který ochcává každý sloup. Když si někdo pořídí jorkšíra či podobného malého zmetka, tak ok, my máme jack russela a navíc fenku, která by se na chodník nikdy nevytento, naopak čeká až přijdeme na pole nebo do hluboké trávy. Ale to jsou už detaily. Chci říct,že ač jsem pejskař, tak s vámi, co se týče psů v centru, plně souhlasím.
Petro, no tak to v tom pripade fajn.
ja bych jednou taky jeste pejska chtela, az odejdou deti z domu atd. ale to uz mezitim treba v tom baracku nekde budu bydlet
Ahoj holky,to máte pravdu. My si psa pořídili sice taky do bytu, ale bydlíme za Prahou, psa vypustíme na pole a je to. Navíc za dva měsíce jdem do baráku.Ten smrad chcanek v ulicích je strašnej, ale já osobně bych spíš likvidovala bezdomovce a vožraly. Těch je plný centrum a jejich blitek a chcanek se štítím víc než těch psích.
Když ono je to tam fakt nejlepší. Plus, večer jsem tam za deset minut. Když objedu magistrálu přes Opletalku, tak i přes den za 15 min.
Jo, chodím na to. Je to super.