Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
hele, fakt ani ne...a to jsme nebyli az tak daleko od epicentra. Mia se nevzbudila vubec, takze to asi tak strasny nebylo... jdu varit smazaka, to je to jediny na co mame oba chut jak jako okrast??? :-S
Odpovědět
http://www.kejruvmlyn.cz/ Mají nové stránky. A chce nás okrást Subterra a to doslova. Je mi z nich špatně.
Odpovědět
No tak to nezní tak strašně no, ale já bych se asi pos........... vidíš a ten tvůj chrněl :-D a pak, že ho vzbudí sojka :-D Hlavně, že nespadl barák, nebo tak něco, vždycky jak to dávaj v tv............. ještě, že žijeme tady a nic nám nehrozí. Teda, co se tohodle týče. Ani nepopadaly žádný krámy ze stolu a tak? Evakuace hotelu nic?
Odpovědět
Profilova fotka
no,bylo to rano, takze me to vzbudilo...nejdriv jsem si myslela, ze je to zivej sen, a nekdo mi jako dost houpe posteli, no. Cely cca 25 sekund to trvalo, Roba se vzbudil az po me, ja jsem mu jen dala MIu a rikam, at jde mezi futra, ale nez se zvedl, tak to ustalo a pohoda....
Odpovědět
No dobrý, že se tomu směješ, já bych asi měla srdeční zástavu.......... Mi vyprávěli kamarádky o tsunami na Srí Lance, no děs běs. Jaký to bylo?
Odpovědět
Profilova fotka
netusim, radsi to ani nechci vedet... jinak zemetreseni byl mazec :-D
Odpovědět
No to jo, teda. ]-( ]-( ]-( Zas jako je to za chvíli, no....... Jen by mě zajímalo, co tam pořád dělají, jestli měli lidi hodně závad, nebo co jim tak trvá????
Odpovědět
Profilova fotka
no, nemile prekvapeni teda......
Odpovědět
na konci srpna????? :-S :-| chjo...........
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam taky novinky, na konci sprna nam to maji predat.....hajzlove
Odpovědět
Takže vítejte do klubu individuálních turistů 8-) 8-) To víš, jídlo je otázka jejich vejvaru, takže........... To máš jak ty podniky typu "eat all you can", taky to za nic moc nestojí, páč musej na nečem vydělat. Ale když jste objevili tu tavernu.......... Miluju rybičky. Já měla oblíbenou jednu v Praze, ale ta je zrušená, páč začla stát za prd, lidi nechodili a zkrachovali :-( Na album se těším, já pořád nemám plán, myslela jsem tu Krétu, pak zas Benátky nebo Kypr, teď jsem na ně naštvaná, že tam měli mlhu, kvůli nim jsem byla přes 24 hodin vzhůru a teď jsem tak mrtvá, že mi ani nejde spát.......... Mám novinky kolem bytu, ale řeknu potom, se nechci rozčílit. Jsem ale viděla ten váš a nějak maj ještě neudělanej vchod, či co to je ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
no, treba jidlo ke konci uz takova nuda, hodne internacionalni, cekala jsem vic reckej jidel. Ale jsme meli auto pujceny, takze jsme objevili echt reckou tavernu, kde meli chobotnice poveseny na snure a cerstvy ryby,takze jsme i chute ukojili....pak meli na houby vytahy...700 pokoju, 3 pomaly vytahy ktery jezdili uplne debilne, fakt hruza...navic s kocarem, ze? ale jinak snad nic....ovsem nechame se vami poucit a priste to asi zmaknem bez cestovky fotky zatim nejsou, ma je Roba v praci, budou zitra a pak ukazeme album, az nekam pujdeme let nezavidim, chudinko
Odpovědět
Jaky veci? No, ono vzdycky budes mit neco, hlavne, ze se nakonec libilo. 8-) Já jsem úplně mrtvá po včerejší noci, kvůli mlze jsme zůstali trčet na Paphosu a vrátili se dneska v poledne, místo v osum ráno, myslela jsem, že už to nevydržím. K tomu 212 Řeků na palubě, no hrůůůza. Péťa pro mě tramvají přijel na letiště, už bych snad ani nedojela............. Nějaký fotky???? Co Mia, jak se líbilo jí?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, ale jo....jako super, kdyz si odmyslim nektery veci, tak pozitiva prevazuji 8-)
Odpovědět
tak jak bylo? já jsem tu, jen chrním po noční, právě mě vzbudil telefon kvůli vysavači normálně.
