no oni jsou foukaci konvektory s vetrakem a pak nefoukaci, ve stylu topeni v podlaze...pod okna je to super, my meli teda jen jeden konvektor pod fr. oknem a bylo to fajn...
takze pokud ano, tak ty bez vetraku
No, tak podlahovka v byte neni mozna, to jinak bych brala taky, ale je na to nutna tlusta podlaha. Stoipro lip vytopi a je levnejsi, ale jaksi to nelze.
Jo, zapnuty vetrak je slyset, ale ten je tam pridanej a zapinat se nemusi, dokonce tam ani nemusi bejt. To je jako takovej bonus do velikejch mistnosti..........
Nam doporucili podlahovku, tak bude v obyvaku ta, pry lepe vytopi a je levnejsi.
Ja je slysela jednou zapnute, kolem zadny jiny hluk a mne by to docela vadilo.
Preji hodne stesti pri rozhodovani
Fakt?
No, znamej a tchan je maji a neprasi nic, ani to neni hlucne, takze zkusenosti s tim mame, ale je to dost drahe, o to mi momentalne jde........... :-( jestli se to vyplati, nebo ne.
Existuji s vetrakem a bez. S vetrakem jsou lepsi a ten se nemusi zapinat porad samozrejme, jen, kdyz je velkej mraz. Bez vetraku to prasit ani nemuze............
Jde mi o to, ze kdyz si je nedame, pak uz to nejde dodelat a muze me to mrzet. Nebo naopak, dame, vyplaznem sumu jako hrom a pak si budem rikat, ze to bylo na prd :-(
Omlouvam se, ze vam lezu do diskuze - taky jsem meli mit konvektory, ale vymluvili nam je, je to hlucne a prasi to - jak se tam viri vzduch. Nam rikali, ze pokud nebudu kazdy den vytirat, tak se z toho zblaznim :-(
No, my si objednali stavebniho inzenyra, co se tam dojde kouknout, jak stavej jo.
No a on tam byl a byl teda nadsenej, ze to delaj pekne a my mu rikali o nejakejch zmenach, co si chcem objednat a to topeni byla jedna z veci. A on rikal, ze to jako by nevahal, ze to hodne ten byt "zvedne" a ze je to super vec.
Jenze nevim no, neni to zrovna levny, tak jsme na pochybach.
Jinak mame mit klasicky radiatory a prave v jednom pokoji si stopro ten konvektro objedname, ale on rika, ze maji byt vsude.
Ahoooj!
Svatba dobrá ;-)
Normálně jsem nahlodaná kvůli topení........... říkali nám, ať si dáme ty konvektory, ale je to jaksi drahý, řtak nevím nevím :-(
jojojojo ;-) Super, tak to už by se nemělo nic zbrzdit, tohle naštěstí už nezáleží tolik na tý firmě, ale zas na někom jiným.......... Takže za měsíc už budtee v novým, jupííí :-)
Jo, s delfínama, svezl mě v bazénu, jsem se ho chytla za ploutve a už frčel, macek jeden ;-)
my se mame fajn, konecne mame kolaudacni rozhodnuti, ted uz to snad pujde podle casoveho planu, nejprve cisla popisna a podobny kraviny, podpis KS, zbytek penez a pak snad to predani doufejme ze na prelomu zari/rijna.
Odpočinuli maximálně, Péťa se teda ještě učil, měl s sebou učebnici, ale v klídečku. Bylo bezvadně, super místo, fakt. Kam se hrabe Kypr teda............ A plavala jsem s delfínama ;-)
Zítra jdeme na svatbu, tak teď ještě musím napsat přání a vybalit krámy
Jak se máte vy? Jsme na vás včera v Sushi restauraci mysleli, jestli by vám to chutnalo ;-)
Má pršet i zejtra???? Dneska je fakt fuj fuj. Snad se to vyčasí........
No, my zítra dopo vyrážíme na tu dovču, snad to stihneme, mám přiletět v 10 z madridu a letí nám to v 11:25. Kdyžtak budu dobíhat po ploše :-D :-D :-D