Odpovědět
ahooooj
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahooooooooooooooj
Odpovědět
Profilova fotka
tak fajn, ten mensi ma asi 15 kg a ten velkej bude mit pres 20
Odpovědět
No každej může mít jeden kufr. Jste dva, takže dva kufry a váhy se dají sčítat. Celej den jsme prospala po noční, až ten hrom mě vzbudil. No nic, aspoň nám to zaleje zahradu a gril bude v troubě, no.
Odpovědět
Profilova fotka
tak to vam pocasko teda trosku nevyslo....skoda. a tak hezky bylo cely den,vid? kua, ted jsem se az lekla toho hromu :-x no, ja mam jeden kufr vetsi a druhej mensi..ty vahy se jako scitaji, ne???
Odpovědět
Snad jo ;-) Brácha teď balí ze španělska a poněkud do limitu se nevejde, tak furt řešíme, co má vyhodit :-D :-D :-D Dobrý počásko, dneska u tchána grilujem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj jsme ready,mam vse a jeste zbylo misto....doufam,ze se vejdeme do limitu
Odpovědět
Vyfotím :-) Jsem sama zvědavá, jsem jí viděla už, ale zapomněla jsem to :-D :-D :-D Co balení? ready?
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo,tak to jsem zvedava,jak vypada.....pak vyfotis. dneska jdu fakt uz balit, no :-)
Odpovědět
No, ona má takový jako proužky. Až si ji přivezeme, tak ukážu. Solitér by to byl fajn, ale do děcáku se nevejde a když jí dáme do obýváku, tak už tam jinou nedáš. Je trochu velká. Já bych jí i nechala tady na Letný do pronájmu, ale jaksi se sem nevejde, no.......... leda do ložnice, ale co s tím tam :-D :-D Ta béžová asi bude pěkná, my teď máme jeden pokoj starorůžovej a to je skoro stejný. Světlý, teplý a nerušivý ;-) Možná u ní akonec skončím taky. Budu muset jít na chvíli do betle, mám dneska noční, Bejrút, fuuuuj :-(
Odpovědět
Profilova fotka
jak hodne ruzova je? bych to videla spis jako soliter do obyvaku nebo do decaku modra ne, pac jsme to udelali ton v tonu, aby se tim jakoby pocitove zvetsil celej prostor
Odpovědět
Není hotovej? Hodně hotovej, nebo jen částečně? Aby to neovlivnilo vaše stěhování............ :-( No, známej si nechal vyrobit obří růžovou sedačku, Petr ji tak nějak navrhoval, jak má vypadat. Teď chce jinou, takže vzhledem k tomu, že je to sedačka za kilo s polštářema z peří, rozhodli jsme se jí vzít a zkusit umístit. Místo na ní bude, tak uvidíme, jak se nám bude hodit. Zatím bude v mým pokoji u našich v baráku. Když se nakonec nebude hodit, tak to budem nějak řešit......... Proč modrá ne? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, no to teda nevim, zatim ten posledni dum neni hotovej. U nas nedodelky jakz takz odstraneny, tak to jde. ruzovou sedacku????? bezova jako takovy capuccino, latte apod...proste kafe, no. Modra pry ne, rikala Jana
Odpovědět
Kristi: Co vůbec v bytě, jak dopadla terasa a ty nedodělky? Už to máte za pár, co? Po dovče šup do novýho hnízdečka, tiše závidím x-) x-) x-)
Odpovědět
Béžová, jako hnědá, jo??? :-D :-D :-D Tak to se ti bude líbit naše koupelna, ta bude taky taková.......... Modrá nic? My asi dostali růžovou sedačku normálně. Budu muset taky nějak přehodnotit barvy............ Ukaž ukaž odkaz.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?